- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
değişik bir anlatım tarzın var:))Fiziken şu an yanımda otursan gayet kadın kokusu alırdın, Lancome La Vie Est Belle :)
Östrojen doluyum yahu, ne erkeği...
Peki canım,derdine gelelim.Hayatta herşeyi bedavaya getiren,yaşlı bir teyzenin akbiline bile tenezzül eden,konserlerde emeğe saygısı olmayıp parasız geçme derdine düşen,asansör kuyruğunda,mesai arkadaşlarına saygısı dahi olmayan bir paragöz fırsatçı kızın (senin anlatımlarınla) bu tip huylarından biri sebebiyle bağırdın ama şimdi bu kızla barışmak mı istiyorsun.Tamam derdim var işte? Sadece ne şekilde anlatacağıma dair bir kıstas yok sizin ne şekilde yorum getireceğinize dair olmadığı gibi demek istedim :)
Bana sen diye hitap etmeyin.
Eğlence arıyorsanız " bdv. " de işiniz ne ?
Kaynana muhabbeti yapanla dolu burası, sorunuz kime ?
Her konuda böyle tekrara mı duşeceksiniz ?
....
Ergenken çoğu insan gergin olur zamanla tamamlanır, hepsi bu.
merak ettim şu parfümü .PArfüm hastasıyım da :)Fiziken şu an yanımda otursan gayet kadın kokusu alırdın, Lancome La Vie Est Belle :)
Östrojen doluyum yahu, ne erkeği...
"Hmm lafın altında kalmamalıyım! Ne bulsaam ne bulsaam hah sen demiş bana nasıl der ya o kim hemen ters bir şey yazayım!" Ruh halin bana böyle geldi pardon ruh haliniz :)
Sorumun size olmadığı açık belli ki? Safi kaynana muhabbeti yapmayanlar da var bakın gayet güzel yorum yazıyorlar :)
Size hayatta başarılar
Sende bu kizin kurnazlik muhabbetlerini mi sevdin?Yo dostum yo, yalnızlığı severim. Kız mezarcı da olsa eğlenceli bir tip, hayatınızdaki herkes erdem timsali mi yahu kötü yönleri de olsa muhabbetini sevdiğiniz kimse yok mu? Yalnız kalma endişesi değil taşıdığım, kalp kırdığım zaman kötü hissediyorum sadece.
Yahu iki satirlik konuyu bir kitap haline nasik cevirdiniz ?
Bugün bossunuz canınız sıkıldı galiba.
Pohpohlandığınız mesajlarda ağzınızı kapatamamışsınız.
Kibarda olsa eleştirildiğiniz mesajlarda araya hep laf dokmuşsunuz. Bana yazdığınız gibi.
Birden eğlenceli kişiliğiniz ! sönüyor, hayrola :)
Bakış açınız nasılda belli oluyor " altta kalmama " olarak bakıyorsunuz hemen yazdığıma.
Çok sevimlisiniz duka.
Hımmm ...
ÖZET :
yazar burada çok okuduğunu çok çok okuyup "herşeyi" bildiğini uzun uzadıya anlatmak istemiş.
kısaca şunu diyememiş ama : ben işyerinde de aristokrat vari havamı sürdürüyorum,burnumdan kıl aldırmıyorum,insanlara da itici geldiğim için muhabbetimiz çok yok, bu kızla da iyiydi aram. şimdi onu da uzaklaştırırsam kendimden tek kalacağım. Burnumdan kıl aldırmadan nasıl gönlünü alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?