Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yediğin içtiğin afiyet olsun
Aldıklarınızı da güle güle güzel günlerde kullanın canım

Canim Ben de yardim ederim , sorun o degil. Sagolsun yardim wdiyorlar, toplamaya . Ben makina varken, israrla cok su akitilarak yikanan bulasiklara kiziyorum.

Camlara kimse bakmazsa, evim mis gibi oldu.
Ben de pert...
Onu da yapayim, surasi da aradan ciksin huyumu, birakamadim gitti. Is yapmaya baslayinca bildigin zemberegi bosalmis saate donusuyorum.
Can cikmadan huy ciksin yahu...
Abla sağlığının kıymetini bil kendini fazla yorma
Ben bekarken bizim evde vardı öyle biri (canım annem)
Şimdi 68 yaşında hala aynı gibi olsa da biraz daha törpülendi
Ahhh rahmetli babacığım görseydi bu günleri diyorum arada

Ben zaten herseyi önceden hazirluyorum, bir tek toplam kismi. Su konusunda biraz hassasim, makina varken bosa aksam suya ya da kücük bir parca icin son sürat acilan su olunca sevmiyorum.
@ özrengin, bu sos makarnaya kiymali sosa cok yakiisiyor. Bu sosun havucsuz versiyonunu yapin ein son blenderden cekip püre yap, tuz cok az sirke ne son kiyilmis maydonoz koyup kavanozla. Cok güzel bi sos yemelere doyamazsiniz

Yoruldum bugün, cocuklari disari cikardim, kücügü bugün ögle uykusu uyumadi. Arbada uyudu cok az, inince geri uyandi, uykusuz dolasiyor.gelince herseyi önceden hazirlamistim, lahmacun yaptim, bi Kahvemi ictim dinleniyorum simdi, cok yoruldum. Daha etraf toplanacak. Bu gün sifir harcama, disarii cikinca cayimizi, yiyecegimizi almistik.

Her seferinde bir daha boyle yapmayacagim diyorum, sonra yine unutuyorum.
Zaman ister istemez torpuluyor. Cunku gucun yetmiyor...
Bes yil once olsa, butun camlar silinirdi...
Halama cekmisim. Annem hic boyle degildir. Ben is yapmaya baslayinca, saskin saskin bakiyor ve surekli cik cikliyor...
Allah akil fikir versin der gibi...

Estağfirullah abla
Daha çok teyzem bu gücü kuvveti sağlığı ararsın diyordur sanırım

Kahvaltımızı yaptık
Balkonu yıkadım

Mahallemizde doğalgaz çalışmaları var sıcak ve gürültü var ama şikayetçi asla değilim
Allah bu sıcakta ekmeğinin peşinde koşan kardeşlerimizin yardımcısı olsun

Derin dondurucudakileri çıkardım büyük beyaz poşetlere sebze meyveleri grupladırdım ,içlerine kağıtlara ne olduklarını yazdım. Düzenledim.

Bir taraftan akşam için erik kompostosu yapıyorum.

Önümüzdeki hafta için market pazar ve kasap ihtiyaç listesi oluşturdum. (Hem mutfak ,hem de stok ve kış hazırlığı için)

Haftalık yemek listesi yapıyorum.

Kolay gelsin canım.

Selamlar hayırlı günler. Kahvaltımızı yaptık, yengem by pass amaliyatı oldu eve çıktı oraya geçmiş olsuna gidip kısa süre durup, eşimin arkadaşı ve ailesiyle ormana çay içmeye gideceğiz evden bişeyler götüreceğiz kısır, börek, erik kaynattım onu içeçek yaptım.

Vealeykumselam canım
Allah acil şifalar versin yengene
Sizlere de iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…