Tercih eder mi bilmem de, Fen Lisesi olur...Tebrik ederim, Allah yolunu acik etsin.
afferin oglusuna
Önce sizi sonrada delikanlıyı tebrik ediyorum, başarılrı daimi olsun.
Allah razı olsun ablacımTercih eder mi bilmem de, Fen Lisesi olur...Tebrik ederim, Allah yolunu acik etsin.
Allah razı olsun canımafferin oglusuna
Amin Allah razı olsun DurkancımÖnce sizi sonrada delikanlıyı tebrik ediyorum, başarılrı daimi olsun.
Canım tebrikler,Allah gönlünüze göre versin bana da nasip etsin sınav sonucu alacağım günleri
Allah razı olsun canım, inşaallah vakti geldiğinde Rabbim hepinize yaşatsınCanım tebrikler,Allah gönlünüze göre versin bana da nasip etsin sınav sonucu alacağım günleri
Benim dün unuttugum sıvı sabun vardı bugün onu alırım 27 sine kadar ekmek su dışında ihtiyaç görünmüyor bakalım.Olanlari tuketsem iyi67.50 tl ile devam ediyorum ,bugün harcama yok
Bim'den eyup sabri tuncer'in z.yagli sivi sabununu almistik bir kere, kokusu muhtesemdi. Ayrica benim cildim cok hassastir, iyi de gelmisti. Onun gramaji fazla olanini hic gormedim..Benim dün unuttugum sıvı sabun vardı bugün onu alırım 27 sine kadar ekmek su dışında ihtiyaç görünmüyor bakalım.Olanlari tuketsem iyi
Ablacım hayırlı olsun
Allah razı olsun canımAblacım hayırlı olsun
Çok güzel bir puan
Maşallah pasaya
Yeşil şişede değil mi ,aldım ondan iki kere ..ilki çok iyi geldi de ikincisi nedense ellerimi kötü yaptı ama yine onu alayım ben bu sefer ne olacak bakalımBim'den eyup sabri tuncer'in z.yagli sivi sabununu almistik bir kere, kokusu muhtesemdi. Ayrica benim cildim cok hassastir, iyi de gelmisti. Onun gramaji fazla olanini hic gormedim..
Ben de yedege atmak icin sivi sabun alacagim da...
Evet pompali yesil sisede...Yeşil şişede değil mi ,aldım ondan iki kere ..ilki çok iyi geldi de ikincisi nedense ellerimi kötü yaptı ama yine onu alayım ben bu sefer ne olacak bakalım