- 6 Ağustos 2010
- 38.918
- 68.545
Düşüncem aynen öyleyani satmayın
ama düşerse de tl de para varsaa ona altın almak mi
Ama kimseye satın ya da satmayın demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşüncem aynen öyleyani satmayın
ama düşerse de tl de para varsaa ona altın almak mi
Güle güle kullan bileziğin hayırlı olsun canimherkese merhaba,
Ben para oldukça alma taraftarıyım bugün 20gram bilezik aldım 373 den verdi,4 aydır biriktirdigim ceyreklikleri bozdurdum üstüne ekledim aldım
Bizimde babama borç verdiğimiz bor paramiz gelirse dükkan almak gibi niyetimiz var, inşallah bekliyoruz söyledim iki üç aya öderse dükkan alacağız eşim esnaf kiradan kurtulalım diyoruz ,araba eldekileri satıp nasipse niyetliyiz inşallah anlaşır alirizKesinlikle haklısın ama bizim en fazla iki ay sonra bozdurma durumu var kesin bir sekilde,kısa vade olmazsa asla düşünmem alirim
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsunBizimde babama borç verdiğimiz bor paramiz gelirse dükkan almak gibi niyetimiz var, inşallah bekliyoruz söyledim iki üç aya öderse dükkan alacağız eşim esnaf kiradan kurtulalım diyoruz ,araba eldekileri satıp nasipse niyetliyiz inşallah anlaşır aliriz
İnşallah,3senedir birikim yapiyoruz dükkanı alırsak rahatliyacaz,hemde 600 tl daha kenara atabileceğiniz,Rabbim e şükür ev kiramda yok zaten inşallah nasip etsin RabbimHakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Burda rüzgar yok iki gündür sicak çok fazlaHava sıcak kısmen de rüzgarlı durup dinlenerek evi süpürüyorum
Öyle hiç girmedik kurbana onun işlemleri nasıl oluyorKizlar kendi kredi kartimla odemesini yaptigim kurbanligi a101 iptal etmis. Esimin kredi kartiyla odemesini yaptigimizi da kendimiz iptal ettik.
Neye niyet, neye kismet..
Paralarini aileler isterse hesaplarina havale yapacagim. Yok ugrasamayiz derlerse, bildik vakiflara vekalet verir, kestiririz...
Hayırlısı ablacımKizlar kendi kredi kartimla odemesini yaptigim kurbanligi a101 iptal etmis. Esimin kredi kartiyla odemesini yaptigimizi da kendimiz iptal ettik.
Neye niyet, neye kismet..
Paralarini aileler isterse hesaplarina havale yapacagim. Yok ugrasamayiz derlerse, bildik vakiflara vekalet verir, kestiririz...
Hayirlisi olsun canim. Allah gonlunuze gore versin... Allah bize nasip etmedi, ogluma almayi nasip eder insaallah. Biz mayayi tuttuk, uzerine de elimizden geldigince koyduk, o da calissin cabalasin is yerini kiradan kurtarsin...İnşallah,3senedir birikim yapiyoruz dükkanı alırsak rahatliyacaz,hemde 600 tl daha kenara atabileceğiniz,Rabbim e şükür ev kiramda yok zaten inşallah nasip etsin Rabbim
İnşallah Rabbim nasip etsin bize herkese,bizim destekcimiz yok eşimle ikimiz çabalıyoruz .herşeyi ikimiz yapıyoruz Rabbim yanımızda olsun yeter.Hayirlisi olsun canim. Allah gonlunuze gore versin... Allah bize nasip etmedi, ogluma almayi nasip eder insaallah. Biz mayayi tuttuk, uzerine de elimizden geldigince koyduk, o da calissin cabalasin is yerini kiradan kurtarsin...
Sayfasina girerseniz gorebilirsiniz. En temizi insanin gorerek aldigi, kestigi veya kestirdigi...Öyle hiç girmedik kurbana onun işlemleri nasıl oluyor
2 milyonu asiyor bize yarayacak dukkanlar. Allah'in hazinesi genis, hem calisip, hem istemeye devam...İnşallah Rabbim nasip etsin bize herkese,bizim destekcimiz yok eşimle ikimiz çabalıyoruz .herşeyi ikimiz yapıyoruz Rabbim yanımızda olsun yeter.
Biz pazara gidip vekalet verip kestirip geldik hep,kesim videosu felan atıyorlar mi oyleside temiz iş aslında,herkesin Kurbanı kabul olsun inşallah.Sayfasina girerseniz gorebilirsiniz. En temizi insanin gorerek aldigi, kestigi veya kestirdigi...
Bizim gozumuz almadi bu sene, o yuzden kalkistik. Hayirliysa olsun dedik, demekki oylesi hayirli degilmis...
Video yok...Biz pazara gidip vekalet verip kestirip geldik hep,kesim videosu felan atıyorlar mi oyleside temiz iş aslında,herkesin Kurbanı kabul olsun inşallah.
Benim okuduğum dernekler felan video atıyorlar mis ondan sordum hayırlısı.Video yok...
Ben de belki 5 6 yıldır ne kadar zaman olduğunu hatırlamıyorum artık yurtdışına vekalet vererek gönderiyorum videosuna gönderiyorlarBenim okuduğum dernekler felan video atıyorlar mis ondan sordum hayırlısı.
Korona vurmuşturRamazan ayında haftalık 300 tl gönderiyordu
Sonra ne olduysa vergi dilimine girdik galiba 250 tl ye düştü