Boşuna mı yazıyorum gelin komşu olalımAz kaldi, oraya yerlesecegiz...
Allah razı olsun canımKizlar size yazmayı okumayı özledim ya huuuu malumunuz kayinanneme geldik işler yoğunkaynanama iş yaptırmamaya çalışıyorum ayda yılda bir geliyoruz zaten, dolayısıyla pek bakamıyorum
Varyemez yaa sonucu görünce çok sevindim maşallah paşaya, başarıları daim olsun ♥♥
Harcamali günler yaşıyoruz dönünce size gider gelir bu ayki birikimi yazacağım hedefim 5-6bindi
Tabi ki de yalan olduama yine de hedeften çok uzaklasmamaliyiz
Bende aynısını düşündüm, gerisin geriye u dönüşü yaptımAz kaldi, oraya yerlesecegiz...
Amin canım Allah razı olsun.durkan , gecmis olsun. Birikiminde bereketli olsun.
Arkadaslar, menüler süper afiyet olsun.
CanTorun , ablam zaten kalabalik degilsiniz. O kadarda kirli degildir.kendini yorma.
Bu gün sabahtan covuklarla parklardaydik, önce Ben sonra babasi götürdü. Yorgunlar ama nu saat oldu uyumuyorlar. Oturduk cekirdek citliyoz. Bu gün sarma yaptim ve yanina dünden kalanlar. Doyduk sükür.
Kız kurban bayramı geliyor zatenKasaba gittim
2 kg kıyma
1 kuzunun arka budu ( kuşbaşı ve kemikli yemeklik yaptırttım )
1/2 kilo pirzola
Dana ciğeri
Hepsi 340 tl
Canım ben kurbanımı yurt dışında güvendiğim bir kurum aracılığıyla gönderiyorumKız kurban bayramı geliyor zaten
Acayip bir nem var, kronik hastaligi olanlara Allah acisin.
Kahvaltidan sonra Bim'e gittik. 72 tl biraktik geldik, ortada da dogru durust bir sey yok...4×6 soda, 2 sise kefir, 3 paket kahve, 650 gr kokteyl domates, 900 gr siyah zeytin.
Marketten her dondugumde sinirlerim bozuluyor. Dar gelirli, hatta hic geliri olmayan vatandas nasil geciniyor?
Dun aksam kiz ve torunla disari cikacaktik, sonra torun istemedi cikmadik. En az 50 tl harcardim diye dusunup, varsay harcadin dedim cuzdan kumbaraya koydum...
Amin canim amin...Aynen hava burada da öyle üstelik deniz yok
Deniz olan yerleri düşünemiyorum bile
Allah dışarıda çalışanlara, işi gücü olup dışarı çıkmak zorunda olanlara kolaylıklar versin
Ne tatli heyecanlar, Allah gonlune gore versin...Büyük oğlum dün İstanbul'dan geldi
Bugün de küçük oğlum babasıyla Denizli'ye tercih etmek istediği okulu görmeye gitti
Okul ile otogar arası ulaşımı da öğrenecek
Amin Allah razı olsun ablacım .Darısı senin ufak kuzucuğun başına olsun inşaallah zamanı geldiğindeNe tatli heyecanlar, Allah gonlune gore versin...