• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım benim ne takıyorsun kafana takma
Söylemesi kolay diyeceksin değil aslında
Eğer kafaya taksaydim huniyle gezerdim emin ol
Ama ne hayat takacak kadar uzun
Ne de bisey kafamı takacak kadar Onemli
Şöyle düşün
Düşüne düşüne biseyleri değiştiremiyorsak
Akışına bırakacağız Allaha güvenerek tabiki. Bizim hakkımızda en iyisini o bilir. En iyi senaryoyu yaşıyoruz kendi capimizda aslında.
Kız kafaya bişey takmıyorum ama zihnim susmuyo
Şey gibi düşün arka fonda sürekli çalışan motor sesi gibi
Bir sussa…
Neyse çok da dillendirmek istemiyorum konuştukça büyüyo sanki 🤣

Eki Görüntüle 3493014 Biraz kendimizi geliştirelim, becerebilirsem Erasmus başvurusu yapmak istiyorum güzle bir fikir bulurum inşallah, fikirlere açığım🌸
Dubai çikolatasından aşağısı da kurtarmıyor hanımefendiyi maşallah 🤩😂 yakışırrrr 😅

O uykusuzluk, uyuyamama arada olur canım, fazla takılma, geçecek…. 😉🫠

Hayır yani menapoz dönemlerinde olurmuş genelde, kalitesiz uyku durumları, sen daha gencecik körpe de bir kızsın, bilemedim yani 😅 ( ne yapayım, söz konusu sen olunca, laf şeyetmeden duramıyorum ☺️)

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar 🤩

Dubai çikolatasından aşağısı da kurtarmıyor hanımefendiyi maşallah 🤩😂 yakışırrrr 😅

O uykusuzluk, uyuyamama arada olur canım, fazla takılma, geçecek…. 😉🫠

Hayır yani menapoz dönemlerinde olurmuş genelde, kalitesiz uyku durumları, sen daha gencecik körpe de bir kızsın, bilemedim yani 😅 ( ne yapayım, söz konusu sen olunca, laf şeyetmeden duramıyorum ☺️)

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar 🤩
Len geçen aldığım hala bitmedi diyette olduğumdan mütevellit , sen bilmezsin tabi diyet nedir 🤣

Uğraş uğraş bi de sen uğraş . bilemedin aslında, gebeyim ondan uyuyamıyorum 🤣

Bana fikir bul len Erasmus şeysi yapıp İtalyan irkek bulacam kendime damat getircem 🤣🤣 ay tövbe sabah sabah dua yerine geçecek Allah korusun 🤭

Böyle de minnoş bi kalbim var ama sorsan koçlar aksi huysuz geçimsiz derler 🤣🤣
Atayım bal ablacım🥰
Ne demek koçlar geçimsiz bir herkesin hakettiği gibi davranırız ne eksik ne fazla
Bizim damarımıza basacaklar ve de sakinlik bekleyecekler 🤣🤣🤣 işte o mümkün değil
O vakit tarafımızdan esaslı bir toslamayı haketmişlerdir🤣🤣🤣🤣🤣

Ne demek koçlar geçimsiz bir herkesin hakettiği gibi davranırız ne eksik ne fazla
Bizim damarımıza basacaklar ve de sakinlik bekleyecekler 🤣🤣🤣 işte o mümkün değil
O vakit tarafımızdan esaslı bir toslamayı haketmişlerdir🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahaja çok doğru söylüyorsun ablacığım altına imzamı atıyorum 💙🤣

Back