Kız kafaya bişey takmıyorum ama zihnim susmuyoCanım benim ne takıyorsun kafana takma
Söylemesi kolay diyeceksin değil aslında
Eğer kafaya taksaydim huniyle gezerdim emin ol
Ama ne hayat takacak kadar uzun
Ne de bisey kafamı takacak kadar Onemli
Şöyle düşün
Düşüne düşüne biseyleri değiştiremiyorsak
Akışına bırakacağız Allaha güvenerek tabiki. Bizim hakkımızda en iyisini o bilir. En iyi senaryoyu yaşıyoruz kendi capimizda aslında.
Dubai çikolatasından aşağısı da kurtarmıyor hanımefendiyi maşallahEki Görüntüle 3493014 Biraz kendimizi geliştirelim, becerebilirsem Erasmus başvurusu yapmak istiyorum güzle bir fikir bulurum inşallah, fikirlere açığım
Balııımmmmm son 10 gün kaldı nasıl gidiyor kilo verme işi?Günaydın bal forumun kaymak hatunları
İşiniz gücünüz rast gitsin gününüz hayırlı ve güzel en önemlisi de sağlıklı ve huzurlu geçsin amin
Len geçen aldığım hala bitmedi diyette olduğumdan mütevellit , sen bilmezsin tabi diyet nedirDubai çikolatasından aşağısı da kurtarmıyor hanımefendiyi maşallahyakışırrrr
O uykusuzluk, uyuyamama arada olur canım, fazla takılma, geçecek….
Hayır yani menapoz dönemlerinde olurmuş genelde, kalitesiz uyku durumları, sen daha gencecik körpe de bir kızsın, bilemedim yani( ne yapayım, söz konusu sen olunca, laf şeyetmeden duramıyorum )
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar
Güzel gidiyor ablacımBalııımmmmm son 10 gün kaldı nasıl gidiyor kilo verme işi?
Yani ben şimdi buraya şöyle güzel bi görsel de eklerdim ama birilerini üzmek istememIşte duymak istediğim cevap bu
Senin pamuk kalbini yiririmYani ben şimdi buraya şöyle güzel bi görsel de eklerdim ama birilerini üzmek istemem
Böyle de minnoş bi kalbim var ama sorsan koçlar aksi huysuz geçimsiz derlerSenin pamuk kalbini yiririm
Sen beni sevindir o zaman özelden at
Ne demek koçlar geçimsiz bir herkesin hakettiği gibi davranırız ne eksik ne fazlaBöyle de minnoş bi kalbim var ama sorsan koçlar aksi huysuz geçimsiz derler
Atayım bal ablacım
Ahahaja çok doğru söylüyorsun ablacığım altına imzamı atıyorumNe demek koçlar geçimsiz bir herkesin hakettiği gibi davranırız ne eksik ne fazla
Bizim damarımıza basacaklar ve de sakinlik bekleyeceklerişte o mümkün değil
O vakit tarafımızdan esaslı bir toslamayı haketmişlerdir
Yapma yapma bak yaşlı başlı kadın kalbine dokunacak Allah korusunAbowwwww sabah sabah o neydi gıııı wuuuuuwwwww
Yok yok üzülmem at senYani ben şimdi buraya şöyle güzel bi görsel de eklerdim ama birilerini üzmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?