Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

eleştirinin tutarlı ya da içi dolu olup olmadığına nasıl karar veriyorsunuz Madam Rottenmeier :)

asansöre senden önce bindi diye kızmanı anlıyorum evet hepimiz insan evladıyız ama sansasyonel bir başlığın altında yaptığın harukulade espirilerinle 5 dakka mı çaldın hain kız...

Üslubune bayıldım.Konudan alakasız olacak ama metin yazarlığımı yapıyorsun .Okurken gülmekten kırıldım..İyi yapmışsın bu arada ...

Sadece sizin mesajınızı okudum, gelen cevapları vakitsizlikten okuyamadım, belki birileri şimdi yazacağım şeyi yazmıştır ama yine de yazmak istedim

Yazınızı büyük bir zevkle okudum
Harika bir dille yazmışsınız
Kesinlikle 14-22 yaş grubu genç kızlar için bir roman yazmalısınız.
Yazım dili sebebiyle çok tutacağına neredeyse eminim

Hahhah kızın ibretlik sonu işte asansörden inerek derin bir keder-i tasarrufa gömülmek oldu :)

Heh, aynen ya. Fazla tepki verdim ama o buzdağının görünen kısmı aslında. Böyle kötü yönleri olsa da genel anlamda kötü bir kız değil kalbini kırdığım için de vicdan yaptım biraz, arada kaldım :)

Ben de aynı halet-i ruhiyeye senin ilk yorumunu okuyunca girdim
yaniiii daha eğlenceli bir kısımda paylaşsan yazını daha çok beğeni alırdın ama insanlar ya da ben diyeyim bir dert okumak için giriyoruz puccanın kitabını okuyoruz yani sonra insan ister istemez bi halleniyo sana bu kadar şeyi bunun için mi okudum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…