Aynen benim balkon da öyle, küçükBiz bal
biz balkonumuza , oturma kösesi yaptik. Balkona cicekler ektim, süsledim. Kücük bir balkon, öyle büyük birsey gelmesin aklinizayetiyor. Cocuklardan, söyle bi dinlenmek istesek atiyoruz kendimizi balkona. Soguksa battaniyeyle falan oturuyoruz. Balkon yesillige bakiyor, kus sesleri, lavanta kokulari, kahvem, bir de kitabimi elime alirsam benden keyiflisi Yok . Terapi mekanim
Daha ne olsunAynen benim balkon da öyle, küçük
Yerde yapay çim var, duvarda çiçekler
2 kocaman anne yapımı kırmızı minderim, kırlentletim
Bir de yuva yapmaya çalışan kumrular
Lavanta kokusu yok
Simit, döner, kokuları var
Vişne reçelini yoğurda karıştırıp yemeyi ben de severimDaha ne olsun
buzdolabinda yenmeyen bir avuc kiraz vardi onlari recel yaptim. Yogurda birseye karistirir yeriz au birsey zaten.
Evde fazladan domatesim vardi, kirmizi Biber, sogan, sarmisak, havuc ekleyip ocaga koydum. Sos yapicam. Miktari az 3-4 kavanoz anca cikar.
Afiyet olsun, Bol keyiflerKahvalti sonrasi kahve keyfi...
Yaninda da buzzz gibi sade soda. Gun bana oyle ayiyor...
Gelen misafir servis ya da toplamada yardım edebilir ama misafir gittikten sonra yıkama yerleştirme işini kendim yaparımArkadaslar size bir soru, evinize gelen misafir is yapiyor mu? Hani masa toplarken tamam ama diger seyleri yapmalarini sevmiyorum. Bulasik yikamak gibi. Hele makina varken, bulasigi tertemiz yikayip, onca su sabun kullanip bir de makinaya atmak kismi hic Bana göre degil ya da musluk son Surat birsey yikanmasi. Ben mi tuhafim acaba? Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?
Aynen abla yarın bir gün hastalık kapıp gelirlerse hiç ağlamasınlarEvin tozunu aldim, zeminler haric iki banyonun temizligini yaptim. Baktim isilikler yanmaya basladi, biraz havalanayim diye ruzgara karsi kanepeye uzandim.
Acelem yok, yavas yavas yaparim insaallah...
Esim aksam yok.
Annemle ikimize azar azar iki cesit sebze yemegi ve bulgur pilavi var. Karpuz, cacik yeter.
Sosyal medyaya baktim, herkes otelde, pansiyonda...
Bu korona sadece bize mi var? Deniz neyse de, havuzlar bana hic saglikli gelmiyor...
Boyle giderse bu illetten kurtulmamiz cok ama cok zor...
Cocuklarim haricinde yemege pek misafirim olmaz. Cunku biz de gitmeyiz. 10 yildir boyle...Arkadaslar size bir soru, evinize gelen misafir is yapiyor mu? Hani masa toplarken tamam ama diger seyleri yapmalarini sevmiyorum. Bulasik yikamak gibi. Hele makina varken, bulasigi tertemiz yikayip, onca su sabun kullanip bir de makinaya atmak kismi hic Bana göre degil ya da musluk son Surat birsey yikanmasi. Ben mi tuhafim acaba? Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?
Süper fikir sosDaha ne olsun
buzdolabinda yenmeyen bir avuc kiraz vardi onlari recel yaptim. Yogurda birseye karistirir yeriz au birsey zaten.
Evde fazladan domatesim vardi, kirmizi Biber, sogan, sarmisak, havuc ekleyip ocaga koydum. Sos yapicam. Miktari az 3-4 kavanoz anca cikar.