Yok kız ablacım ben fıstık çok severim yani meyranın üstüne fıstık dök onu bile yerim öyle seviyorum Dubai çikolatası böyle meşhur olmadan görseydim yine alır denerdim yani
Yalıtım önemli iyi yapmışsın ablacım inşallah faydasını görürsünKalorifer peteğinin arkası için yalıtım malzemesi sipariş ettim 6 adet 248 tl ödedim
Kalan harcama limitim 1252 tl.
Yorumlara baktım millet memnunYalıtım önemli iyi yapmışsın ablacım inşallah faydasını görürsün
Savaşta her yol mübah ablacımYorumlara baktım millet memnun
Binada yalıtım var ama ben yine de faturanın düşük gelmesi için her türlü kozumu oynuyorum
Ay ben çok soğuk çektim ya abla alt üst dolu olacak ev güneş alacak mümkünse merkezi ısınacakBir zamanlar benim üst kat boş ve dairenin içi yaptırılmadığı sene , ayda 400 metreküp doğalgaz yakmışım
Şu anki bedeli 3400 tl
Sakamisin ay ben 72de ölemmi napamAmaninnkactan kaça indin benimde bir hastanelerden çıkamadık diytisyene gidecem guyaaa Allah'ım yarabbim benimde 56.5 lerdeydim 58 e çıktım bir garip vücudum idealim 50 . Şeytan diyor git mide botoksu yaptir
Allah acil şifalar versin balimAllah razı olsun bal ablacım göz arkasında yine kanama olmuş ne olcak böyle bilmiyorum ki duanıza ihtiyacım var
Dimi kız ablacım 300 gramı hastalığıma saysınlar
Teşekkürler ama güzel yarıştık he
Hey maşallah ablam be işte ferasetBen hiç ekstra birşey yapmayıp sadece yeme miktarını düşürüp erken saatlerde yiyince 2 kilo girmiş bu ay
Aynen böyle devam edeyim nasipse
Sağol kuşum Allah razı olsunSakamisin ay ben 72de ölemmi napam
Allah acil şifalar versin balim
Hey maşallah ablam be işte feraset
aşallah maşallah maşallah valla yaptıklarını okurken yoruluyorumCanlaaaaaaarrr huuuuuu
Canım çıktı canim
Sabah kahvaltıyı hazırlayıp çıktım evden
Kizi derse bıraktım pazara gittim
İsim bitti kızdan ses çıkmadı carsiya uğradım
Kiz iç çamaşırı istemisti onu aldım
2simit 1açma aldim
Kizi aldım eve geldim
Kahvaltımızı yaptık öğle ezanı okunuyordu
Aldıklarımı yerleştirdim.
Ütü yaptim
Nevresimleri değiştirdim
Temizlik yaptım
Çamaşırları serip bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yapasim gelmedi tahinli batırık yaptim yanina ayran piyaz domates salatalık tursuyla yedik
Bulaşıkları halledip kendimi yatağa attım tabanları agriyor pert oldum
Burada da aşağı yuları aynı fiyatlar cano Allah olmayana yardım etsin, gerekli kişilere de akıl fikir vicdan versinYa bu arada
Hiç bu kadar pahali pazarımız olmamıştı
Brokoli 100
Muz 60
Domates 60
Salatalık 70
Sarmalik lahana 50
Mandalina 40
Cennet meyvesi(en sevdikim) 60
Ispanak 40 pırasa 40 karnabahar orta boy 80
Sarimsak 220
Marul 40
Çok anormal fiyatlar bunlar
Allah dar gelirinin yardımcısı olsun şok ola ola geldim yeminle
Çok isterdim ama Evli ve çocuklu olunca haftasonu zor…Allah nasip ederse yarın oruç tutacağım eşlik etmek isterseniz
Rabbim şimdiden kabul etsin, beraber de tutarız inşallahAllah nasip ederse yarın oruç tutacağım eşlik etmek isterseniz
O kadar stres olacak ne vardı yahuÇok isterdim ama Evli ve çocuklu olunca haftasonu zor…
Bi de hala hasta olmadımo nedenle de zor…
Stresten sanırım gecikti, diyet stresinden
Allah razı olsunRabbim şimdiden kabul etsin, beraber de tutarız inşallah