Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Öğretmenim

Günaydınlar

Bu aralar işyeri biraz yoğundu onun dışında doğumgünleri vardı onlara davetliydik oralara gittik

Hafta sonu karşıda yiğenimde dünde kardeşimlerde doğumgünündeydik

Bugünde bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz.

Herşeyin hayırlısı .Rabbim herkese önce sağlık ve aile huzuru versin sonra evlerimize bereket bol kazançlar. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için umut.

Bugün nöbet ve de tüm gün dersim vardı tatil sebebiyle yok oldu
Yarın okula nasipse yarım gün gider 2 sınıfa sınav yapar ve hafta sonu tatilim başlar

Hava soğuk sıcak evden pek çıkasım yok
Nasipse kahvaltımı yapıp duşumu alıp sınav soruları hazırlayıp kitap okuyup zikirle meşgul olmak istiyorum

Yemek işini henüz düşünmedim

Neyse dünü atlattık ıspanak yemeği ve makarna yaptım. Gözleme yapacaktım ispanakla ama o gücü bulamadım kendimde
Bugünde evi toparladım kızı arkadaşına bıraktım ordan markete gittim kola domates aldım evdeki cerezliklerimin kenarları kırılmıştı yeni çerezlikler aldım ve 6li su bardağı birde muffin kalıbına 305tl verdim
Eve geldim ağlayan pasta yaptım
Oturuyorum kahvemi aldım film acicam
Annem akşam yemeğe çağırdı Oraya gidicez
Oh çok seviyorum tatilleri

Merhaba güzel hanımlar

Hepimizin birikimleri bol bereketli sağlık içinde olsun... İnşallah güzel birikimlerle burada olacağım
Benim için son 3 yıl bol borç ödemeli oldu yine de arada borç harç aldım bir şeyler. Bakalım bu yıl neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…