- 15 Mart 2020
- 1.476
- 2.338
Benim yeğenim 9aylik oda oynamıyor hiç annesi sürekli yanında iki dakika gidip gelse basiyo ağlamayı,yada goremesin onu ay zor böyle çocuklar Allah sağlık hayirli ömür versin hepsinecogu cocuk öyle canim
cogu cocuk öyle canim
Evet zor malesef.Arada benimle arada tek başına vakit geçirebilsin istiyorum.Yaraticiliginin gelişmesi için yalnız biseyler yapması daha iyi bence.Tabiki sağlıklı olsunlar da napalimBenim yeğenim 9aylik oda oynamıyor hiç annesi sürekli yanında iki dakika gidip gelse basiyo ağlamayı,yada goremesin onu ay zor böyle çocuklar Allah sağlık hayirli ömür versin hepsine
Çok tatlı ya maşaallah BarekellahSabah 05.50 de uyandı oglus.Kahvslti yaptık 7.45 te Park gezmesine çıktık kimsecikler yokken,08.45 te döndük.12.30 a çok var
Amin sağol canımÇok tatlı ya maşaallah Barekellah
Teşekkür ederim canım adanaGeçmiş olsun canım,
Hangi ildeler
Günaydın herkeseTeşekkür ederim canım adana
Allah bereketini versin canım verdikçe çoğalsın.Bizim de gelinimiz doğum yapmıştı yarım altın göndermiştim,gidince bayram harcligi da veririm yegenle ikisine imkanlarım ölçüsünde.Verdikce çoğalır mantığındayim.Bugün ayın 15'i
Ay sonunda memlekete gidecektik ama planlar değişti bugün KV ye doğru yola çıkacağız nasipse,
Bayrama doğru da annemlere geçeriz memleketler ayrı işimiz biraz zor ve çok masrafli
Ama değer tâbi,anne baba için herşey
Vacip kurbanı odemistik geçen ay
Kismetse yarın oğlum için akika keseceğiz ne kadar tutar bilmiyorum
Bı yakinimin bebeği oldu bende borcu yok ama çok emeği var çeyrek altın takacağım
Anneme+KV me harçlık veririm oda 500+500 olur
Yol ve ekstra masraf ne olacak bilmiyorum
Hadi bana kolay gelsin
Kesinlikle aynı fikirdeyim verdikçe çoğalırAllah bereketini versin canım verdikçe çoğalsın.Bizim de gelinimiz doğum yapmıştı yarım altın göndermiştim,gidince bayram harcligi da veririm yegenle ikisine imkanlarım ölçüsünde.Verdikce çoğalır mantığındayim.
Kurbaniniz da simdiden kabul olsun inşallah
Şimdiden hayırlı yolculuklar
Geçmiş olsun tekrardan şimdi nasıllar son durum nedir ?Teşekkür ederim canım adana
Diğer topikte okudum gözünüz aydın hayırlı olsun kızınız okulu kazanmış. Başarılar diliyorum.Teşekkür ederim canım adana
Şikayet etsenizde biz okuruzKesinlikle aynı fikirdeyim verdikçe çoğalır
Allah razı olsun
İnşallah eve dönüşte şuna da verdik buna da verdik battik diye şikayette bulunmam
Allah yolunuzu açık etsin, güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim. Akikanızı ve kurbanınızı Allah kabul etsin inşallah. Veren el alan elden üstündür, siz gönüllü verirseniz Allah daha fazlasını verir ben bunu bizzat yaşadım. Ailelelerle güzel vakit anılar biriktirin.Bugün ayın 15'i
Ay sonunda memlekete gidecektik ama planlar değişti bugün KV ye doğru yola çıkacağız nasipse,
Bayrama doğru da annemlere geçeriz memleketler ayrı işimiz biraz zor ve çok masrafli
Ama değer tâbi,anne baba için herşey
Vacip kurbanı odemistik geçen ay
Kismetse yarın oğlum için akika keseceğiz ne kadar tutar bilmiyorum
Bı yakinimin bebeği oldu bende borcu yok ama çok emeği var çeyrek altın takacağım
Anneme+KV me harçlık veririm oda 500+500 olur
Yol ve ekstra masraf ne olacak bilmiyorum
Hadi bana kolay gelsin
Yaa ne güzel şeyler yazdınız Allah razı olsunAllah yolunuzu açık etsin, güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim. Akikanızı ve kurbanınızı Allah kabul etsin inşallah. Veren el alan elden üstündür, siz gönüllü verirseniz Allah daha fazlasını verir ben bunu bizzat yaşadım. Ailelelerle güzel vakit anılar biriktirin.
Allah bereketini versin canım verdikçe çoğalsın.Bizim de gelinimiz doğum yapmıştı yarım altın göndermiştim,gidince bayram harcligi da veririm yegenle ikisine imkanlarım ölçüsünde.Verdikce çoğalır mantığındayim.
Kurbaniniz da simdiden kabul olsun inşallah
Şimdiden hayırlı yolculuklar
Geçmiş olsun tekrardan şimdi nasıllar son durum nedir ?
Teşekkür ederim kızlarDiğer topikte okudum gözünüz aydın hayırlı olsun kızınız okulu kazanmış. Başarılar diliyorum.
Allah yardım etsinTeşekkür ederim kızlar
Kaynımın test sonucı da pozitif çıkmışşş
Allah sizlerden de razı olsun canım. Allah hep güzellikler göstersinYaa ne güzel şeyler yazdınız Allah razı olsun