Ahhh ah, Allah yardımcımız olsun…Ev kirası yok
Çocukların neredeyse masraflarını ben karşılamıyorum
Böyleyken bir başıma 17000 tl ile sadece kendimi geçindirebildim
Birikim filan öyle birşey yok
Neredeyse bir ayın sonunda vardığım sonuç şu bu ülkede asgari ücret ile geçinmek mümkün değil
Asgari ücretin en azından 35 40 bin tl olması gerekir
Sanırım korona oldum bilmiyorum da yineOyyy oy benim fıstığım hasta mı olmuş, geçmişler olsun…
Dün bütün gün kutlamalar devam ettiği için hiç yazamadım…
Diyet işi de durdum durdum son 2 gün cozuttum pakalum ne olacak
Rabbim kolaylıkla kalıcı hasarsız şifalar versin ablacım3 gündür hiç harcama yapmadım, muayeneler tahliller derken kartı çok kullandım,
bununla kalsın inşallah şifa olsun.
6 kasım hesap kesim günü biraz yüklü olacak önümüzdeki 3 ay ödemesi, sonra sıfırlanıyor şükür.
haftasonu kardeşim ve eşi gelecekler şehir dışından onlarla geçiririm haftasonunu
dün patates salatası bugün yoğurtlu karnabahar salatası yaptım kendime
yemek yapmak istemiyor canım hiç,
Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Bugün daha iyiyim şükür ablacım
Ben maalesef kazanamadım ablacım meyroş aldı oyunudolar milyoneri ve M Meyraa- hu hu kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor nerelerdesiniz
Bugün yarışın sonuçlarının açıklanacağı gün heyyyyy
İki yiğit çıktı meydane ikisi de birbirinden şahane
İyiyim şükür canım biraz daha dinlensem tam toparlayacam inşallah Allah razı olsun
Biliyordum bebeemmm tebrik ederim maşallahMerhaba arkadaşlar
Gelemiyorum iki gündür, yoğunluk, üstüne yakın bir arkadaşımız rahatsızlandı birden hastanede yatıyor şu an. Dua ederseniz sevinirim
Kilo işine gelince, milyoneriim olmadan hiç zevki yok.
İstediğim kadar olmada da 5 kg ı verdim fazlası var , eksiği yok
Fazlalıklar gitti , şimdi hedef Kasım ve aralık ayıında biraz daha verip 1 ocakta nihai hedefe ulaşmak
rdayik haftalikngirisiminyapayim dedim ..
Amaninnkactan kaça indin benimde bir hastanelerden çıkamadık diytisyene gidecem guyaaa Allah'ım yarabbim benimde 56.5 lerdeydim 58 e çıktım bir garip vücudum idealim 50 . Şeytan diyor git mide botoksu yaptirGüncel kilom 57.8 olmadı be ilaçlar şişiriyor ama büyük konuştum ondan hasta oldum ders olsun bana
Harikaaa güle güle kullanın..benimde acilen uzun süre masada oturmalı durumlardan ötürü saglammbir belikmicinnbirsey alsammiyi olur ..sandalye veya güzel bir çalışma masası koltuğu artık sağlık sorunlarik pic yaptiBugün tören çıkışı iki arkadaşla bize geldik çay içtik.Sonra onları bir yere kadar bırakıp oğlusla markete gittik.Marketten sonra güzel havayi evde geçiresim gelmedi hadi AVM ye dedim ama oğlus babasının oraya gitmek istedi oradaki arkadaşlariyla oynamaya.Avm yakın oraya,oğlanı babaya bırakıp AVM ye gittim oğlusa oda takımı sipariş ettim 51 bine9 taksit..Oğlan doğduğundan beri benimle uyuyor.Bir odası olsun ayrılsın istedim.Ne zamandır aklımdaydı.Ranza istedi paşam illa,hem de üst katını.Korumalik kısa görünüyor hayatta onu yatiramazdim üstte ve zaten secendk çok azdı ranzalı takım olarak.Normal karyola,üç kapaklı dolap ve çalışma masası sandalyesi almış oldum, karyola yatağı dahil,montaj da onlardan.Hayirli olsun inşallah begenir geldiğinde oğlus
Allah şifa vere benimde kardiyojiyengitmem gerekli .. Allah şifasını vere teyzemizinAnnemin doktor hastane işleri için 2 haftadır yorulduk
haftaya salı günü sonuçları yorumlayacak kardiyolog ve gastrolog.
kardiyoloji, gastroloji. enfeksiyon hastalıkları,endokrinoloji ve göz hastalıklarını dolandık
gastrolojinin sonucunu beklemek içimi daralttı Rabbim uzak eylesin inşallah.
Benimde oyleee...bird eoglanda idrar yolu enfeksiyonu olunca yeniden bez aldık 600 TL 30 tanesi bezin yaaa Allah'ım sen yardım et hastalara dedik durduk..birde aleze yatağa kaçınca yikamaca kurumadida galiba yıllardır direndigim kurutmammakinesininbasit bir markadan alacagimmyetimez olduk bu sıra hastaneye hit gel yıka as kuruması gitti ..Kredi kartımın kesilmesine 9 gün var
Benim kalan harcama limitim 998 tl
Teşekkür ederizHarikaaa güle güle kullanın..benimde acilen uzun süre masada oturmalı durumlardan ötürü saglammbir belikmicinnbirsey alsammiyi olur ..sandalye veya güzel bir çalışma masası koltuğu artık sağlık sorunlarik pic yapti
Allah acil şifalar versin canım benimBu
rdayik haftalikngirisiminyapayim dedim ..
Benim son 2 ayım hastalıkla geçiyor miyomum.vardi aşırı kanamadna gittim patlamış mi ne olmuş rezalet birşey yaşadık hala reglim.. arta kalan zamanlarda ev temizlik çocuk ödev modev isde birikenler.nedense 40 oldum vücudum garip garip sinyallerde ... Herkesler iydiir inşallah
Ben 76 kg yim o lafı ben demiyorum yahuAmaninnkactan kaça indin benimde bir hastanelerden çıkamadık diytisyene gidecem guyaaa Allah'ım yarabbim benimde 56.5 lerdeydim 58 e çıktım bir garip vücudum idealim 50 . Şeytan diyor git mide botoksu yaptir
Yıllardır siemens marka kurutma kullanıyorum tavsiye ederim canımBenimde oyleee...bird eoglanda idrar yolu enfeksiyonu olunca yeniden bez aldık 600 TL 30 tanesi bezin yaaa Allah'ım sen yardım et hastalara dedik durduk..birde aleze yatağa kaçınca yikamaca kurumadida galiba yıllardır direndigim kurutmammakinesininbasit bir markadan alacagimmyetimez olduk bu sıra hastaneye hit gel yıka as kuruması gitti ..
Önerisi olanalr varsa kurutma makinesi aklimdakiler parammolsa Bosch yada LG
Olmazsa Altus yada Grundig