• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Fiziken şu an yanımda otursan gayet kadın kokusu alırdın, Lancome La Vie Est Belle :)
Östrojen doluyum yahu, ne erkeği...
değişik bir anlatım tarzın var:))
asansörde yaşadığın basit bir sıra kavgasını destansı bir masal halinde anlatmışsın.
ilahi:))
olur böyle gündelik olaylar

Tamam derdim var işte? Sadece ne şekilde anlatacağıma dair bir kıstas yok sizin ne şekilde yorum getireceğinize dair olmadığı gibi demek istedim :)
Peki canım,derdine gelelim.Hayatta herşeyi bedavaya getiren,yaşlı bir teyzenin akbiline bile tenezzül eden,konserlerde emeğe saygısı olmayıp parasız geçme derdine düşen,asansör kuyruğunda,mesai arkadaşlarına saygısı dahi olmayan bir paragöz fırsatçı kızın (senin anlatımlarınla) bu tip huylarından biri sebebiyle bağırdın ama şimdi bu kızla barışmak mı istiyorsun.
Bedava yemek ısmarla
Akbilini 1 günlüğüne ona ver
Asansör sıranı ver.

Yazı için görüşler tamamen birbirine zıt olmuş :) Ama ben eğlenen taraftayım. Bir ergenlik kısmı birazcık uzun olmuş sanki :KK53:
Hem kendiniz hem diğer insanlarla ilgili analiz yapan, çok düşünen birisiniz sanırım. Bir de kaynana muhabbeti kısmı vs. açıkçası biraz küçük görme gibi duruyor gerçekten, negatif bir hava yaratıyor ve bana da o şekilde yansıdı. Ortamınızı tam bilmiyorum tabii.

Neyse, bence doğru olanı yapmışsınız. Böyle insanlara gerçekten çok sinir oluyorum.
Bir çoğunun güzellikten anladığını sanmıyorum, bazen tokat gibi tepki lazım, tepki verilmedikçe yaptıklarının doğru olduğunu düşünmeye devam ediyorlar. Bilmiyorum onu da anladı mı ama. Yumuşak bir havaları oluyor bazılarının ve vicdan yapmamızı sağlıyorlar genelde, sonunda suçlu da siz olursunuz.
Tepki vermezseniz içinizde büyürdü bu durum bence..
Daha önce de uyarı yapmıştınız sanırım, tepkinizin de bununla bağlantılı olduğunu anlayacak biri olduğunu düşünüyorum, içinde varsa düzelme ihtimali belki üstünde düşünür.

Bana sen diye hitap etmeyin.
Eğlence arıyorsanız " bdv. " de işiniz ne ?
Kaynana muhabbeti yapanla dolu burası, sorunuz kime ?

Her konuda böyle tekrara mı duşeceksiniz ?
....

Ergenken çoğu insan gergin olur zamanla tamamlanır, hepsi bu.

"Hmm lafın altında kalmamalıyım! Ne bulsaam ne bulsaam hah sen demiş bana nasıl der ya o kim hemen ters bir şey yazayım!" Ruh halin bana böyle geldi pardon ruh haliniz :)
Sorumun size olmadığı açık belli ki? Safi kaynana muhabbeti yapmayanlar da var bakın gayet güzel yorum yazıyorlar :)
Size hayatta başarılar

"Hmm lafın altında kalmamalıyım! Ne bulsaam ne bulsaam hah sen demiş bana nasıl der ya o kim hemen ters bir şey yazayım!" Ruh halin bana böyle geldi pardon ruh haliniz :)
Sorumun size olmadığı açık belli ki? Safi kaynana muhabbeti yapmayanlar da var bakın gayet güzel yorum yazıyorlar :)
Size hayatta başarılar

Bakış açınız nasılda belli oluyor " altta kalmama " olarak bakıyorsunuz hemen yazdığıma.
Çok sevimlisiniz duka.

Hımmm ...

normalde olsa bu kadar kizmaz, hosgorurdun de, kizim karakterini bildiginden kendini aptal yerine koyulmus gibi hissettin sanirim, cildirdin :KK53: dogrusunu yapmissin, insanlari kandirmanin zeka pariltisi oldugunu sanmaz belki bu vesileyle, hani karsisina kimin cikacagini bilemeyecegi icin belki artik azicik cekinir (gerci huylu huyundan meselesi, zor vesselam)..

Yo dostum yo, yalnızlığı severim. Kız mezarcı da olsa eğlenceli bir tip, hayatınızdaki herkes erdem timsali mi yahu kötü yönleri de olsa muhabbetini sevdiğiniz kimse yok mu? Yalnız kalma endişesi değil taşıdığım, kalp kırdığım zaman kötü hissediyorum sadece.
Sende bu kizin kurnazlik muhabbetlerini mi sevdin?
Malesef ben bi insanin kotu bir ozelligini gordukten sonra, ne muhabbetini, ne de kendisini sevemiyorum. Yani anam degil babam degil, kocam degil... Alt tarafi ayni isyerinde calistigim biri. Ancak cok yakinlarimizi hatalariyla severiz. Kaldi ki bu kizin (sizin anlattiklariniza gore) sevilecek bi tarafi yok.

Pohpohlandığınız mesajlarda ağzınızı kapatamamışsınız.
Kibarda olsa eleştirildiğiniz mesajlarda araya hep laf dokmuşsunuz. Bana yazdığınız gibi.
Birden eğlenceli kişiliğiniz ! sönüyor, hayrola :)

Bakış açınız nasılda belli oluyor " altta kalmama " olarak bakıyorsunuz hemen yazdığıma.
Çok sevimlisiniz duka.

Hımmm ...

Güzel yorumlara teşekkür ediyorum elbette, ne olacağdı?
Her eleştiriye olumsuz yaklaşmıyorum örnek olarak Sephora'ya yazdığım cevaba bakabilirsin. Ya da okurken işkence çektiğini söyleyen biri vardı ona verdiğim karşılığa. Eleştiriyi tutarlı ya da içi dolu bulmayınca olumsuz yaklaşıyorum zira tokat atana diğer yanağımı çevirecek kadar olmadığımı yazmıştım zaten. Bu yüzden sizin eleştirinize de gülücükler koymadım, boş geliyor.
Hadi bu kadar takılmayın, sakinleşin ve elinizdeki klavyeyi yere bırakın :)

ÖZET :
yazar burada çok okuduğunu çok çok okuyup "herşeyi" bildiğini uzun uzadıya anlatmak istemiş.
kısaca şunu diyememiş ama : ben işyerinde de aristokrat vari havamı sürdürüyorum,burnumdan kıl aldırmıyorum,insanlara da itici geldiğim için muhabbetimiz çok yok, bu kızla da iyiydi aram. şimdi onu da uzaklaştırırsam kendimden tek kalacağım. Burnumdan kıl aldırmadan nasıl gönlünü alırım.

Biraz daha ziplersek;

işten kız arkadaşım asansör sırasına kaynak yapmaya çalıştı. ben de dedim ki ''çık gız ordan, geç sıraya''. bana küstü, onla barışmak için nababilirim :KK6:

Malum kanaldaki gun ortasi filmleri gibi baslik.
Agzi iyi laf yapanlardan gordum canim seni :KK8:

hic te vicdan yapmaya gerek yok o utandigindan bakamiyor suratiniza tavrinizi bozmayin.

Back