Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

3. cihan harbi çıkmış burda ya.
Okutmayın 53 sayfayı bana,kim kazandı onu diyin plis

Kim kazandı bilemem ama olayın özeti şu;

Ben uzun sayılacak bir yazı yazdım. Dert 3 cümle ile de anlatılabilirdi belki ama tarzım böyle, seviyorum uzun yazmayı. Bundan dolayı gelen ortak tepki gruplarını aşağıda sıralayayım;

1-Yazıyı beğenenler
2-Yazıyı beğenmeyenler
3-Sen yalancısın/yalansın/sahtesin diyenler
4-Nefret ettim yazıdan da senden de, çok aptal ve çirkinsin keşke ölsen, bu yazıyı beğenenler hiçbir şeyden anlamıyor herhalde diye abartılı beğenmeyenler
5-Yazıya hiç değinmeyip konuya odaklananlar, tavsiye verenler
6-Olay neymiş, niye bu kadar uzamış, okuyamadım kardeş diyenler

Budur :)

Ben1. ve 6. kategoridenim.
İlk sayfa ve son 2 sayfayı okudum.
Beğenmeyenlerde olabilir muhakkakta bu kadar büyütülecek bir durum değil bence.

Ben1. ve 6. kategoridenim.
İlk sayfa ve son 2 sayfayı okudum.
Beğenmeyenlerde olabilir muhakkakta bu kadar büyütülecek bir durum değil bence.

Eheh sağol, bence de büyütüleccek bir olay değildi. Beğenenler olur, beğenmeyenler olur bu çok normal ama bu kadar iticisin, beceriksizsin, ben daha güzel yazarım bu ne, yazdıysan yorumlara katlanacaksın vs muhabbeti yapacak bir şey bence yok ortada.

Nasil seker biseysin kiz sen
Nefret ettim yazidanda sendende keske olsen beee.

Neden bu kadar taktınız anlamadım...

Hatalarla dolu bir insan. Yanlış yapıyorsa konuşmayın. Çok seviyorsanız hatasını düzeltmesini istediğiniz için yazıyorsanız amenna ama neden bu tip bir kız hakkında ne yapılabilir diye sorduysanız.... Kendi açımdan değerlendirirsem ; ben huyunu, ahlakını, kurnazlığını sevmiyorsam görüşmem. Seviyorsam da huyunu ahlakını sevmiyorsam görüşmem... :))

Sürekli yüz yüze geliyorsanız da kurnazlığını anlatırken bir iki kere bozarsınız bir daha yapamaz...

Ya hata da yaptığını düşünseniz muhabbetiniz olan bir insana topluluk içinde fazla tepki gösterince kendinizi kötü hissediyorsunuz. Akışına bıraktım olayı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…