Hayrola canım kızın sınav mı kazandı?Teşekkür ederim kızlar
Kaynımın test sonucı da pozitif çıkmışşş
Evet canım spor lisesi mülakatlarına girmişti kazandı çok şükür
Hayırlı olsun canım .Gözünüz aydınEvet canım spor lisesi mülakatlarına girmişti kazandı çok şükür
Hayirli ugurlu olsun...Evet canım spor lisesi mülakatlarına girmişti kazandı çok şükür
Allah bereket versinVaryemez temmuz ayi birikimim 1 cumhuriyet altini+300 tl.
Altin egitim fonuna
TL acil durum fonuna...
Her ay egitim fonuna mutlaka koyuyorum, diger fonlara da donusumlu...
Dongu boylece devam ediyor...
Oglum evlenene kadar ceyiz fonu vardi, o da sabitti ve agirlik ondaydi.
12.30 da ne olacakSabah 05.50 de uyandı oglus.Kahvslti yaptık 7.45 te Park gezmesine çıktık kimsecikler yokken,08.45 te döndük.12.30 a çok var
Ablacım bereketli olsun muhteşemsinVaryemez temmuz ayi birikimim 1 cumhuriyet altini+300 tl.
Altin egitim fonuna
TL acil durum fonuna...
Her ay egitim fonuna mutlaka koyuyorum, diger fonlara da donusumlu...
Dongu boylece devam ediyor...
Oglum evlenene kadar ceyiz fonu vardi, o da sabitti ve agirlik ondaydi.
Uyku saati12.30 da ne olacak
her anne öyle demekUyku saatiçok erken kalktığında ve ben uykusuz halsiz yorgun isem uyku saatini iple çekiyorum
Tavuğa da güven olmuyor artık ben hiçbir yerden alamıyorum köy tavuğu arıyorumA 101 e gittim 42.42 tl
Tavuk , süt, çikolata çeşitleri, mayonez,sirke
Aminn insaallah...Ablacım bereketli olsun muhteşemsin
A 101 e gittim 42.42 tl
Tavuk , süt, çikolata çeşitleri, mayonez,sirke
Normalde kendi tavukçum var ondan alıyorum bugün aceleye geldimarketten, kasaptan güvenip tavuk nasıl alabiliyorsun canım, kuru yolum olmayanlar zehir saçıyor...ben, Toros marka kuru yolumdan başkasına güvenip tavuk almıyorum... et ve et ürünlerini de...
Normalde kendi tavukçum var ondan alıyorum bugün aceleye geldi
Sıcakta gitmeye üşendim
Toros marka tavuğu ben de kullanıyorum onların tavukları nedense sert geliyor bana kalırsa sanki yumurtadan kesilmiş anaç tavuklar gibi
Okullar açıkken benim köyden gelen öğrencilerden alıyordumTavuğa da güven olmuyor artık ben hiçbir yerden alamıyorum köy tavuğu arıyorum
Hedefimdeki sıfırları sayamadım,merhaba arkadaşlar
insan isterse ve de yeterli geliri olursa paranın miktarına bakmaksızın 3- 5 demeden biriktirmeyi kendine adet haline getirirse güzel birikimler yapmamak için hiçbir neden yok ....
birikim yapmanın bazı püf noktaları ve de gerekliliği
-sahip olduğumuz gelirin mutlaka belli bir kısmını her ay düzenli olarak ( en az % 30 nu )bir kenara ayırmak
- evde bazı tasarruf tedbirleri uygulamalı
- indirimleri takip etmek
-kısa - orta- uzun vadeli hedefler belirlemeli ( kısa vade 6 ay ve daha aşağı zaman dilimlerini , orta vade 1 yıldan 3 yıla kadar zaman dilimlerini , uzun vade 4 - 5 yıldan daha uzun zaman dilimlerini kapsamalı )
- her ne kadar birikim yapmak günümüz şartlarında zor olsa da arada kendimizi yapmaya çalıştığımız birikim konusunda motive etmeliyiz.
(birikim yapmanın faydalarını aklımıza getirmeliyiz)
- birikim yapmanın en güzel yanı başkasına muhtaç olmadan hayatı sürdürebilmektir ,bundan daha güzeli olabilir mi zaten
- çocukların eğitimlerini sorunsuz tamamlatabilmek onlara lazım olan parayı onlara temin edebilmek için birikim yapmak gereklidir.( şüphesiz ki en güzel ve de önemli yatırım insana yapılan yatırımdır ...)
- şunu unutmamak lazım ki doğru yerde ve de zamanda yapılan yatırım yapmak çok önemli
-her işte olduğu gibi birikim -yatırım konusunda da imkansız diye bir şey yoktur inanmak başarmanın yarısıdır..
2020 YILI BİRİKİM HEDEFLERİMİZ
1 @Salty
2 @Altisapka 6 aylık 12000 tl değerinde altın
3CanTorun 36000 tl değerinde altın/ döviz
4durkan 6 aylık 3000 tl
5p_ritha 50000 tl
6 @Hayatsuuuu 12 çeyrek altın
7Varyemez 20 -21 cumhuriyet altın bedeli
8 @yesa1
TEMMUZ AYI BİRİKİMLERİMİZ
1 @Salty
2 @Altisapka