Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Tamam ben sakinleşeyim de sizde tutarlı davranın artık.
Kızçenizi yerden yere vurup ustunede ibretlik! had bildiriyordunuz. Hiç beğenmediğiniz kaynana muhabbetiyle dolu bdv.de eğlenceli sohbet arayıp kızla barışma tüyoları arıyorsunuz.
Sizde klavyenizi elinizden bırakmadan sözlüğe yazmaya devam edin ya da burada Edebiyat forumları var çokça gidin yazın oralara , kaynana derdi olmadan atomu parçalayıp.
Az okunduğu için pohpohlanma merakımızdan mı gidemiyorsunuz bdv.den ?

anladım konudan dersler çıkardım nihayetinde asansörde kullanmıyorum olaki bir kuyruk gördüm tabana bismillah der o kuyruğa giripte asansörede binmem,paylaşım için teşekkürler Tolstoy (doğrusu böylemi yazılırdı ki acep)

Benim böyle bir arkadaşım olsa direkt götürür karakola bırakırım, sahtekarlık, dolandırıcılık suçundan ne yerse artık..

Mezarcı ya. Ama iyi yönleri de var office, komik kız bir kere. Bir de ne bileyim iş yerinde takıldığımız biri öyle hayatımın önemli bir konumunda bulunmuyor kaldı ki hayatımızdaki herkes erdem timsali mi bir de öyle bakmak lazım :) Yine de kalbini kırmayaydım iyiydi.

Üslubune bayıldım.Konudan alakasız olacak ama metin yazarlığımı yapıyorsun .Okurken gülmekten kırıldım..İyi yapmışsın bu arada ...

Teşekkürler hanımlar. Yazasım geldi bugün yılbaşı partisi var ayağına kimsenin işle ilgilendiği yok ofiste, ben de boşluk buldum anlatıverdim dertcağızımı :)

İşte kaçamadım ben, sivri sivri topuklular vardı gözüm yemedi Hay giymez olaydım

İşte kaçamadım ben, sivri sivri topuklular vardı gözüm yemedi Hay giymez olaydım
hocam sen topuklu ayakkabının fıtratını yanlış algılamışsın baktın küçük ahlaksızlıklar yaptığını düşünerek seni egale etmeye çalışan bir hatun kişi mi gördün, işte o zaman çok amaçlı mutfak çakısı provizyonuna geçiş yapabilme yeteneği olan sivri topuklu ayakkabılarını eline alıp (çok bağnazca kaçabilir isteyenler kulaklarını tıkasın) ya Bismillah Allahallah nidalarıyla dalacaksın..bunu da senin gibi kalemine hakim bir ablamıza ben öğretecek değilim ya

Tekrar söylüyorum aynı şeyi, burada yazılarını, görüşlerini ve yorumlarını beğendiğim insanlar da var siz beğenmediğim taraftasınız diye genelleme yapmayın.
Sözlüğe de yazıyorum, buraya da. Burası sizin babanızın çiftliği mi ki sürekli gitmemi salık veriyorsunuz? İzin mi almam lazım yazmadan?
Atomu parçalama örneği de komik olmuş :)
İstediğinizi yazın ama bu son cevabım size, tepki alamadıkça yorum üstüne yorum yazıyorsunuz, kimin ilgi aradığı belli oluyor

:))))))))))))))))
el fotosu isteyince
el falı bakıyorsun sandım :))))))
anlamadığına göre, sanırım saçmaladım, değil mi?
ayy Allah senin iyiliğini versin. Hic gulecegim yoktu ahah
zamaninda bir olay olmustu. Birisi bizi kandirmisti ve inandirmak icin el fotosunu atmisti, ordan gönderme yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…