- 15 Nisan 2017
- 13.359
- 15.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 30 lira geldiGünaydın hanımlar
Dün su faturamiz gelmiş.250 nin altına düşmüyor 267 gelmiş.Bizde mi sıkıntı var diye diğer dairelerin faturalarına baktım 944 TL su faturası gördü bu gözler.300,400 üzeri fln.. Bizimki düşük faturalardanmis meğer
Allah şifa versin tüm hastalaraMerhaba arkadaşlar
Gelemiyorum iki gündür, yoğunluk, üstüne yakın bir arkadaşımız rahatsızlandı birden hastanede yatıyor şu an. Dua ederseniz sevinirim
Kilo işine gelince, milyoneriim olmadan hiç zevki yok.
İstediğim kadar olmada da 5 kg ı verdim fazlası var , eksiği yok
Fazlalıklar gitti , şimdi hedef Kasım ve aralık ayıında biraz daha verip 1 ocakta nihai hedefe ulaşmak
Kizzzz M Meyraa- gözün aydın canım kilo vermene sevindimMerhaba arkadaşlar
Gelemiyorum iki gündür, yoğunluk, üstüne yakın bir arkadaşımız rahatsızlandı birden hastanede yatıyor şu an. Dua ederseniz sevinirim
Kilo işine gelince, milyoneriim olmadan hiç zevki yok.
İstediğim kadar olmada da 5 kg ı verdim fazlası var , eksiği yok
Fazlalıklar gitti , şimdi hedef Kasım ve aralık ayıında biraz daha verip 1 ocakta nihai hedefe ulaşmak
Aldıklarını afiyetle ye ablacimEve gelirken 6 lı maden suyu ,tavuk taşlığı ,1lt süt ve 3 lü parça şeklinde satılan farklı tip beyaz peynir aldım Her bir parça koyun inek keçi şeklinde
Hepsi uygulanan indirim ve iskontolarla birlikte 248 tl tuttu
Kalan harcama limitim 500 tl
Allah razı olsun canım benim güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım aldıklarınıAldıklarını afiyetle ye ablacim
Bende trendyoldan nemlendirici ve bir triko takim aldım 500tl üzerine 100tl indirim vardi
insallah ablacim sagolAllah razı olsun canım benim güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım aldıklarını
Benim 1 Kasım geldi senin 6 Kasım da gelirYarın kalorifer peteklerinin temizliği yapılacak ona verilecek 1000 tl yi ayırıp koymuştum
Gel 6 kasım gel kartımın esareti bitsin
Hoşgeldin canımBende etkilendim şimdi başlamak istiyorum
Gelsin tatlım gelsin 500 tl harcama limitim kaldı kızzzzzBenim 1 Kasım geldi senin 6 Kasım da gelir