Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Ergenliğimden bahsetme sebebim o zamanlar aşırı sinirli bir insan olmama rağmen zamanla bunu aşıp pamuk kıvamına geldiğimi ancak hikayenin geri kalanında bahsedilen hareketler bütününün beni o günlere geri götürecek kadar sinirlendirdiğini anlatmak için.
Mezarcı bir tip de olsa kaynana muhabbeti yapanlardan ve senden daha eğlenceli evet, maalesef.

Ben bunu anlayamıyorum, o kadar uzun bulduysanız ve sıkıldıysanız tamamını okuyup yorum yapmasaydınız? Tavsiyeleriniz değerli elbette teşekkürler ama kendinize saklasaydınız ve bu senfoniye ortak olmasaydınız?

Ne kadar güzel yazmışsın bir an kitap okuyorum zannettim
Hiç gönlünü almaya çabalama haddini bilsin

EDEBİYAT MI OKUdUN HEMCİNSİM SEN YAHU.YAZINA BAYILDIM
arkadaşına yorumum da evet abartmışsın gönlünü al

Kızlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) Öğle arası denk gelmedik bakalım bir süre o bana gelene kadar konuşmayı ya da bir şey yapmayı planlamıyorum, bakalım :)

Şimdi yorum yaparken neye göre yapıp neye göre yapmayacağımız gibi kıssaslar mı var.Ben bir konuya yorum yaparken bütününü ele alarak yorumlarım.İçinden belirli kısımlarını çekerek değil.Senin konunda koca bir sayfa bir kızın kötülüğünü anlatıp,sonunda nasıl barışacağın olayında bitiyor zaten.

Ben çooook uzun konularda okudum ve bu ne ya niye bu kadar uzun demedim.Seninkine başlarken de uzun okuyamam niyetiyle de başlamadım.bİR GENÇ KIZIN İBRETLİK olayı diye bir konu açıyorsun.Haliyle kızcağızın derdi neymiş nasıl yardım ederiz diye okumaya başlıyorum.Konunun uzunluğu değil zaten problem,Kompozisyon yarışmasına katılmış,kitap yazma heveslisi bir yazar adayı gibisin.Dert neresinde göremedim.

sen doğru olanı yaptın michael üzülme ! Bu arada gerçekten eğlenceli bi dilin var içindeki godzillayı ailecek sevdik

yalnız diğer konularına da baktım ya benimle aynı düşünen insanların var olduğunu bilmek ne güzel kelimeler kifayetsiz şuanda inanılmaz mutluyum

Hahah teşekkür ederim, gel sarılalım o zaman Ulytauuu

Cadıları severim aslında biliyorsun da işte şey derdimi anlatabilmek için genel toplum algısını kullandım, pişmanım
Gelsin bakalım, geleceği varsa göreceği de var! (Hırs yaptım yazarken)

Konu açarken içerisinde ne kadar dert olacağı, ne kadar örnek olacağı ya da ne kadar mecaz olacağı gibi kıstaslar da yok değil mi ama?

Yo dostum yo, yalnızlığı severim. Kız mezarcı da olsa eğlenceli bir tip, hayatınızdaki herkes erdem timsali mi yahu kötü yönleri de olsa muhabbetini sevdiğiniz kimse yok mu? Yalnız kalma endişesi değil taşıdığım, kalp kırdığım zaman kötü hissediyorum sadece.

Wuhuu, saç baş girerdim diyorsun ha? Konuşmamaya karar verdim ben de, hiçbir şey yapmayacağım. Gelirse konuşuruz :)

Bana sen diye hitap etmeyin.
Eğlence arıyorsanız " bdv. " de işiniz ne ?
Kaynana muhabbeti yapanla dolu burası, sorunuz kime ?

Her konuda böyle tekrara mı duşeceksiniz ?
....

Ergenken çoğu insan gergin olur zamanla tamamlanır, hepsi bu.

mesela??
valla sen ilk kez mi karşılaşıyorsun Dukayla bilmiyorum da il konusundan beri dikkatimi çekmiş biri.
seneye en ciks kelime kullanan kk adayı olarak teklif edeceğim.

Sağol İpek, oylarını ve desteğini de bekliyorum bak! :) Yaşım da 27 bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…