- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
Canınız sıkılmış açmışsınız bir konu. Ee madem açtınız çocukluğunuza niye indiniz ? Madem indiniz daha önemli bir konudan söz etseydiniz ya.
Ayağınızı asansore koyup cengaverlik örneği sergilemişsiniz arkasında durun bari.
Edebiyat yaparak vicdan azabınızı dile getirmeyi bırakın gidin konuşun ya da.
Kaynana muhabbeti yapanlardan daha iyi ya hani bu hakaret edip üstünede muhabbeti iyi dediğiniz kızçe, kaybetmeyin onu.
Bir daha ki seferede ona kapıyı tutun nezaketen.
Ergenliğimden bahsetme sebebim o zamanlar aşırı sinirli bir insan olmama rağmen zamanla bunu aşıp pamuk kıvamına geldiğimi ancak hikayenin geri kalanında bahsedilen hareketler bütününün beni o günlere geri götürecek kadar sinirlendirdiğini anlatmak için.
Mezarcı bir tip de olsa kaynana muhabbeti yapanlardan ve senden daha eğlenceli evet, maalesef.
Bu kadar olay bu mudur yani.Mecaz-ı Mürsel sanatı yapayım derken,kantarın topuzu kaçmış.Her cümle başı bir teşbih olmaz ki.Okurken sıkıldım.
Konuna gelirsek,madem bu kadar üçün beşin hesabını yapan,bedavacı bir tip.Ne diye nu kadar dert ediyorsun ki seninle konuşmamaısnı.
Asansör sırası için ulu orta çocuk gibi paylayıp kendini de insanların gözünde zor durumda bırakacağına,yalnızken yaptığı hareketin hoş olmadığını belirtirsin.
Yani işin özü,bu kadar senfoniye gerek yok.
Ben bunu anlayamıyorum, o kadar uzun bulduysanız ve sıkıldıysanız tamamını okuyup yorum yapmasaydınız? Tavsiyeleriniz değerli elbette teşekkürler ama kendinize saklasaydınız ve bu senfoniye ortak olmasaydınız?