Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kres mi bakici mi ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Bakicidan uzak dur allah muhafaza.kres daha mantikli

sizi tebrik ederim.cocuklariniz icin fedakarlik yapmissiniz her anne keske sizin gibi olsa ama benim maddi acidan calismam gerek mecburiyetten en mantikli secenekleri düşünüyorum

yani imkanlar dahilinde olabilecek en iyisi olmalı ücretsiz izin alamıyorsunuz diye bu fedakar olmadığınız anlamına gelmez evde olunca verimli bi şekilde geçiririsiniz inşallah Rabbim sağlıcakla büyütsün yavrularımızı Vatana millete hayırlı evlat olsunlar

egitim mükemmel degil diyorlar ama ickeri rahatmış 1 e kadar zaten temmuzda basvuru oluyormus eger yeterli sayi olursa sinif acilacakmis

Eğitimin kalitesi okuldan okula değişiyor malesef. Sosyal aktiviteleri iyiyse sorun olmaz bence. Zaten çocuğunuz küçük, eğitim konusunda çok zorlanmamalı bence.

Ben mebe bağlı anaokulundayım. İlk atandığımda okulda 3-4-5 yaş grupları vardı. Artık ev hanımlarının bile "çocuk evde sıkılıyor" gibi saçma bahanelerle okula yöneldiklerini görünce, çocuğun evde aileyle geçirdiği vaktin daha kaliteli olduğunu düşündüğümüz için, öğretmenler olarak idareden talep ettik ve 3 yaş sınıfını kapattırdık.
Bunun yanında çalışan annelerin hepsi bakıcıya güvenemiyor ve kreşe yönelebiliyor normal olarak. Ben eşimin memleketinde yaşıyorum ve kayınvalidem de çocuğuma iyi bakacak yaşı çoktan geçmiş. Yani burda güvenebileceğim kimse yok. Eğer sağlam bir bakıcı bulursam iki çocuğumu da 4 yaştan önce kreşe vermeyi düşünmüyorum. Ama içime sinmezse mecbur kalabilirim.

Eğer siz giibi öğretmen olsaydım haftada 3/4 gün sadece 4 saat çalışğyor olsaydım kesinlikle kreşe. Tüm gün çalışıyor ve çocuk 1.5 yaşında erken olabilirdi ama sizih durumunuz için çok ideal bence hiç bakıcıyla falan uğraşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…