- 28 Aralık 2023
- 4.872
- 13.079
Allah razı olsun canım cümlemizinkini kabul etsin RabbimAllah kabul etsin cnm
Allah razı olsun ablacim
Valla inanılmaz pahaliydi ve havalar daha sogumadi
Hepimizden razı olsun canımAllah kabul etsin cnm
Allah razı olsun ablacim
Valla inanılmaz pahaliydi ve havalar daha sogumadi
Aynen öyle valla aracılar emek verenden kaç kat fazla para alıyor yazık gariban köylümüz çiftçimiz emeğine haksızlıkHepimizden razı olsun canım
Gerçekten şimdiden fiyatlar böyle ayrıca biz tarım ülkesi olduğumuz halde birçok şeyi pahalıya alıyoruz
Üreticiden direk tüketiciye olan bir sistem oluşturulmalı yoksa aradaki simsarlar işin kaymağını yiyip duruyorlar olan üretici ve de tüketiciye oluyor maalesef
En iyisini yapıyorsun ablacımBen pazara çıktığımda kendi yetiştirip satan esnaftan almaya gayret ediyorum
Özellikle de köyden gelen hanımlarımızdan alış veriş yapmaya çalışıyorum
Pazarımız çok sevimli kızzzzzEn iyisini yapıyorsun ablacım
Ne güzel doğal organik herkes birbirini bilir tanır ona göre satılmayacak ürünü arkalara koymazPazarımız çok sevimli kızzzzz
Tam bi Anadolu pazarı yok yok
Ev sabah ve akşam güneşi alıyor, mantolama var ,ara katAy ben çok soğuk çektim ya abla alt üst dolu olacak ev güneş alacak mümkünse merkezi ısınacak
Bireysel kombi olunca yakmıyorlar
Mesela annemlerin bireysel, altta hemşire var eşinden boşandı. Yakmıyor kadın. Ben odamda uyumuyorum mesela orda, oturma odasında yatıyorum çünkü odamı yaksak da ısınmıyor
Etmez mi ablacım ya ara kat candır ama üst katında insan evladı oturacakBugün
Ev sabah ve akşam güneşi alıyor, mantolama var ,ara kat
Benim buraya yerleştiğim seneye üst katı sahipleri işletmedi adamların kendi evleri var bir sürü onlar burayı inşaat malzemesi karşılığı almışlar
Sattılar şimdiki sahipleri alınca evi işletmeye başladılar çok farketmeye başladı sonra yerleştiler daha bi farketti
Benim kullandığım metreküpler neredeyse 3 te ya da 4 te bir oranına geriledi
Pazarda da elektronik terazi olması güzel istediğim kadar alıyorumNe güzel doğal organik herkes birbirini bilir tanır ona göre satılmayacak ürünü arkalara koymaz
Bizim pazar benim evin önüne kuruluyor ablacım ama geçici diye küçük pek tezgah olmuyor ve satıcılar çok mutsuz
annemler burdaysa (Salı günü pazarımız) onlar alıyor burda değillerse ben marketten alıyorum çünkü taneyle alınca ters ters bakıyor pazarcı abiler
Poşeti geçir kafasınaPazarda da elektronik terazi olması güzel istediğim kadar alıyorum
Bizim burada ters bakan yok bi laf etseler cevabını anında veririm
Arada kime yetecek ya da kaç kilo olacak dediklerinde 1 kişiyim ben diyorumPoşeti geçir kafasına
Aslında bir yıldan diğer yıla bırakmamak lazım, ne zaman ne olacak hiç belli değil…İnşallah canım azsa biter hemen inşallahBenim çok var ya bayaaa çok, hiç kaza tutmadım desem yeri 3 lü hanelerde herhalde çizelge yapmıştım bi yerden başlamak lazım
Ben hiç kaza tutmadım desem yalan olmaz herhalde beraber tutarız aşko
ara tatilde regl olacam o zamana kadar bi 7-8 tutmak istiyorum bakalım
Kahvaltı bitti bile canım, ben de bir haftalık kahvaltıyı bir kerede yapmış olabilirimMillet aç aç kalk hadi meyraaaa
Onlar benim kahvaltı sonrası çayla atıştırmalıklarımBenim kahvaltı
3 kuru erik 1 kuru incir 1 kuru kayısı 5 6 kadar yer fıstığı ve bi o kadar da kaju
Bol bol su
Iııııııı, sahursuz oruç tutma canumSağlıklı zayıflama yükleniyor
Sahura kalkmadım namazdan sonra da uyuyamadım dua gruplarının zikirlerini okuyorum Allah kabul etsin
Bedava yaşıyorsun maşallah canumAtom karıncam aldıkların bol bereketli olsun
Bizim buraya göre oldukça pahalı geldi
Domatesin kilosu 25 30 tl
Karnıbahar 50 60 tl
Cennet hurması 30 tl idi burada
He işte ben taaaaa refl olduğum zamanlardan beri tutmadımAslında bir yıldan diğer yıla bırakmamak lazım, ne zaman ne olacak hiç belli değil…