kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

canım kahvaltı takımının aynından bende var o takımda 6 tane pasta 6 tane servis tabağı var büyük küçük yani ben kalabalık gelen olursa sofrada tabakları büyüklü küçüklü koymayı düşünüyorum 12 ye tamamlamayı düşündüğüm bir çay takımı var onuda düz ince belli bardaklar alıcam 12 tane bu takımın renklerınden 12 tanede çay tabağı alıcam pembe veya lila tonlarında 6 kişiden fazla misafir gelirse diye olmazsada kendi fincanları var zaten 6 kişilik aynı takımdan iki tane bazı parçaları gereksiz sayıda yapıyor mesela 2 tane demlik iki tane peçetelik .. sen bilirsin yinede canım

sordumda parcaları ayrı veremiyoruz dediler en iyisi acele etmim ben.12 kişilik takım oluomu ki :KK1: genelde 6 kişilikmiş

cnım takım 6 kısılık zaten orası dogru 6 tane pasta tabagı küçük yani 6 tane servis tabağı diğer 6 taneye göre biraz daha büyük 6 fincan 6 fincan tabağı bir demlik 1 şekerlik 2 tane kayık servis tabağı 4 tane reçel için kase burda toplamda 12 tabak var zaten 6 büyük 6 küçük desen aynı olaki kalabalık misafir olursa ben soframı 1 büyük bir küçük tabak kullanarak kurucam tekrar almaya gerek duymadım .....onun yerine duz beyaz kendinden şekilli 6 tane beyaz tabak aldım çünkü beyaz servis tabağını peçeteyle renkli catal bıcakla renklı çerez kaselerıyle masa örtüsüyle veya runnerla farklı şekillerde kullanabiliyorsun sürekli aynı takımdan sıkılacağım için beyaz aldım 6 tane herseye uyarlar çunku bence ıkı takım yapma 400 küsür olur fiyatı gereksız pahalı olur takım zaten 12 tabaklı yinede sen bilirsin .. amma yazmısım bu arada :)

tesekkürler canım ben yorum yapmıstım görmemişsindir yazılardan :) 200 liraya aldım ayak havlusuda var ben ceyiz ürüneri satna bi dükkandan aldım ama aynısını home sweet home da grdum. resimde gözükmeyen ayak havlumda var, ben de coooooook begenerek aldım :KK8::KK9::KK55:

bu arda acelem yok sözlü yada nişanlı değilim :))

Tesekkur ederim canim cok guzel gercekten gule gule ask dolu yuvanda kullanirsin insallah herseyini :KK16::KK16: bu arada madem dugun yakin degil bekle yeni modelleri guzel modeller cikcak dedi hi tanidik hep cicekli bocekli cikiyor dedi bende bugun bi bakcam cikipcikmissa haber veririm sanada

cnım takım 6 kısılık zaten orası dogru 6 tane pasta tabagı küçük yani 6 tane servis tabağı diğer 6 taneye göre biraz daha büyük 6 fincan 6 fincan tabağı bir demlik 1 şekerlik 2 tane kayık servis tabağı 4 tane reçel için kase burda toplamda 12 tabak var zaten 6 büyük 6 küçük desen aynı olaki kalabalık misafir olursa ben soframı 1 büyük bir küçük tabak kullanarak kurucam tekrar almaya gerek duymadım .....onun yerine duz beyaz kendinden şekilli 6 tane beyaz tabak aldım çünkü beyaz servis tabağını peçeteyle renkli catal bıcakla renklı çerez kaselerıyle masa örtüsüyle veya runnerla farklı şekillerde kullanabiliyorsun sürekli aynı takımdan sıkılacağım için beyaz aldım 6 tane herseye uyarlar çunku bence ıkı takım yapma 400 küsür olur fiyatı gereksız pahalı olur takım zaten 12 tabaklı yinede sen bilirsin .. amma yazmısım bu arada :)

tesekkürler canım dikkate alıcam hepsini güle güle kullan inşAllah :KK34:

