• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Canınız sıkılmış açmışsınız bir konu. Ee madem açtınız çocukluğunuza niye indiniz ? Madem indiniz daha önemli bir konudan söz etseydiniz ya.
Ayağınızı asansore koyup cengaverlik örneği sergilemişsiniz arkasında durun bari.
Edebiyat yaparak vicdan azabınızı dile getirmeyi bırakın gidin konuşun ya da.
Kaynana muhabbeti yapanlardan daha iyi ya hani bu hakaret edip üstünede muhabbeti iyi dediğiniz kızçe, kaybetmeyin onu.
Bir daha ki seferede ona kapıyı tutun nezaketen.

Ergenliğimden bahsetme sebebim o zamanlar aşırı sinirli bir insan olmama rağmen zamanla bunu aşıp pamuk kıvamına geldiğimi ancak hikayenin geri kalanında bahsedilen hareketler bütününün beni o günlere geri götürecek kadar sinirlendirdiğini anlatmak için.
Mezarcı bir tip de olsa kaynana muhabbeti yapanlardan ve senden daha eğlenceli evet, maalesef.

Bu kadar olay bu mudur yani.Mecaz-ı Mürsel sanatı yapayım derken,kantarın topuzu kaçmış.Her cümle başı bir teşbih olmaz ki.Okurken sıkıldım.
Konuna gelirsek,madem bu kadar üçün beşin hesabını yapan,bedavacı bir tip.Ne diye nu kadar dert ediyorsun ki seninle konuşmamaısnı.
Asansör sırası için ulu orta çocuk gibi paylayıp kendini de insanların gözünde zor durumda bırakacağına,yalnızken yaptığı hareketin hoş olmadığını belirtirsin.
Yani işin özü,bu kadar senfoniye gerek yok.

Ben bunu anlayamıyorum, o kadar uzun bulduysanız ve sıkıldıysanız tamamını okuyup yorum yapmasaydınız? Tavsiyeleriniz değerli elbette teşekkürler ama kendinize saklasaydınız ve bu senfoniye ortak olmasaydınız?

Ne kadar güzel yazmışsın bir an kitap okuyorum zannettim :-)
Hiç gönlünü almaya çabalama haddini bilsin

EDEBİYAT MI OKUdUN HEMCİNSİM SEN YAHU.YAZINA BAYILDIM
arkadaşına yorumum da evet abartmışsın gönlünü al

ibretlik --- hazin son -- bunalrı okuyunca çok daha farklı bir ürperti ile açtım konuyu. ama çok eğlenceli geldi yazın bana ;.)))
haketmiş elbette kız bence sen hiç elleşme asıl o hatasını anlasın sana kusura bakma demeye gelsin.... hıh

Kızlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) Öğle arası denk gelmedik bakalım bir süre o bana gelene kadar konuşmayı ya da bir şey yapmayı planlamıyorum, bakalım :)

Ben bunu anlayamıyorum, o kadar uzun bulduysanız ve sıkıldıysanız tamamını okuyup yorum yapmasaydınız? Tavsiyeleriniz değerli elbette teşekkürler ama kendinize saklasaydınız ve bu senfoniye ortak olmasaydınız?
Şimdi yorum yaparken neye göre yapıp neye göre yapmayacağımız gibi kıssaslar mı var.Ben bir konuya yorum yaparken bütününü ele alarak yorumlarım.İçinden belirli kısımlarını çekerek değil.Senin konunda koca bir sayfa bir kızın kötülüğünü anlatıp,sonunda nasıl barışacağın olayında bitiyor zaten.

Ben çooook uzun konularda okudum ve bu ne ya niye bu kadar uzun demedim.Seninkine başlarken de uzun okuyamam niyetiyle de başlamadım.bİR GENÇ KIZIN İBRETLİK olayı diye bir konu açıyorsun.Haliyle kızcağızın derdi neymiş nasıl yardım ederiz diye okumaya başlıyorum.Konunun uzunluğu değil zaten problem,Kompozisyon yarışmasına katılmış,kitap yazma heveslisi bir yazar adayı gibisin.Dert neresinde göremedim.

sen doğru olanı yaptın michael üzülme ! En Büyük KK Bu arada gerçekten eğlenceli bi dilin var içindeki godzillayı ailecek sevdik

yalnız diğer konularına da baktım ya benimle aynı düşünen insanların var olduğunu bilmek ne güzel kelimeler kifayetsiz şuanda inanılmaz mutluyum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hahah teşekkür ederim, gel sarılalım o zaman Ulytauuu :KK19:

Leave cadı alone :KK55:
Cadı, Hansel'le Gratel'i kandırmadı, ana-babalarının bakamayıp ormana bıraktıkları iki çocuktu onlar.
Evinin yıkılmasına sessiz kalabilecek kadın söyleyin, ben de bileyim :KK61:

Ondışında, sana arkadaş mı yok? bırak o kızı diyemiyorsak madem, kız kendi kaybedip kendi geri gelir usul usul, yanıbaşında bir haris, hin belirecek üç vakte kadar, ayık ol.

