Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın hanımlar 🌞
Dün su faturamiz gelmiş.250 nin altına düşmüyor 267 gelmiş.Bizde mi sıkıntı var diye diğer dairelerin faturalarına baktım 944 TL su faturası gördü bu gözler.300,400 üzeri fln.. Bizimki düşük faturalardanmis meğer

Günaydın hanımlar 🌞
Dün su faturamiz gelmiş.250 nin altına düşmüyor 267 gelmiş.Bizde mi sıkıntı var diye diğer dairelerin faturalarına baktım 944 TL su faturası gördü bu gözler.300,400 üzeri fln.. Bizimki düşük faturalardanmis meğer
Bana 30 lira geldi
Su çok ucuz ve bulunduğum ilde su kıtlığı var

Merhaba arkadaşlar

Gelemiyorum iki gündür, yoğunluk, üstüne yakın bir arkadaşımız rahatsızlandı birden hastanede yatıyor şu an. Dua ederseniz sevinirim 🥹

Kilo işine gelince, milyoneriim olmadan hiç zevki yok😭.
İstediğim kadar olmada da 5 kg ı verdim fazlası var , eksiği yok 😅

Fazlalıklar gitti , şimdi hedef Kasım ve aralık ayıında biraz daha verip 1 ocakta nihai hedefe ulaşmak ☺️

Merhaba arkadaşlar

Gelemiyorum iki gündür, yoğunluk, üstüne yakın bir arkadaşımız rahatsızlandı birden hastanede yatıyor şu an. Dua ederseniz sevinirim 🥹

Kilo işine gelince, milyoneriim olmadan hiç zevki yok😭.
İstediğim kadar olmada da 5 kg ı verdim fazlası var , eksiği yok 😅

Fazlalıklar gitti , şimdi hedef Kasım ve aralık ayıında biraz daha verip 1 ocakta nihai hedefe ulaşmak ☺️
Allah şifa versin tüm hastalara

Dün arabanın ön alt tarafındaki bakalit kaldırımdan geriye giderken çıktı bugün sanayiye götürdüm taktırdım 250 tl verdim .

Kalan harcama limitim 748 tl kalan 6 gün

X