Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Tercih eder mi bilmem de, Fen Lisesi olur...Tebrik ederim, Allah yolunu acik etsin.
Allah razı olsun ablacım
Nasipse fen lisesi tercih edecek
İzmir fen zor ama Denizli Eskişehir kütahya Afyon Uşak düşünüyor her zamanki gibi Allah hakkında en hayırlı olanı versin ,duam bu şekilde

Derin dondurucudakileri b.dolabinin dondurucusuna aktardim. Fisini cektim, yarin temizlerim.
Sonra da ayni sekilde b.dolabi dondurucusunu temizlerim.
Pazar gunu kompostoluk meyve alirsak, hazir olsun.
Sonbahara dogru yine dag koylerinden ic fasulye cesitleri aliriz insaallah.
Biz kis sebzelerini de yeriz de, arada degisiklik araniyor...
Allah agiz tadi versin, oldugu kadar...

Benim dün unuttugum sıvı sabun vardı bugün onu alırım 27 sine kadar ekmek su dışında ihtiyaç görünmüyor bakalım.Olanlari tuketsem iyi
Bim'den eyup sabri tuncer'in z.yagli sivi sabununu almistik bir kere, kokusu muhtesemdi. Ayrica benim cildim cok hassastir, iyi de gelmisti. Onun gramaji fazla olanini hic gormedim..
Ben de yedege atmak icin sivi sabun alacagim da...

Bim'den eyup sabri tuncer'in z.yagli sivi sabununu almistik bir kere, kokusu muhtesemdi. Ayrica benim cildim cok hassastir, iyi de gelmisti. Onun gramaji fazla olanini hic gormedim..
Ben de yedege atmak icin sivi sabun alacagim da...
Yeşil şişede değil mi ,aldım ondan iki kere ..ilki çok iyi geldi de ikincisi nedense ellerimi kötü yaptı ama yine onu alayım ben bu sefer ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…