Cadıları severim aslında biliyorsun da işte şey derdimi anlatabilmek için genel toplum algısını kullandım, pişmanım :(
Gelsin bakalım, geleceği varsa göreceği de var! (Hırs yaptım yazarken)

Şimdi yorum yaparken neye göre yapıp neye göre yapmayacağımız gibi kıssaslar mı var.Ben bir konuya yorum yaparken bütününü ele alarak yorumlarım.İçinden belirli kısımlarını çekerek değil.Senin konunda koca bir sayfa bir kızın kötülüğünü anlatıp,sonunda nasıl barışacağın olayında bitiyor zaten.

Ben çooook uzun konularda okudum ve bu ne ya niye bu kadar uzun demedim.Seninkine başlarken de uzun okuyamam niyetiyle de başlamadım.bİR GENÇ KIZIN İBRETLİK olayı diye bir konu açıyorsun.Haliyle kızcağızın derdi neymiş nasıl yardım ederiz diye okumaya başlıyorum.Konunun uzunluğu değil zaten problem,Kompozisyon yarışmasına katılmış,kitap yazma heveslisi bir yazar adayı gibisin.Dert neresinde göremedim.

Konu açarken içerisinde ne kadar dert olacağı, ne kadar örnek olacağı ya da ne kadar mecaz olacağı gibi kıstaslar da yok değil mi ama?

Ben burda gonlunu al diyenleri de anlamiyorum ya. Kiz taaa o hikayeleri anlatirken, "ASALAKSIN YANI?" diye sorardim. Hic sevmem boyle insanlari ve ne kadar guzel ozellikleri olursa olsun, hic de muhabbet kurmazdim. Yalnizliktan ne kadar da korkuyoruz boyle ki, boyle tiplerden ozur dileyecek duruma geliyoruz?
Ooo Tanrim! Bana verdigin bu gurur icin sana minnettarim. :KK52:

Yo dostum yo, yalnızlığı severim. Kız mezarcı da olsa eğlenceli bir tip, hayatınızdaki herkes erdem timsali mi yahu kötü yönleri de olsa muhabbetini sevdiğiniz kimse yok mu? Yalnız kalma endişesi değil taşıdığım, kalp kırdığım zaman kötü hissediyorum sadece.

ne gönlünü alcam ya gozum gormez oylesini orda asansoru geri cagırmasaydın bu olayıda baskasına nasıl kaptım asansor sırasını deyip sırıta sırıta anlatıcaktı belkide o zevki vermemişsin ona :KK45: suanki psikolojiyle bana olsa sacından tutar atardım ben onu ordan :KK62:

Wuhuu, saç baş girerdim diyorsun ha? Konuşmamaya karar verdim ben de, hiçbir şey yapmayacağım. Gelirse konuşuruz :)

Ergenliğimden bahsetme sebebim o zamanlar aşırı sinirli bir insan olmama rağmen zamanla bunu aşıp pamuk kıvamına geldiğimi ancak hikayenin geri kalanında bahsedilen hareketler bütününün beni o günlere geri götürecek kadar sinirlendirdiğini anlatmak için.
Mezarcı bir tip de olsa kaynana muhabbeti yapanlardan ve senden daha eğlenceli evet, maalesef. ?

Bana sen diye hitap etmeyin.
Eğlence arıyorsanız " bdv. " de işiniz ne ?
Kaynana muhabbeti yapanla dolu burası, sorunuz kime ?

Her konuda böyle tekrara mı duşeceksiniz ?
....

Ergenken çoğu insan gergin olur zamanla tamamlanır, hepsi bu.

:KK70::KK70:mesela??
valla sen ilk kez mi karşılaşıyorsun Dukayla bilmiyorum da il konusundan beri dikkatimi çekmiş biri.
seneye en ciks kelime kullanan kk adayı olarak teklif edeceğim.

Sağol İpek, oylarını ve desteğini de bekliyorum bak! :) Yaşım da 27 bu arada.

Back