Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah kabul etsin cnm

Allah razı olsun ablacim
Valla inanılmaz pahaliydi ve havalar daha sogumadi
Hepimizden razı olsun canım
Gerçekten şimdiden fiyatlar böyle ayrıca biz tarım ülkesi olduğumuz halde birçok şeyi pahalıya alıyoruz
Üreticiden direk tüketiciye olan bir sistem oluşturulmalı yoksa aradaki simsarlar işin kaymağını yiyip duruyorlar olan üretici ve de tüketiciye oluyor maalesef

Aynen öyle valla aracılar emek verenden kaç kat fazla para alıyor yazık gariban köylümüz çiftçimiz emeğine haksızlık

Pazarımız çok sevimli kızzzzz
Tam bi Anadolu pazarı yok yok
Ne güzel doğal organik herkes birbirini bilir tanır ona göre satılmayacak ürünü arkalara koymaz

Bizim pazar benim evin önüne kuruluyor ablacım ama geçici diye küçük pek tezgah olmuyor ve satıcılar çok mutsuz

annemler burdaysa (Salı günü pazarımız) onlar alıyor burda değillerse ben marketten alıyorum çünkü taneyle alınca ters ters bakıyor pazarcı abiler

Son düzenleme:
Bugün Ev sabah ve akşam güneşi alıyor, mantolama var ,ara kat
Benim buraya yerleştiğim seneye üst katı sahipleri işletmedi adamların kendi evleri var bir sürü onlar burayı inşaat malzemesi karşılığı almışlar
Sattılar şimdiki sahipleri alınca evi işletmeye başladılar çok farketmeye başladı sonra yerleştiler daha bi farketti
Benim kullandığım metreküpler neredeyse 3 te ya da 4 te bir oranına geriledi

Etmez mi ablacım ya ara kat candır ama üst katında insan evladı oturacak

Benim üsttekilere arada bi torunları geliyor gece 12-1 tepinip duruyorlar Allah’tan sürekli gelmiyorlar çok şükür

Pazarda da elektronik terazi olması güzel istediğim kadar alıyorum
Bizim burada ters bakan yok bi laf etseler cevabını anında veririm

Aslında bir yıldan diğer yıla bırakmamak lazım, ne zaman ne olacak hiç belli değil…

Aslında bir yıldan diğer yıla bırakmamak lazım, ne zaman ne olacak hiç belli değil…
He işte ben taaaaa refl olduğum zamanlardan beri tutmadım sınavdı okuldu çalışmaydı hep bi bahane işte neyse başladık bakalım inşallah kolaylıkla bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…