Akşam yemek listesi tam benlikVaryemez bizim evde de is var, yapacak hatun yok.
Nasipse yarin siler supururum.
Arefeden iki gun once yardimci hanim kiziyla gelecek insaallah. Aylar oldu gelmedi...
Aksam yemek listemiz:
Etli bamya
Yaz bulguru
Salata
Ayran
Karpuz
Yapasim var da, isilikler azicik kimildayinca terle birlikte aziyor...O yuzden 2 hafta oldu, dip kose supurulmedi...Ustten ustten yapip geciyorum.Akşam yemek listesi tam benlik
Abla bazen insanın hiç iş yapası gelmiyor geçen sıcaklarda benim de öyle idi.
Amin inşallah.Erken yaşta evlendiyse..Amin insaallah kizlar. Allah universiteye gittigi, mezun oldugu gunleri gostersin insaallah...
Annem torunlarinin hemen hepsinin mezuniyetlerini, evliliklerini gordu. Hatta 3 torundan 4 torun cocugu bile gordu...Hepsiyle de ayri ayri kivanir.Bize de nasip olur insaallah...
22 yasinda evlenmis, su an 86 yasinda...Amin inşallah.Erken yaşta evlendiyse..
Ah ah şimdiki aklım olsa ben de erken evlenirdim 36 yi beklemezdim22 yasinda evlenmis, su an 86 yasinda...
Maaşallah, ALLAH hayırlı upuzun ömürler versin inşallah22 yasinda evlenmis, su an 86 yasinda...
Allah sağlıklı ömür versin inşallah.22 yasinda evlenmis, su an 86 yasinda...
Bende öyle yüzeysel yapıyorum. (Tembellikten)Yapasim var da, isilikler azicik kimildayinca terle birlikte aziyor...O yuzden 2 hafta oldu, dip kose supurulmedi...Ustten ustten yapip geciyorum.
İyi akşamlar canım, afiyet şifa olsun balkon keyfi yapmışsınız oh oh maşallah.Iyi akşamlar kızlar
Yoğun ve koşturmalı bir gündü ama güzeldi şükür
Makarna, salata yedik akşam
Kahveyi balkonda içtik hava güzeldi
Sohbet konusu, bayramlık elbise, alışverişe gidememe durumu vs....of dedim içimden
Yarın sabah şöyle bir dolasalim dedim vitrin bakalım
Öyle deme canım ya bende armutun saplısı, üzümün çöplüsü dedim dedim ihale Eşime kaldı 33 yaşımda evlendim. Nasipte öteye geçemiyoruz. Allah huzurumuzu mutluluğumuzu daim etsin inşallah.Ah ah şimdiki aklım olsa ben de erken evlenirdim 36 yi beklemezdim
Allah mutluluk versin hep canım aminÖyle deme canım ya bende armutun saplısı, üzümün çöplüsü dedim dedim ihale Eşime kaldı 33 yaşımda evlendim. Nasipte öteye geçemiyoruz. Allah huzurumuzu mutluluğumuzu daim etsin inşallah.
Benim de annem balkonda küçük kaplara domates,biber, salatalık ekti,domates ve biberler çıkmaya başladı,çok güzel oluyor büyümelerini izlemek fakat memlekete gideceğim bir ay yokum kısmetse, komşuya anahtar birakicam mecbur..Selam canlar, aldiklariniz, birikimleriniz bereketli olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Son zamanlarda firsat bulamiyorum, okuduklarim da yarim kaliyor. Cocuklardan, tüm gün kosturmaca . Bungünümüze sükür
Bu gün saksiya ektigim ilk fasulyelerimi toplayip yemek yaptimcok letzetli ya kendi yetistirdigin. Maydonoz ve rokalarim bir daha cikmadi niye bilmiyorum.
kumbaramda 20 lira borc aldim ay basinda koyucam yerine.
Haftasonu bakalim, kizim lahmacun istedi onu yaparim ve buzluk icin sarma niyetim var insallah .
Benim de annem balkonda küçük kaplara domates,biber, salatalık ekti,domates ve biberler çıkmaya başladı,çok güzel oluyor büyümelerini izlemek fakat memlekete gideceğim bir ay yokum kısmetse, komşuya anahtar birakicam mecbur..Selam canlar, aldiklariniz, birikimleriniz bereketli olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Son zamanlarda firsat bulamiyorum, okuduklarim da yarim kaliyor. Cocuklardan, tüm gün kosturmaca . Bungünümüze sükür
Bu gün saksiya ektigim ilk fasulyelerimi toplayip yemek yaptimcok letzetli ya kendi yetistirdigin. Maydonoz ve rokalarim bir daha cikmadi niye bilmiyorum.
kumbaramda 20 lira borc aldim ay basinda koyucam yerine.
Haftasonu bakalim, kizim lahmacun istedi onu yaparim ve buzluk icin sarma niyetim var insallah .
Maydonozlar ve roka cikti. Ilk olsnlari yedik. Rokayi bilmoxorum ama maydanoz tekrar cikan bi bitki, büxümedi bi daha.Ellerine emeklerine sağlık canım
Tohumlar derinde olunca çıkmıyor, bir de topragin nemli olması gerekiyor sürekli
Evet, cocuklarla tohumdan yetisdirdik, görsün ögrensin diye. Pek ilgikenmiyor ama her uygulayisimizda birseyler kapar diye umut ediyorum.Benim de annem balkonda küçük kaplara domates,biber, salatalık ekti,domates ve biberler çıkmaya başladı,çok güzel oluyor büyümelerini izlemek fakat memlekete gideceğim bir ay yokum kısmetse, komşuya anahtar birakicam mecbur..
Canım çok sevindim oğlunun sınavına inşallah istediği okul gelirAllah razı olsun canım
Sonuca hem de nasıl sevindi bir bilsen
Sınav akşamı olumsuzluklar yaşamasına rağmen güzel bir sınav geçirdi hamdolsun ve sınavdan çıktıktan sonra kendisi puan hesaplamasını yapmıştı bir aksilik olmazsa bu yüzdelik dilimi bekliyorduhayırlısı artık