Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sizin M Meyraa- ablanla dubai bolçi molçi çikolatalarınız var ya ben ondan anladım bir an
Yok kız ablacım ben fıstık çok severim yani meyranın üstüne fıstık dök onu bile yerim öyle seviyorum Dubai çikolatası böyle meşhur olmadan görseydim yine alır denerdim yani
Çarşamba günü arkadaş yapacak bize unutmazsa bakalım

Bu finduklu şahaneyi de bir ay oldu alalı hala bitmedi diyet olmasa bi günlük işi var aslında da

Bir zamanlar benim üst kat boş ve dairenin içi yaptırılmadığı sene , ayda 400 metreküp doğalgaz yakmışım

Şu anki bedeli 3400 tl
Ay ben çok soğuk çektim ya abla alt üst dolu olacak ev güneş alacak mümkünse merkezi ısınacak
Bireysel kombi olunca yakmıyorlar

Mesela annemlerin bireysel, altta hemşire var eşinden boşandı. Yakmıyor kadın. Ben odamda uyumuyorum mesela orda, oturma odasında yatıyorum çünkü odamı yaksak da ısınmıyor

Amaninnkactan kaça indin benimde bir hastanelerden çıkamadık diytisyene gidecem guyaaa Allah'ım yarabbim benimde 56.5 lerdeydim 58 e çıktım bir garip vücudum idealim 50 . Şeytan diyor git mide botoksu yaptir
Sakamisin ay ben 72de ölemmi napam
Allah acil şifalar versin balim
Ben hiç ekstra birşey yapmayıp sadece yeme miktarını düşürüp erken saatlerde yiyince 2 kilo girmiş bu ay

Aynen böyle devam edeyim nasipse
Hey maşallah ablam be işte feraset

Canlaaaaaaarrr huuuuuu
Canım çıktı canim
Sabah kahvaltıyı hazırlayıp çıktım evden
Kizi derse bıraktım pazara gittim
İsim bitti kızdan ses çıkmadı carsiya uğradım
Kiz iç çamaşırı istemisti onu aldım
2simit 1açma aldim
Kizi aldım eve geldim
Kahvaltımızı yaptık öğle ezanı okunuyordu
Aldıklarımı yerleştirdim.
Ütü yaptim
Nevresimleri değiştirdim
Temizlik yaptım
Çamaşırları serip bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yapasim gelmedi tahinli batırık yaptim yanina ayran piyaz domates salatalık tursuyla yedik
Bulaşıkları halledip kendimi yatağa attım tabanları agriyor pert oldum

Ya bu arada
Hiç bu kadar pahali pazarımız olmamıştı
Brokoli 100
Muz 60
Domates 60
Salatalık 70
Sarmalik lahana 50
Mandalina 40
Cennet meyvesi(en sevdikim) 60
Ispanak 40 pırasa 40 karnabahar orta boy 80
Sarimsak 220
Marul 40
Çok anormal fiyatlar bunlar
Allah dar gelirinin yardımcısı olsun şok ola ola geldim yeminle

M
aşallah maşallah maşallah valla yaptıklarını okurken yoruluyorum

Burada da aşağı yuları aynı fiyatlar cano Allah olmayana yardım etsin, gerekli kişilere de akıl fikir vicdan versin

Çok isterdim ama Evli ve çocuklu olunca haftasonu zor…

Bi de hala hasta olmadım o nedenle de zor…

Stresten sanırım gecikti, diyet stresinden
O kadar stres olacak ne vardı yahu

Benim de annemler yanımda ama mecbur bu borçlar ödenecek sordum tutsam olur mu diye olur dedi babam

Az ye az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…