Tesekkur ederim canim cok guzel gercekten gule gule ask dolu yuvanda kullanirsin insallah herseyini :KK16::KK16: bu arada madem dugun yakin degil bekle yeni modelleri guzel modeller cikcak dedi hi tanidik hep cicekli bocekli cikiyor dedi bende bugun bi bakcam cikipcikmissa haber veririm sanada

aminnn canım,tamam yazarsın:KK34:

kızlar iyi güzel bu ceyiz işi hevesli, yuva kurmakta hayırlısıyla güzeldir inşAllah ama ben hiç yemek yapmayı bilmiyorum cok üzgünüm bu konudaaa.. üniversiteyi de memleketimde okudum zaten derslerimde ağırdı acıkcası öğrenmeye vaktim olmadı yazları da hep stajla gecti. bitincede elhamdülillah hemen işe girdim yine kendi şehrimde. simdide işe git gel pestil gibi oluyorum annecimin pişirdiği hazır yemeklere konuyorum :KK16: nolcak halim bilmiyorum utanıyorum valla :44::44:

Hepsi güzeller ama banyo takımını almasaydın keşke..
Rengi falan uymazsa boşuna para vermiş olma..
Bir de sadece pahalı olan şeyleri ve çok iyi düşünerek al..
Ucuz olanlar her daim alınıyo, boşuna evinde yığıntı yapma..
Yıllar önce aldığım, şimdi yüzünü görmek istemediğim, zerre hoşlanmadığım çeyizlerim var..
Mecbur kullanacağım, ben yandım sen yanma istiyorum.. :)

kızlar iyi güzel bu ceyiz işi hevesli, yuva kurmakta hayırlısıyla güzeldir inşAllah ama ben hiç yemek yapmayı bilmiyorum cok üzgünüm bu konudaaa.. üniversiteyi de memleketimde okudum zaten derslerimde ağırdı acıkcası öğrenmeye vaktim olmadı yazları da hep stajla gecti. bitincede elhamdülillah hemen işe girdim yine kendi şehrimde. simdide işe git gel pestil gibi oluyorum annecimin pişirdiği hazır yemeklere konuyorum :KK16: nolcak halim bilmiyorum utanıyorum valla :44::44:

Bende yemek konusunda çok korkuyordum ama rahat ol..
Yaptıkça göreceksin ki atla deve değil.. :)

Hem şimdiki şansımız internet var..
Başımız sıkışınca yetişecek yüzlerce blog var.. :)

Hepsi güzeller ama banyo takımını almasaydın keşke..
Rengi falan uymazsa boşuna para vermiş olma..
Bir de sadece pahalı olan şeyleri ve çok iyi düşünerek al..
Ucuz olanlar her daim alınıyo, boşuna evinde yığıntı yapma..
Yıllar önce aldığım, şimdi yüzünü görmek istemediğim, zerre hoşlanmadığım çeyizlerim var..
Mecbur kullanacağım, ben yandım sen yanma istiyorum.. :
tesekkür ederimm :KK16: banyo takımımı cok severek aldım canım her banyoya uyar diye dusunuyorum genelde gördüklerim kadarıyla tabi :KK34: inşAllah yanılmam. uyarın valla ihtiyacım var bilgilere tecrübelere :)

Bende yemek konusunda çok korkuyordum ama rahat ol..
Yaptıkça göreceksin ki atla deve değil.. :)

Hem şimdiki şansımız internet var..
Başımız sıkışınca yetişecek yüzlerce blog var.. :)

valla temizlik konusunda guveniyorum kendime ama bu yemek işi nası olcak bilmiyorum :KK50::KK50:

kızlar bunları sabah gördüm bayıldımmm fakat almıcam bekle dediler azimle beklicem :KK1::KK1:
kahvaltı takımı olarak begendiğim:
Eki Görüntüle 824889
günlük yemek takımı olarak begendiğim :
$634994585776010469.jpg :KK9::KK9:

canım yapa yapa ögrenirsin insallah bende herseyi mükemmel yapamıyom netten bakıyom anneme soruyom sende öyle myle halledersin merak etme simdiden bişiler yapmaya basla tatil günlerinde canım

X