Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kres mi bakici mi ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Buy

Büyük çocuk kreşe 1 hafta 10 gune uyum sağlar. Küçük içinde ailenizin evinde bakıcı tutarsanız annenizin gözetiminde bakar bakıcı
ailem boyle biseyi kabul etmez hic teklif etmedim bile kaynanam da gelir sadece yatar bana ekstra ia cikarir hic bakmaz bile kadin napiyo malesef iki yönden de sansim yok

2 yas alti kresler zaten eger ki iyi bir yer ise bir ogretnene cok az ogrenci dusecek sekilde oluyor ve kisisel bakim ihtiyaclaribi da ayni kisi karsiliyor.
Ben krese verirdim yerinizde olsam, cunku bakici da olsa arkadas ihtiyaci olacak artik, bir de kardesi ile aynni yere giderse cabuk alisacaktir.
bunu hic dusunmemistim grubun sayisini.sorayim dediginiz gibi azsa zaten ilgilenir cunku tek.kisi olmuyorlar

ailem boyle biseyi kabul etmez hic teklif etmedim bile kaynanam da gelir sadece yatar bana ekstra ia cikarir hic bakmaz bile kadin napiyo malesef iki yönden de sansim yok
Artık çoğu arkadaşımdan biliyorum aileler pek destek olmuyor. Bazi arkadaslarim anne/kayinvalide evine bakici tuttu. Allahtan kreşler var. Yapacak birşey yoksa iyi bir kreş bulup verin.

Bence 16 ay kreş için erken. Büyük için çok uygun ama küçük daha çok küçük..

Yerinizde olsam imkanım varsa küçük için en az 1 sene daha beklerdim..

kameramiz var su an. bakici bulsam en az 900 1000 istiyorlar büyük krese gitse o da 1000 lira benim maas kalmiyo. Iki kucuk cocuga da bakabilecek kadin bulmak da zor
Evet ben ev işine de yardım alıyorum 1100 veriyorum o şekilde. Ama ogle ataşı geLip ben uyutuyrm hala emiyo memede uyuyo cunku. Kamera ile de sürekli izliyorum. Hareket sensörlü oda değiştirse bildirim geliyor. Tavsiye ederim..

Peki maddi olarak durumunuz var mi 2 cocuk kreşte olsa bakicida olsa ücret yüksek olur tam gun tek çocuk 1200 filan ankarada

16 ay çok küçük ya orada daha büyük çocuklar tarafından itilip kakılmasın sonra. derdini anlatamaz konuşamaz kendi başına yemek yiyemez. kreştekiler birebir nasıl ilgilenecekler. anne/kv ye ücret teklif edin bence. saatleriniz de azmış. ne var bunda. sadece bu sene deyin. ve ücret verin. seneye zaten kreşe uygun olur. benim oğlum 13 aylık düşünüyorum 3 ay sonra kreşe verir miyim diye de hayır olmaz yav. ufacık daha.

Benim oğlum 23 aylık ben hala veremem.
Çalışıyorum kv bakıyor. O bakmasaydı işten çıkacaktım.. Hamileyken bakıcı buluruz falan derdim ama doğumdan sonra yapamayacağımı anladım.

3 yaşın altında kreşe verilmesi (mecburiyet dışında) uygun değil bence..

Konu sahibi çalışmak istiyorum yazdığı için kendi tercihi gibi anladım. Yani ben olsam küçük için beklerdim..

Kreşe verdgnzde cocuklarnzla her hafta hastanelik olacağınızı biliyor musunuz?surekli birbirlerine hastalk bulaștracklr.İlla ki de insaflı bi bakıcı denk geliyor.Çok küçükler evde olmalılar.

Özellikle kışın sabahın sogugunda cocuklar la evden dışarı çıkmasi gibi zor bir şey yok. 3 yaşında okula gidilir ama sıkılabilir. Mümkünse bakici tütün zaten kısa süreli mis. Tabii guvenilig birini bulmak zor. O yüzden bence gururu bir kenara bırakıp annenize ve kv teklif edin. 1 ay 1 ay şeklinde sıralanabilir. Ben de ise başlayacağım o yüzden bakıcı arayışı icine giricem Allah yardımcınız olsun

Özellikle kışın sabahın sogugunda cocuklar la evden dışarı çıkmasi gibi zor bir şey yok. 3 yaşında okula gidilir ama sıkılabilir. Mümkünse bakici tütün zaten kısa süreli mis. Tabii guvenilig birini bulmak zor. O yüzden bence gururu bir kenara bırakıp annenize ve kv teklif edin. 1 ay 1 ay şeklinde sıralanabilir. Ben de ise başlayacağım o yüzden bakıcı arayışı icine giricem Allah yardımcınız olsun
Kesinlikle katılıyorum.
Yollarda heder oluyor çocuklar.
Ne yedi yemedi bilmiyorsun ama kendi evinde bakıcı artı kamera olunca kontrol sende.
Bide tuvalette kamera yok demiş bi arkadas bu kamera zaten ortamdaki tüm sesi alıyor.

Tam 2 yaşında krese verdim.Çok memnunum.Başlayalı 6 ay oldu.6 içinde kendi kendine yemek yemeği öğrendi.Artık tamamen anlaşılır şekilde konuşuyor.Şarkılar sayılar renkler oyunlar beceriler vs vs .... Ayrıca altı bezli.Ne demek bezli çocuk almıyorlar.Kreşte 4 aylık bebekler bile var.

evet kisin zor olur oglenci olurum en azindan sabah ayazı olmaz

Kisin salgin hastalik zamani ailenizden birinden rica edebilirsiniz bence. Benim oglum krese giderken bir iki kez birer haftalik ben boyle yapmistim. Bir de krese baslayacagi zaman doktor tavsiyesi alarak bagisiklik kuvvetlendirici takviye almistik. Bizde oyle hastalanma vs olmadi 5 tam gun gitmesine ragmen.

X