Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ev kirası yok
Çocukların neredeyse masraflarını ben karşılamıyorum
Böyleyken bir başıma 17000 tl ile sadece kendimi geçindirebildim
Birikim filan öyle birşey yok

Neredeyse bir ayın sonunda vardığım sonuç şu bu ülkede asgari ücret ile geçinmek mümkün değil

Asgari ücretin en azından 35 40 bin tl olması gerekir 🤕😏
Kesinlikle zatenninsan üstü bur durum asgari ucretle gecinenilmek mmallahimmbenimmkredinkartim 2 asgari ücret geliyor ya ona da burnunu soktu bakan...Allah kolaylık versin inşallah

dolar milyoneri dolar milyoneri balııımmmmmmmmm gelmiş hoş gelmiş
Canım çok geçmiş olsun sana da anneciğine de her işin başı sağlık kızzz maşaallah barekellah sen kiloyu nereden nereye getirdin
M Meyraa- ablacığın da 5 kilodan fazlasını başından şutladı

Tebrikler ikinize de 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉🎉🥳🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊👏👏👏👏👏👏👏🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Allah razı olsun bal ablacım göz arkasında yine kanama olmuş ne olcak böyle bilmiyorum ki duanıza ihtiyacım var 🥺

Dimi kız ablacım 300 gramı hastalığıma saysınlar 🤭🤣

Teşekkürler ama güzel yarıştık he

Kombi için ayırdığım 1000 tl otomatik olarak kalan harcama limitim olan 500 tl ye eklendi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zira petek bakım ücreti artık kasım ayı harcama limitinden ödenecek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kalan harcama limitim 1500 tl son 5 gün 🤣🤣🤣🤣
Bende buraya giremedim ya zaten hepsini kredi kartindnaodedim durdumm Kasım da bir plan yapıp neyseki arkdslarimda stres ve hastalık süreçleri ile geçen ayımı bilince gün organize edip ilk ayı bana vermeyi yazmışlar sagolsunlar bir nevi kredi gibi olacak 3 grammaltin günü Aralık maasimdabana gelecek nasipse... Ocağa borç birikimleri ile ama düzenli ve girerim sayelerinde..sözde bu yıl güne gitmeyecektin kendime yapacaktım nerdeee Allah'ım iyiki varlar dedim inanın 11kişiyiz kendimde katsam 12 iyice borcum biter 60 bin kalanı da altında bekletirim tabi araliga dek ekstralar çıkmazsa..

Dünde vizelerim.belli oldu adam çocuğa baksa 2 gün gidip geleceğim ya bakalim kasım ara tatili sonrasi

Allah razı olsun bal ablacım göz arkasında yine kanama olmuş ne olcak böyle bilmiyorum ki duanıza ihtiyacım var 🥺

Yapma yaaa yarabbim acil kalıcı şifalar vere ..sağlık sağlık derlerdi ama bu yıl iliklerime dek hissettrim ille sağlık önce sağlık... Hol bol ya safi çekelim.acaip reglim bende hayıt suyu da içtim.ondanmi.ama hafta içi bir paylasikmokuma.ne olirsa yıkanınca okurm yapıldı mı öyle bir paylasim yazabilirsiniz beni de

Bu

rdayik haftalikngirisiminyapayim dedim ..

Benim son 2 ayım hastalıkla geçiyor miyomum.vardi aşırı kanamadna gittim patlamış mi ne olmuş rezalet birşey yaşadık hala reglim.. arta kalan zamanlarda ev temizlik çocuk ödev modev isde birikenler.nedense 40 oldum vücudum garip garip sinyallerde ... Herkesler iydiir inşallah
Çok çok çok gecmiş olsun canım Rabbim hasarsız kalıcı acil şifalar versin

Merhaba arkadaşlar

Gelemiyorum iki gündür, yoğunluk, üstüne yakın bir arkadaşımız rahatsızlandı birden hastanede yatıyor şu an. Dua ederseniz sevinirim 🥹

Kilo işine gelince, milyoneriim olmadan hiç zevki yok😭.
İstediğim kadar olmada da 5 kg ı verdim fazlası var , eksiği yok 😅

