Her eve lazımsın abla maaşallah sana, örnek alınacak insansın benim içinDugun olmadi...
Evinin beyaz esyalari ve oglumun pijama, camasir, esofman, nevresim ve pike takimlari, bornoz setlerini almistim. Bir de gelinime zarif bir pirlanta set...
Hayalim ve duam bu henüzİşi hayırlı olsun, Allah kazancını bereketli etsin.Ne güzel maddi ve manevi destek oluyorsunuz.
Umarım hayırlı bir işi olur canımHayırlı olsun kızınızın işi
Tebrik ediyorum canım
Değil mi amaHer eve lazımsın abla maaşallah sana, örnek alınacak insansın benim için
Allah razı olsun canımTebrik ediyorum canım
Başarıların devamını diliyorum
Sonuca sevindi mi
Umarım istediği okul da olur
Kızım 490 puanla çok yakınımızdaki fen lisesi ne girememisti (kontenjan azaltmislardi o yıl)
Abla bamya ne kadar pahalıPazar ucuzlamis cok sukur.
1/2 kg mihalic peyniri dahil, 95 tl tutmus...Ki o peynirin kilosu 60 tl.
Kislik hazirlamak icin fiyatlar biraz daha makul.
Gecen hafta bamya 25 tl idi, bu hafta 18.
En fazla 2 kg atsak yeter...
Dusununce, insan hep bogaza calisiyor.
Kazancin adi bile "ekmek parasi". . .
Maalesef oyle. Ufacik ufacik guzel ama...Abla bamya ne kadar pahalı
bizim burada kilosu 12 13 tl
Bereketli olsun ablacım Allah niyetini gerçekleştirsinGecen yilin okul parasindan 500 tl geri verdiler. Uzerine 150 ₺ ilave edip bir ceyrek aldim, o da yine egitim fonuna gider...
Oglusumun toplamda 36 cumhuriyet, 3 yarim, 5 ceyrek altini oldu...
Allah bizi o paraya muhtac etmesin ve niyetime uygun sekilde kuzumun egitimi icin bir yatirim olsun insaallah. . .
Gencler, evlatlariniz icin sartlari zorlayarak kenari atabildiginizi atin, "ileride" dedigimiz o gunler cok cabuk geliyor. Esimin annesinin dedigi gibi "bir gune kalmiyor, buyuyorlar"... Buyudukce ihtiyaclari da buyuyor.
Biriktirirken, imkanlar olcusunde bol bol hayir yapmayi da ihmal etmeyin. Sadaka ruhu ve mali temizliyor...
Maşallah Allah niyetinizi kabul etsin. İyi birikim yapmışsınızGecen yilin okul parasindan 500 tl geri verdiler. Uzerine 150 ₺ ilave edip bir ceyrek aldim, o da yine egitim fonuna gider...
Oglusumun toplamda 36 cumhuriyet, 3 yarim, 5 ceyrek altini oldu...
Allah bizi o paraya muhtac etmesin ve niyetime uygun sekilde kuzumun egitimi icin bir yatirim olsun insaallah. . .
Gencler, evlatlariniz icin sartlari zorlayarak kenari atabildiginizi atin, "ileride" dedigimiz o gunler cok cabuk geliyor. Esimin annesinin dedigi gibi "bir gune kalmiyor, buyuyorlar"... Buyudukce ihtiyaclari da buyuyor.
Biriktirirken, imkanlar olcusunde bol bol hayir yapmayi da ihmal etmeyin. Sadaka ruhu ve mali temizliyor...