- 6 Ağustos 2010
- 38.919
- 68.547
Canım çok sevindim oğlunun sınavına inşallah istediği okul gelir
Allah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindim oğlunun sınavına inşallah istediği okul gelir
Amin canım aminHayirlisi olsun Oglun icin Varyemez
Kendi yetiştirdiğin ürünler ne güzel onların büyüdüğüne tanıklık etmek ayrı bir mutlulukMaydonozlar ve roka cikti. Ilk olsnlari yedik. Rokayi bilmoxorum ama maydanoz tekrar cikan bi bitki, büxümedi bi daha.
Amin canımGünaydın kızlar
Dolaşık işlerimiz hallolsun
Gönlümüze huzur dolsun inşaallah
Eşim nöbete gitti, hava kapalı, uyku havası var
Ne güzel komşularınız var öyle masallahAkşam annem telefon etti komşusu abla vişne ve erişte getirmiş . Ablanın kesesine bereket
Annem sağolsun vişneleri ayıklamış
Kızlar A 101 in yeni kataloğu yayınlanmış haberiniz olsun
Bugün akşam menüm
Köfte
Patates kızartması
Nohutlu pilav
Yoğurt
Karpuz
Burada eski komşuluk ilişkileri sürdürülmeye çalışılıyorNe güzel komşularınız var öyle masallah
Amin
Böyle temmuz geçirmemiştik hiç, hep çook sıcak olurdu, halı yıkasan kurumaz kokar,Amin canım
Biraz bu tarafa gönderin yağmurdan
Gercekten öyle , gidip gelip bakiyorsun, topragini havslandiriyorsun suyunu veriyorsun. Terapi gibi.Kendi yetiştirdiğin ürünler ne güzel onların büyüdüğüne tanıklık etmek ayrı bir mutluluk
biz balkonumuza , oturma kösesi yaptik. Balkona cicekler ektim, süsledim. Kücük bir balkon, öyle büyük birsey gelmesin akliniza yetiyor. Cocuklardan, söyle bi dinlenmek istesek atiyoruz kendimizi balkona. Soguksa battaniyeyle falan oturuyoruz. Balkon yesillige bakiyor, kus sesleri, lavanta kokulari, kahvem, bir de kitabimi elime alirsam benden keyiflisi Yok . Terapi mekanimIyi yapmışsın, afiyet olsun :)
Dur bende yapayım kahvemi geçeyim balkona