- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
ayy Allah senin iyiliğini versin. Hic gulecegim yoktu ahah
zamaninda bir olay olmustu. Birisi bizi kandirmisti ve inandirmak icin el fotosunu atmisti, ordan gönderme yaptim
Ben de zaminda bizi keklemis bir şahısa benzetiyorum... onun da erkek olma ihtimali vardi tabi..
direkt ozur dileme bence, bu kez suc islemis ve kabul etmis konumuna dusebilirsin.. hicbi sey yok gibi davran gitsin..Heh, aynen ya. Fazla tepki verdim ama o buzdağının görünen kısmı aslında. Böyle kötü yönleri olsa da genel anlamda kötü bir kız değil kalbini kırdığım için de vicdan yaptım biraz, arada kaldım :)
Evet. Bir de kadin olduguna inandirmak icin parfum ismi verdi. Ilginc.
Neden erkek olduğunu düşündün bilmiyorum ama bana hiç erkekmiş gibi gelmedi en başından beri.Evet. Bir de kadin olduguna inandirmak icin parfum ismi verdi. Ilginc.
Cok iyi kurguluyorsun tebrikler, elinin fotosunu atsana
Ben de zaminda bizi keklemis bir şahısa benzetiyorum... onun da erkek olma ihtimali vardi tabi..
Evet. Bir de kadin olduguna inandirmak icin parfum ismi verdi. Ilginc.
:))))))))))))))))
el fotosu isteyince
el falı bakıyorsun sandım :))))))
anlamadığına göre, sanırım saçmaladım, değil mi?
Bence çeşitli denemeler yaz. Keyifle okurum ben.burcun ne?
yanlış anlamayın, "bana daaa" demeyeceğim , el fotosu derken, bakıyor musunuz?
Neden erkek olduğunu düşündün bilmiyorum ama bana hiç erkekmiş gibi gelmedi en başından beri.
Entellektüelist, biraz narist biri gibi geldi. Ama tamamen kadın.
bana da parfüm ilişkisi kendini belli etme gibi geldi.Evet ben parfüm iliskisini de anlayamadim zaten.
Ben de lancome kullaniyorum yani kadinim ha
direkt ozur dileme bence, bu kez suc islemis ve kabul etmis konumuna dusebilirsin.. hicbi sey yok gibi davran gitsin..
Aslında senin şurada konuştuğun ben dahil ya da siyasette konuştuğun pek çok insanın kvalide, görümce,elti sorunları vardır. Ve illa ki bu gündem konusu olabilir.Yok hiçbir şey yapmamaya karar verdim. Gelirse konuşurum özellikle gidip barıştırmaya çalışmayacağım.
bana da parfüm ilişkisi kendini belli etme gibi geldi.
Yani markaları insan gözüne sokan tipler gibi.
Ne alakası var ki? CEO ların geneli narsisttir.Oehh yok artık İpek hiç öyle huylarım yok.
Entelektüelist, narsist falan sayıyorsun neyse de bu direkt görgüsüzlük demek oluyor, ayıp ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?