Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kres mi bakici mi ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Ben olsam anneme birakir kacarim

Saka bir yana,ikna edebilirsiniz ya.Cunku calisma saatiniz cok az, hem de 4 gun.Benim ufagi 17 aylik,ablasi krese gidiyor okuldan memnunuz,ona ragmen ufagi oraya biraktigimi hayal edemiyorum. Ev ortamini zorlayin derim

Çok mantıklı valla

Acaba ne kadar yardım alıyorsunuz ev işlerine çocuk bakımına ek olarak ev yardımı bu fiyata iyiymiş cunki

Acaba ne kadar yardım alıyorsunuz ev işlerine çocuk bakımına ek olarak ev yardımı bu fiyata iyiymiş cunki
Yani zaman zaman değişiyor.
Genelderutin günlük mutfak tezgah temizliği . Bulaşık makinesi boşaltma doldurma mesela çorba veya et haslanacaksa onu yapıyor. Bazen elektirik süpürgesi + vileda çekiyor eve. Bazen de ben yemeği akşamdan hallediyorum o camlari siliyor veya başka bir iş yapıyor. Yani ne desem yapıyor. Tabi bunlarin hepsi bebek uyurken yapılıyor.

Vallahi iyiymiş nazar değmesin

biz de boyle düşündük onun icin öncelik kres su anda ama kucuk kendini ifade edemez bezi var ilgi ister

Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Aslında kendim işin içinde olduğum halde mecbur kalınmadığı sürece kreşe karşıyım. Ama çalışınca mecbur kalıyoruz. Büyük için kreş çok iyi olabilir ama küçük için tavsiye etmem. Siz anneniz ve kv ile mümkünse konuşun, günde 4 saat çok değil torunları sonuçta.

ben bu konuyu kendim için araştırmıştım. aynı mekan aynı kişinin bakmasının daha saglıklı olduğunu okumuştum.bakıcı diyorum.

Bende drama egitmeniyim ama bakıcalara pek guvenmedigim icin oglumun buyumesini bekliyorum calismak icin yapicak baska birseyim yok malesef. Kreslere gelicek olursak bezli cocuklari almadiklarini duymustum
Benim oğlum 8 aylıktan bu yana kreşde :) Şu an 4,5 yaşında ve gayette mutluyuz bu durumdan :) Ben bakıcıya asla güvenemezdim.

bugun bagimsiz ana okullariyla görüştüm mebe bagli olanlar. aylik 150 lira aidat yemek icinde okul cok temiz diyo görmeye gidicm siz hangi sehirdesiniz acaba bu devlet okullarini önerir misiniz bizim öğretmenler gönderiyo en azindan dovmediklerindwn eminiz diyolar

gecen sene seminer doneminde biraktim oyle bir hafta cok yorulmuslar bakamamislar yemek yememis cocuklar falan 5 günde bi suru sikayet duydum cocuklarim da cok akillidir hic zararlari olmaz

gecen sene seminer doneminde biraktim oyle bir hafta cok yorulmuslar bakamamislar yemek yememis cocuklar falan 5 günde bi suru sikayet duydum cocuklarim da cok akillidir hic zararlari olmaz
Tam gun mu biraktiniz? Tam gunle 3-4 saat baya fark eder,benimki tam gun yarim gun filan durmuyor annemle kavga ediyoruz ama aklina meme gelmedigi surece bikac saat duruyor.Siz yine de gorusun bakici veya krestense onlar bakarlar,inaniyorum ben

en güzeli kreş , çocuğun gelişimi içinde kreş en matıklısı

bende vermezdim. bende çalışıyorum 3 aydır. oğluma halası bakıyor ama tapıyorlar ona. ve ücret veriyorum. o yüzden gözüm arkada değil. ama kreşe asla bırakmazdım. bana tehlikeli geliyor. her gördüğü şeyi hala ağzına sokuyor. kim duracak başında. diğer çocuklar ona zarar verebilir. susadım diyemez acıktım diyemez. uyku saatleri diğer çocuklara göre daha fazla olması lazım bikere. ben şaşırdım doğrusu. düşünmeye gerek bile yok. altı bezli bikere. bakalım senin gibi dakik temizlicekler mi. saatlerce boklu durup pişçek götü.

of off deme oyle o popisine kiyamam kuzumun daha hic pisik olmasi bir kere bile ( keske benim de halam teyzem olsa burda memlekete cekip gidesim var simdiki aklim olsa zaten buraya asla gelmezdim insan yasayarak ogreniyor

of off deme oyle o popisine kiyamam kuzumun daha hic pisik olmasi bir kere bile ( keske benim de halam teyzem olsa burda memlekete cekip gidesim var simdiki aklim olsa zaten buraya asla gelmezdim insan yasayarak ogreniyor

bak para her kapıyı açar. kv ve annene diceksin ki 1 ay sen bakçaksın 1 ay sen bakçaksın her ay bakan kişiye 1000 tl ödeme yapacağım. bakıcıya vereceğime siz bakın siz kullanın parayı de. doğru da yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…