Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ahhh ah, Allah yardımcımız olsun…

Bence bu ülkede asgari ücret emekli memur vs gibi ücretlendirme olmamalı
Geçim ücreti adında bir ücret sistemi olmalı
Ayrıca milletvekilliğinden emeklilik muhabbeti bitmeli
Milletvekilleri vekil olmadan önce neyle meşgullerse o meslek yoluyla geçimlerini sağlamalılar

Toplum bir duvarsa bütün meslek grupları o duvarı meydana getiren tuğlalar

Hiçbir meslek grubunun diğerine üstünlüğü yok hepsi önemli özel ve de kutsal

Geçim ücreti bugün kişi başına 50 60 bin tl.olmalı

Oyyy oy benim fıstığım hasta mı olmuş, geçmişler olsun…

Dün bütün gün kutlamalar devam ettiği için hiç yazamadım…
Diyet işi de durdum durdum son 2 gün cozuttum pakalum ne olacak
Sanırım korona oldum bilmiyorum da yine
Şükür bugün daha iyiyim
Sağol canım, ben sana güveniyorum ya
Rabbim kolaylıkla kalıcı hasarsız şifalar versin ablacım
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun
dolar milyoneri balımmm nasılsın hastalığın ne durumda kuzucuğum?
Bugün daha iyiyim şükür ablacım
Ben maalesef kazanamadım ablacım meyroş aldı oyunu
Günaydın
dolar milyoneri canım nasıl oldun?
İyiyim şükür canım biraz daha dinlensem tam toparlayacam inşallah Allah razı olsun
Biliyordum bebeemmm tebrik ederim maşallah
Arkadaşına da Rabbim hasarsız kalıcı acil şifalar versin amin

Güncel kilom 57.8 olmadı be ilaçlar şişiriyor ama büyük konuştum ondan hasta oldum ders olsun bana
Amaninnkactan kaça indin benimde bir hastanelerden çıkamadık diytisyene gidecem guyaaa Allah'ım yarabbim benimde 56.5 lerdeydim 58 e çıktım bir garip vücudum idealim 50 . Şeytan diyor git mide botoksu yaptir

Harikaaa güle güle kullanın..benimde acilen uzun süre masada oturmalı durumlardan ötürü saglammbir belikmicinnbirsey alsammiyi olur ..sandalye veya güzel bir çalışma masası koltuğu artık sağlık sorunlarik pic yapti

Allah şifa vere benimde kardiyojiyengitmem gerekli .. Allah şifasını vere teyzemizin

Kredi kartımın kesilmesine 9 gün var
Benim kalan harcama limitim 998 tl
Benimde oyleee...bird eoglanda idrar yolu enfeksiyonu olunca yeniden bez aldık 600 TL 30 tanesi bezin yaaa Allah'ım sen yardım et hastalara dedik durduk..birde aleze yatağa kaçınca yikamaca kurumadida galiba yıllardır direndigim kurutmammakinesininbasit bir markadan alacagimmyetimez olduk bu sıra hastaneye hit gel yıka as kuruması gitti ..

Önerisi olanalr varsa kurutma makinesi aklimdakiler parammolsa Bosch yada LG

Olmazsa Altus yada Grundig

Teşekkür ederiz Bizim takıma çalışma masasının sandalyesi de dahil,çok sevdim.İnsallah oğlus da sever

Allah acil şifalar versin canım benim

Amaninnkactan kaça indin benimde bir hastanelerden çıkamadık diytisyene gidecem guyaaa Allah'ım yarabbim benimde 56.5 lerdeydim 58 e çıktım bir garip vücudum idealim 50 . Şeytan diyor git mide botoksu yaptir
Ben 76 kg yim o lafı ben demiyorum yahu

Yıllardır siemens marka kurutma kullanıyorum tavsiye ederim canım

Akşam çok erken yattım gece yarısı kalkıp yatsı namazını kıldım sonra da geri uyumadım
Zikir ve kitap okuma derken sabah ezanı okundu sabah namazından sonra da yatmadım
Biraz vakit geçtikten sonra evi süpürdüm lavaboyu yıkadım
Duşumu aldım kahvaltı hazırladım kahvaltımı yaptım
Ilkokul zamanlarımdan bir öğretmen hanım vefat etmiş onun cenazesine katılırım hem köylüm hem tanıdık, Allah rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun.
Petek temizliğine gelinmeyecek oluşuna da aslında memnun oldum yoksa cenazeye katılamazdım cenaze yakını tanıklara taziyede bulunmayı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…