Fazlalıklar gitti , şimdi hedef Kasım ve aralık ayıında biraz daha verip 1 ocakta nihai hedefe ulaşmak ☺️
Öncelikle geçmiş olsun ... Bende kilo vermeliyim.benide alın aranıza ne ediyorsunuz sabah mükemmel bir kahvaltı yaptım sürekli yemelinicmeli.modum

Allah acil şifalar versin kuzum ya
Yavvv 300 gramın lafı mı olurmuş 🤣🤣🤣🤣

Ben hiç ekstra birşey yapmayıp sadece yeme miktarını düşürüp erken saatlerde yiyince 2 kilo girmiş bu ay

Aynen böyle devam edeyim nasipse

Sanırım korona oldum bilmiyorum da yine
Şükür bugün daha iyiyim
Sağol canım, ben sana güveniyorum ya 🤭

Rabbim kolaylıkla kalıcı hasarsız şifalar versin ablacım 🤲🏻🌸

Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun 🌸

Bugün daha iyiyim şükür ablacım 🥰

Ben maalesef kazanamadım ablacım meyroş aldı oyunu

İyiyim şükür canım biraz daha dinlensem tam toparlayacam inşallah Allah razı olsun 🤲🏻🌸

Biliyordum bebeemmm tebrik ederim maşallah 🧿
Arkadaşına da Rabbim hasarsız kalıcı acil şifalar versin amin 🤲🏻

Hımmm, ne ceza versem acaba 🤔🤔🤔 😅

Şaka bir yana asıl ben seni tebrik ederim canım, sen o kadar az kilodan, çok kilo verdin…. 🥰

Hem aramızda 300 gr ın lafı mı olur, ceza meza yok yani…🤗

Ben dünden beri yiyorum 😂 az önce de her hafta yürüyüş yapıp, göz ucuyla bakıp geçtiğim mekanda güzeeeeel bir kahvaltı yaptım 🤭🤭🤭

Ama devam pes etmek yok, şimdiki hedefim Kasım ve aralık ayında 2 şer kg daha verip , 1 ocakta nihai hedefime ulaşmak inşallah 😅

Sanırım korona oldum bilmiyorum da yine
Şükür bugün daha iyiyim
Sağol canım, ben sana güveniyorum ya 🤭

Rabbim kolaylıkla kalıcı hasarsız şifalar versin ablacım 🤲🏻🌸

Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun 🌸

Bugün daha iyiyim şükür ablacım 🥰

Ben maalesef kazanamadım ablacım meyroş aldı oyunu

İyiyim şükür canım biraz daha dinlensem tam toparlayacam inşallah Allah razı olsun 🤲🏻🌸

Biliyordum bebeemmm tebrik ederim maşallah 🧿
Arkadaşına da Rabbim hasarsız kalıcı acil şifalar versin amin 🤲🏻
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim bütün şifa bekleyen hastalara da bizlere de acil şifaler versin… 🤲

Öncelikle geçmiş olsun ... Bende kilo vermeliyim.benide alın aranıza ne ediyorsunuz sabah mükemmel bir kahvaltı yaptım sürekli yemelinicmeli.modum
Yemiyoz, içmiyoz, yürüyoz… 😅

Şaka bir yana, kendi adıma, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, günde en az 5.000 adım atmaya çalışıyorum…
Hem çalışıp, hem de 3 çocuk olunca, daha fazlasını yapamıyorum 🤭

Herkese selam.
Zeytinyağ işini hallettik 10bin tl.
2 taksitte ödeyeceğiz satıcıya.

Çeyrek altın gününe girdik. Mayıs ayı bizde. En son biziz. Herkesin acil ödemesi varmış.
Bugün temizlik vs halledeyim ,yarın gezeriz ailece dedim.

Herkese selam.
Zeytinyağ işini hallettik 10bin tl.
2 taksitte ödeyeceğiz satıcıya.

Çeyrek altın gününe girdik. Mayıs ayı bizde. En son biziz. Herkesin acil ödemesi varmış.
Bugün temizlik vs halledeyim ,yarın gezeriz ailece dedim.
Ve aleyküm selam canım
Zeytinyağınız bereketli olsun
Altın günün de hayırlı olsun 😊

Annemle cenazeye gittik sonrasında onun market alışverişini yaptık evine bıraktım ve evime geldim
Sabahtan işler yapılmış şimdi bol bol köşeme çekilme vakti
Akşam yemeğim de hazır mercimek çorbası,salata ve yoğurt

X