- 28 Aralık 2023
- 6.100
- 18.644
İşte eşinizde bir sıkıntı olduğu belliydi , borç varken heveslerin ertelenmesi lazım. Biz de nelere heves ediyoruz daaraç bir tane ortalama bişey aldık sonra elim heves etti model yükseltti iyi masrafsız bir araba aldık aldığımız gibi araba motor yedi bir yığın borçla ortada kaldık öyle sattık tekrar 350binlik bir araba daha aldık şimdide fena bir araba değil idare ediyor ama uzun yol yaptığımız için masrafı bitmiyor her ay 10 bin 10 bin yiyior farkettirmeden
Sanki bizi bitiren araba gibi geliyor satsakda satılmıyor arabasız olmuyor buaralar
Kirada yok lojmandayız şimdilik
Her ay 10000 tl sabit ulaşım harcaması gelirinize göre bence oldukça yüksekaraç bir tane ortalama bişey aldık sonra elim heves etti model yükseltti iyi masrafsız bir araba aldık aldığımız gibi araba motor yedi bir yığın borçla ortada kaldık öyle sattık tekrar 350binlik bir araba daha aldık şimdide fena bir araba değil idare ediyor ama uzun yol yaptığımız için masrafı bitmiyor her ay 10 bin 10 bin yiyior farkettirmeden
Sanki bizi bitiren araba gibi geliyor satsakda satılmıyor arabasız olmuyor buaralar
Kirada yok lojmandayız şimdilik
Tenkyu bebisimNe güzel yapmışsın bebiş insan kendiyle zaman geçirmeli en çok
Aldıklarını güzel günlerde kullan cano
Hey maşallah ablama beİviiiiiiiiit balımmmmm aynen öyle
Ve saat 09.30 itibariyle eğitim bitti e -sertifikayı çıkarttım bileeeee
Neme lazım sistem çöker göçer birşey olur
Ekran fotisini de aldım kayıtlı kuyutlu hale getirdim delil ispat ne ararsan var
Yanlışları ard arda yapmışsınızGrubu gördüm göz atayım dedim
Sonra yazmaya karar verdim
Aranızda ekonomi uzmanı yada tavsiye verecek olan varmı
Kısaca şöyle anlatayım nerde yanlış yapıyoruz bir akıl verin
Tek maaşlıyız eşim memur
İki yıllık evliyiz bir bebek var
Doğuda görev yapıyoruz
Ben evlendik evleneli sürekli birikim yaptım eşim ihtiyaç olunca mecbur aldı düzenli olmasada biriktiriyordum altın
Hiçbrrşey almıyorum şuan bile üç aydır köydeyim hiçbiryere çıkmadım merkeze gitmedim masraf olmasın diye gitsemde en fazla ayda bir giderim hiçbirşey almam tek giderimiz market alışverişi ve faturalar
Altı ayda bir hemen hemen memlekete gideriz ama gidince de her seferinde içe gideriz bebeğin ihtiyacını alırım sadece ondada gene bişey almam
Düğünü biz yaptık eşyaları biz aldık araba aldık ona buna borç ettik bu borçları bir türlü bitiremiyoruz adımız çıktı resmen herkes benim masraflı olduğunu düşünüyor ama evlendik evleneli tek bir kıyafet bile almadım ne bakım ürünğ ne başka şey evdrkilerle idare ediyorum şampuan dahi almıyorum şimdi ikinci bebek geliyor onada ikinciel küçük bir alışverişnyapacağım sadece
Beyaz eşyamız yoktu tek tek onları tamamladık onun taksidini ödüyoruz birde
Hiçbir düğüne elbisede almadım bir sene sonra tayn çıkacak memlekete gideceğiz bir yıl içinde nasıl toparlarız oralarda daha çok masraf oluyor çünkü
Ben kalp benTenkyu bebisim
Valla cok iyi geldi
Afiyet şifa olsun ablacımÖğlen 40 dk kadar uyudum iyi geldi
Dünkü yemeklerin yanına sıcacık hindi sulu şehriye çorbası yaptım
Bugün biraz kar atıştırdı geçti hava oldukça soğuk Allah herkesin yardımcısı olsun sokak hayvanlarının da ...
Kalan hindi sularını bardaklara koyup buzluğa koydum
Akşam yemeğimi de yedim benim için gün bitti
Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım benimBi tane kaban aldım kaşe, 2300 tl taksit yapmadı zalım site
Siyah aldım gelsin Beğenirsem krem rengini de alacağım,Bi tane kaban aldım kaşe, 2300 tl taksit yapmadı zalım site
Amin inşallah ablacım, daha güzelleri hepimizin olsun inşallahGüle güle güzel günlerde huzurla kullan canım benim
Bugün bir ara siteyi ziyaret ettiğini gördüm ama vardır bir işiBu meyra hanım abla nerde acabaaaaa
Güle güle kullan canoBi tane kaban aldım kaşe, 2300 tl taksit yapmadı zalım site