Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Evet :)

EDEBİYAT MI OKUdUN HEMCİNSİM SEN YAHU.YAZINA BAYILDIM
arkadaşına yorumum da evet abartmışsın gönlünü al

ben bu tür insanlara cevap veremiyorum sadece ters ters bakıyorum onların da umurunda olmuyo tabiki bence cevabını vermişsiniz çok da iyi olmuş

ibretlik --- hazin son -- bunalrı okuyunca çok daha farklı bir ürperti ile açtım konuyu. ama çok eğlenceli geldi yazın bana ;.)))
haketmiş elbette kız bence sen hiç elleşme asıl o hatasını anlasın sana kusura bakma demeye gelsin.... hıh

GODZİLLA DEĞİL DE DRACULA'NIN GERİ DÖNÜŞÜNE DÖNMÜŞ BU HİKAYE UZUN AMA AKICI BİR ÜSLUP KULLANMIŞSINIZ TEBRİKLER FAZLA TAKILMAYIN O GÜN BİRAZ GERGİNDİM NAZIM SANA GEÇTİ DEYİN GİTSİN DÖNERSE ZATEN SİZİNDİR ŞAKA BİR YANA ARKADAŞINIZIN ALDIĞI ROLLER HİÇ HOŞ DEĞİL

Cok guzel yapmissinjz tebrik dderim size gelip bieey soylerse yumusak bir dille orda cok sinirlendim ama yaptigun cok tanlusti deyin kizmadan hala yaptiguniz arkadinda durj bence sonra daha cok tepene cikar iyi bir ders olmus bence.... tebrkkler

sen doğru olanı yaptın michael üzülme ! Bu arada gerçekten eğlenceli bi dilin var içindeki godzillayı ailecek sevdik

Leave cadı alone
Cadı, Hansel'le Gratel'i kandırmadı, ana-babalarının bakamayıp ormana bıraktıkları iki çocuktu onlar.
Evinin yıkılmasına sessiz kalabilecek kadın söyleyin, ben de bileyim

Ondışında, sana arkadaş mı yok? bırak o kızı diyemiyorsak madem, kız kendi kaybedip kendi geri gelir usul usul, yanıbaşında bir haris, hin belirecek üç vakte kadar, ayık ol.

yalnız diğer konularına da baktım ya benimle aynı düşünen insanların var olduğunu bilmek ne güzel kelimeler kifayetsiz şuanda inanılmaz mutluyum

Ben burda gonlunu al diyenleri de anlamiyorum ya. Kiz taaa o hikayeleri anlatirken, "ASALAKSIN YANI?" diye sorardim. Hic sevmem boyle insanlari ve ne kadar guzel ozellikleri olursa olsun, hic de muhabbet kurmazdim. Yalnizliktan ne kadar da korkuyoruz boyle ki, boyle tiplerden ozur dileyecek duruma geliyoruz?
Ooo Tanrim! Bana verdigin bu gurur icin sana minnettarim.

Kitap okumaya bayılırım ancak yazınız bana resmen işkence gibi geldi. Süslü sözcüklerle konuyu evirip çeviren, yazım tarzınızı yokladığınız bir deneme -bence -

Olabilir tabii ki ben zaten "herkesin bayılacağı bir yazı yazdım, iddialıyım!!" demedim ki. Kimi beğenir kimi işkence gibi görür, normal :)

"Gün Olur Asra Bedel" romanını okumuş gibi oldum kitap 432 sayfa adam başında ölüyor kitabın sonunda gömüyorlar. Konuyu abartarak roman havasında yazmışsınız sonuç ne anlamadım ...

Hahah Godot var bi de, neyi bekliyoruz, niye gelmiyor, ben de onu hiç anlamamıştım :)

Bu kadar olay bu mudur yani.Mecaz-ı Mürsel sanatı yapayım derken,kantarın topuzu kaçmış.Her cümle başı bir teşbih olmaz ki.Okurken sıkıldım.
Konuna gelirsek,madem bu kadar üçün beşin hesabını yapan,bedavacı bir tip.Ne diye nu kadar dert ediyorsun ki seninle konuşmamaısnı.
Asansör sırası için ulu orta çocuk gibi paylayıp kendini de insanların gözünde zor durumda bırakacağına,yalnızken yaptığı hareketin hoş olmadığını belirtirsin.
Yani işin özü,bu kadar senfoniye gerek yok.

Aynen ya, uzun yazdım diye kendini beğenmiş, itici ve aristokratvari tavırları olan biri olduğum çözümlemesini yapacak kadar derin psikoloji bilgisine sahipken en son Cin Ali'yi okumak derin bir çelişki :)

ne gönlünü alcam ya gozum gormez oylesini orda asansoru geri cagırmasaydın bu olayıda baskasına nasıl kaptım asansor sırasını deyip sırıta sırıta anlatıcaktı belkide o zevki vermemişsin ona suanki psikolojiyle bana olsa sacından tutar atardım ben onu ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…