- 6 Ağustos 2010
- 39.431
- 70.210
- 798
Kaşe mühür ve tarihi de ekle balımmmmmAhahaja çok doğru söylüyorsun ablacığım altına imzamı atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşe mühür ve tarihi de ekle balımmmmmAhahaja çok doğru söylüyorsun ablacığım altına imzamı atıyorum
Üzülmezsin sadece ufak çaplı bir kalp spazmı geçirirsin demedi deme bak uyarıyorumYok yok üzülmem at sen
Ben de neler atarım da, ben sona saklıyorum, e malum itibar somadırYapma yapma bak yaşlı başlı kadın kalbine dokunacak Allah korusun yok yok bişey yok meyra
Baaaaane ben de gizli oynayacamYok yok üzülmem at sen
Milyoneri halledeyim sonra seninle bir yarışa giricez, du bakalımÜzülmezsin sadece ufak çaplı bir kalp spazmı geçirirsin demedi deme bak uyarıyorum
He canım heBen de neler atarım da, ben sona saklıyorum, e malum itibar somadır
Ahaha yavaş hallet bebişimMilyoneri halledeyim sonra seninle bir yarışa giricez, du bakalım
senin gizlin mi kaldı beBaaaaane ben de gizli oynayacam
Artık çok geç, Ben senden önce gördümAtma balımmm aramızda kalsın Meyra ablana sürpriz olsun
Görürsün hıhhhhhhsenin gizlin mi kaldı be
Ne yarışına gireceksin kızzz sidik yarışına mı Tövbe YarabbimMilyoneri halledeyim sonra seninle bir yarışa giricez, du bakalım
Atmayacam ablacımAtma balımmm aramızda kalsın Meyra ablana sürpriz olsun
Doğrudur rüyanda görmüşsündürArtık çok geç, Ben senden önce gördüm
Anca rüyasında görür zaten beni yendiğini falanDoğrudur rüyanda görmüşsündür
Aynen size takıldım geç kalacam sabah yürüyüşümeMeyra biz patron değiliz okula gidecem oyalama beni
Hala görüyon mu kıaaazzz bu yaşta maşallahAynen size takıldım geç kalacam sabah yürüyüşüme
Zaten malum dönem öncesi, gerginim