- 9 Mayıs 2018
- 47
- 20
- 34
-
- Konu Sahibi kadermotifi
biz de boyle düşündük onun icin öncelik kres su anda ama kucuk kendini ifade edemez bezi var ilgi isteryarım gün çalışıyorsanız kreş en güzeli, bakıcı derdi de çok, hemde çocuklar aktivitelerle vs oyalandığından daha mutlu olurlar.
küçük için de bence oyun grubu gibi olur.biz de boyle düşündük onun icin öncelik kres su anda ama kucuk kendini ifade edemez bezi var ilgi ister
biz de boyle düşündük onun icin öncelik kres su anda ama kucuk kendini ifade edemez bezi var ilgi ister
1 sene oldugunu biliyolar cunku büyük zaten ana okuluna baslayacak küçüğü de krese vericm dedim konustum da cok kez.Mecbur olmasam asla istemem ama torunlarini bu kadar seviyolar guya umursamamalari beni kiriyoKreş için sanki küçük gibi bence en az 2 yaşında olmalı.anneniz de bir yıl diye bakarım sonra başıma kalır diye istemiyor olabilir.bazı insanlar yaşlandıkça tahammül seviyesi düşüyor.şahsen ben bu yaşta 3-4 değil 2 saat bile çocuk bakamam hiç sevmiyorum tahammül edemiyorum o yüzden bence gönül koymayın kendi başınızın çaresine bakın.
benim çocuguma babam ve 2. eşi bakıyor. hemde tamamen karşılıksız. kusura bakma inanki buna benzer çok şey okudum. nasıl bir kaç sene idare edemezler. hemde çalışma saat ve günlerin bile azken. ben sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyorum hem de 5 gün.Selam hanımlar
Uzun suredir bu konuyu düşünüyorum karar veremedim hala bana yardimci olursanız cok sevinirim.
Ben ogretmenim gecen yil ucretsiz izin aldim 3 ve 1 yasinda kizlarim var.Bu eylülde calismayi istiyorum büyük krese giderse cok sevinir oynar, kucuk 16 aylik olacak krese uyum saglar mi aglar mi?
Bu arada haftada 4 gun 4 saat calisicm belki 3 gün bile ayarlayabilirim dedi müdür. Aslinda annem de kaynanamda burdalar guya onlar icin tayin istemistim yillar önce ama hic uzerlerine bile alinmadilar, bi yandan da onlara kirginligim hic gecmiyo elbette bakmak zorunda degiller ama ben götürüp birakicm 1 yil sadece gunde 3 4 saat bakmak zor olmamali aylardir kres araştırıyorum bakici zaten bulmak cok zor bana akil.verin ne yapmaliyim
Bence kreşlerde 2 tane dezavantaj var.kres net, cocugun gelisimi icin. bende eylülde krese baslicam oglum su an 16 aylik
Bence yardımcı birini teklif et. Yani bir kadın bul. Bakıcı ancak annenin evinde baksın çocuğa. Hem annen denetim sağlar hem de yorulmaz. Hatta kendi mesai saatindan daha uzun saat olarak anlas. Böylece kendi işlerini de yapabilirsin.1 sene oldugunu biliyolar cunku büyük zaten ana okuluna baslayacak küçüğü de krese vericm dedim konustum da cok kez.Mecbur olmasam asla istemem ama torunlarini bu kadar seviyolar guya umursamamalari beni kiriyo
bide o var dimi her türlü hastalik kapabilirasilari bitmemis cocuklarin krese gitmesini dogru bulmuyorum