Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Tebrik ediyorum canım
Başarıların devamını diliyorum
Sonuca sevindi mi
Allah razı olsun canım
Sonuca hem de nasıl sevindi bir bilsen
Sınav akşamı olumsuzluklar yaşamasına rağmen güzel bir sınav geçirdi hamdolsun ve sınavdan çıktıktan sonra kendisi puan hesaplamasını yapmıştı bir aksilik olmazsa bu yüzdelik dilimi bekliyordu hayırlısı artık

Umarım istediği okul da olur
Kızım 490 puanla çok yakınımızdaki fen lisesi ne girememisti (kontenjan azaltmislardi o yıl)

Pazar ucuzlamis cok sukur.
1/2 kg mihalic peyniri dahil, 95 tl tutmus...Ki o peynirin kilosu 60 tl.
Kislik hazirlamak icin fiyatlar biraz daha makul.
Gecen hafta bamya 25 tl idi, bu hafta 18.
En fazla 2 kg atsak yeter...
Dusununce, insan hep bogaza calisiyor.
Kazancin adi bile "ekmek parasi". . .

Abla bamya ne kadar pahalı
bizim burada kilosu 12 13 tl

Gecen yilin okul parasindan 500 tl geri verdiler. Uzerine 150 ₺ ilave edip bir ceyrek aldim, o da yine egitim fonuna gider...
Oglusumun toplamda 36 cumhuriyet, 3 yarim, 5 ceyrek altini oldu...
Allah bizi o paraya muhtac etmesin ve niyetime uygun sekilde kuzumun egitimi icin bir yatirim olsun insaallah. . .

Gencler, evlatlariniz icin sartlari zorlayarak kenari atabildiginizi atin, "ileride" dedigimiz o gunler cok cabuk geliyor. Esimin annesinin dedigi gibi "bir gune kalmiyor, buyuyorlar"... Buyudukce ihtiyaclari da buyuyor.
Biriktirirken, imkanlar olcusunde bol bol hayir yapmayi da ihmal etmeyin. Sadaka ruhu ve mali temizliyor...

Bereketli olsun ablacım Allah niyetini gerçekleştirsin

Maşallah Allah niyetinizi kabul etsin. İyi birikim yapmışsınız

Küçük oğlumun kahvaltısını yaptırdım, cumaya gitti
Abisi babasıyla bugün İstanbul'a gitti
Balkonu yıkadım, çamaşır katladım.
Evde yapılacak iş yok alışveriş yok
Oğlana akşam için seçenekler sundum hamburger tercih etti .Kıyma çıkardım dondurucudan .

Akşam menümüz

Hamburger
İçecek
Karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…