Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

ayy Allah senin iyiliğini versin. Hic gulecegim yoktu ahah
zamaninda bir olay olmustu. Birisi bizi kandirmisti ve inandirmak icin el fotosunu atmisti, ordan gönderme yaptim

yeni üye olduğum için
anlayamadım tabi göndermeyi
ben de çok güldüm halime

direkt ozur dileme bence, bu kez suc islemis ve kabul etmis konumuna dusebilirsin.. hicbi sey yok gibi davran gitsin..

Evet. Bir de kadin olduguna inandirmak icin parfum ismi verdi. Ilginc.
Neden erkek olduğunu düşündün bilmiyorum ama bana hiç erkekmiş gibi gelmedi en başından beri.

Entellektüelist, biraz narist biri gibi geldi. Ama tamamen kadın.

Cok iyi kurguluyorsun tebrikler, elinin fotosunu atsana

Ben de zaminda bizi keklemis bir şahısa benzetiyorum... onun da erkek olma ihtimali vardi tabi..

Evet. Bir de kadin olduguna inandirmak icin parfum ismi verdi. Ilginc.

Bilgece sen daha önce de bu ithamda bulundun, kime benzettiğini de söylemedin. Sana eğer böyle bir şüphen varsa ne yapman gerektiğini, bunun nasıl tespit edileceğini yazdım hatta MuneMune hesabı doğrulanmış üye. de yazdı, gerekli şikayeti yaptın mı? Elinde bir kanıt olmadan hala erkek ya da fake olduğumu iddia ediyorsun ve insanları da böyle yönlendiriyorsun.

Aynı şeyler sizin için de geçerli h2oh2o, ilk ithamınızı yumuşak bir dille geçiştirdim ama devam ediyorsunuz. Bir şüpheniz varsa fake ya da sizi önceden kandırmış bir erkek olduğumu düşünüyorsanız gidip şikayet edin, burada yalan yanlış atıp tutmayın, rica ederim.

Yok hiçbir şey yapmamaya karar verdim. Gelirse konuşurum özellikle gidip barıştırmaya çalışmayacağım.
Aslında senin şurada konuştuğun ben dahil ya da siyasette konuştuğun pek çok insanın kvalide, görümce,elti sorunları vardır. Ve illa ki bu gündem konusu olabilir.

Bu seviye farkı anlamına mı geliyor senin için?

bana da parfüm ilişkisi kendini belli etme gibi geldi.
Yani markaları insan gözüne sokan tipler gibi.

Oehh yok artık İpek hiç öyle huylarım yok.
Entelektüelist, narsist falan sayıyorsun neyse de bu direkt görgüsüzlük demek oluyor, ayıp ama.

Bu arada, en son kısmı bir de orta kısmı okudum kızı anlattığın, gerisini okumadım gereksiz geldi. Saçmalamış olabilirim yani cevabımla. yorumları okuyunca barıştırma demişsin ondan yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…