Toyota Corolla sıfır araç Allahin izniyeNe alıyorsunuz?
Yaa amin hepiniz ne güzelsinizHayırlı olsun güle güle, tekerine taş değmesin. Allah ödeme kolaylığı versin canım.
Sıfır al güzel kullandıktan sonra arkana en az 10 yıl bakmaToyota Corolla sıfır araç Allahin izniye
Evet ya ikinci el piyasasi uçmuş hiç bulaşmak istemedikSıfır al güzel kullandıktan sonra arkana en az 10 yıl bakma
Bu konuda hic bir fikrim yok...Kizlar ne dersiniz biraz sıkışıp eksi hesaplara yüklenip az kredi çekmek mi mantıklı yoksa azar azar rahat raht ödemek şartıyla çok çekmek mi
Malum çok çektikçe ödeme süresi faİz miktarı artıyor ama az çekip çok sıkışmak da istemem
Amin canim sag olasin...Iyi akşamlar kızlar
Biraz yoğun, biraz stresli, biraz güzel bir gündü
CanTorun abla paylaştığın tecrübe ve öneriden dolayı teşekkür ediyorum, ben de taktım küpemi
Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah öpüyorum ellerinden
S Salty o hesapları ben de çok bilmiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hiçbir fikrim yok canımKizlar ne dersiniz biraz sıkışıp eksi hesaplara yüklenip az kredi çekmek mi mantıklı yoksa azar azar rahat raht ödemek şartıyla çok çekmek mi
Malum çok çektikçe ödeme süresi faİz miktarı artıyor ama az çekip çok sıkışmak da istemem
Hayır ama rendeleyip konulabilir cacık içinKizlar, buzluğa salatalık koyuyor musunuz
Hiç koymadım doğrusu fikrim yokKizlar, buzluğa salatalık koyuyor musunuz
Toyota Corolla sıfır araç Allahin izniye