ÖğretmenimMerhaba arkadaşlar, birikimlerinizi gördüm çok tebrik ederim. Sizler calisiyor musunuz bu birikimleri maaş ile mi yapabildiniz? Ev hanımı olan varsa ne kadar harçlık aldığınızı ve ne kadarını eve harcadığınızı öğrenebilir miyim? Ben çok mu müsrifim acaba anlamaya çalışıyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçük birikimlerden büyük yatırımlara
- Konu Sahibi Varyemez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Günaydınlar
Bu aralar işyeri biraz yoğundu onun dışında doğumgünleri vardı onlara davetliydik oralara gittik
Hafta sonu karşıda yiğenimde dünde kardeşimlerde doğumgünündeydik
Bugünde bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz.
Herşeyin hayırlısı .Rabbim herkese önce sağlık ve aile huzuru versin sonra evlerimize bereket bol kazançlar. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için umut.
Bu aralar işyeri biraz yoğundu onun dışında doğumgünleri vardı onlara davetliydik oralara gittik
Hafta sonu karşıda yiğenimde dünde kardeşimlerde doğumgünündeydik
Bugünde bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz.
Herşeyin hayırlısı .Rabbim herkese önce sağlık ve aile huzuru versin sonra evlerimize bereket bol kazançlar. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için umut.
Günaydın
Akşama ne pisirecik ya puff
Günaydın tatlımGünaydın
Bugün okuldayım okulda kıymalı bezelye ,makarna ve cacık varmış
Bugün evde yemek yapmayı düşünmüyorum
Dün evde Köfte hindi suyuna şehriye çorbası Yoğurt Acı biber turşusu komposto vardı
Fırında tavuk biber dolması peynirli börek kabak tatlısı birkaç çeşitte salata olurGünaydın
epi topu dört kişiyiz aşırıya kaçmakta istemiyorum
Ben buranın bildirimlerini kaçırmışım geçen ay 500 dolar, bu ay da 82 gr ile yılı kapatmış oldum. Herkese bereketli bir yıl olsun
Bereketli olsun canımBen buranın bildirimlerini kaçırmışım geçen ay 500 dolar, bu ay da 82 gr ile yılı kapatmış oldum. Herkese bereketli bir yıl olsun
2025 yılının listesinde yer almak istiyor musun?
Teşekkürler, aktif takip edemiyorum. O yüzden listede olmayayımBereketli olsun canım
2025 yılının listesinde yer almak istiyor musun?
Günaaayddıınnn hepimizin mübarek üç ayları kutlu olsun rabbim halkıyla değerlendirip ramazana günahsız olarak kavuşmayı nasip etsin
Teşekkür ederim canoGeçmiş olsun balım
Allah bereket versin durduğu yerde çoğalsın inşallah ablacımBugün öğle arası parayı çekip 3040 tl den 2 gr aldım, Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Amin Allah razı olsun canım benim ,bal kuzumTeşekkür ederim cano
Allah bereket versin durduğu yerde çoğalsın inşallah ablacım
Senden de Allah razı olsun bal ablaammmmAmin Allah razı olsun canım benim ,bal kuzum
Bugün nöbet ve de tüm gün dersim vardı tatil sebebiyle yok oldu
Yarın okula nasipse yarım gün gider 2 sınıfa sınav yapar ve hafta sonu tatilim başlar
Hava soğuk sıcak evden pek çıkasım yok
Nasipse kahvaltımı yapıp duşumu alıp sınav soruları hazırlayıp kitap okuyup zikirle meşgul olmak istiyorum
Yemek işini henüz düşünmedim
Yarın okula nasipse yarım gün gider 2 sınıfa sınav yapar ve hafta sonu tatilim başlar
Hava soğuk sıcak evden pek çıkasım yok
Nasipse kahvaltımı yapıp duşumu alıp sınav soruları hazırlayıp kitap okuyup zikirle meşgul olmak istiyorum
Yemek işini henüz düşünmedim
Amin bebegimGünaaayddıınnn hepimizin mübarek üç ayları kutlu olsun rabbim halkıyla değerlendirip ramazana günahsız olarak kavuşmayı nasip etsin
Neyse dünü atlattık ıspanak yemeği ve makarna yaptım. Gözleme yapacaktım ispanakla ama o gücü bulamadım kendimde
Bugünde evi toparladım kızı arkadaşına bıraktım ordan markete gittim kola domates aldım evdeki cerezliklerimin kenarları kırılmıştı yeni çerezlikler aldım ve 6li su bardağı birde muffin kalıbına 305tl verdim
Eve geldim ağlayan pasta yaptım
Oturuyorum kahvemi aldım film acicam
Annem akşam yemeğe çağırdı Oraya gidicez
Oh çok seviyorum tatilleri
Bugünde evi toparladım kızı arkadaşına bıraktım ordan markete gittim kola domates aldım evdeki cerezliklerimin kenarları kırılmıştı yeni çerezlikler aldım ve 6li su bardağı birde muffin kalıbına 305tl verdim
Eve geldim ağlayan pasta yaptım
Oturuyorum kahvemi aldım film acicam
Annem akşam yemeğe çağırdı Oraya gidicez
Oh çok seviyorum tatilleri