- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
-
- Konu Sahibi kadermotifi
ailem boyle biseyi kabul etmez hic teklif etmedim bile kaynanam da gelir sadece yatar bana ekstra ia cikarir hic bakmaz bile kadin napiyo malesef iki yönden de sansim yokBuy
Büyük çocuk kreşe 1 hafta 10 gune uyum sağlar. Küçük içinde ailenizin evinde bakıcı tutarsanız annenizin gözetiminde bakar bakıcı
bunu hic dusunmemistim grubun sayisini.sorayim dediginiz gibi azsa zaten ilgilenir cunku tek.kisi olmuyorlar2 yas alti kresler zaten eger ki iyi bir yer ise bir ogretnene cok az ogrenci dusecek sekilde oluyor ve kisisel bakim ihtiyaclaribi da ayni kisi karsiliyor.
Ben krese verirdim yerinizde olsam, cunku bakici da olsa arkadas ihtiyaci olacak artik, bir de kardesi ile aynni yere giderse cabuk alisacaktir.
Artık çoğu arkadaşımdan biliyorum aileler pek destek olmuyor. Bazi arkadaslarim anne/kayinvalide evine bakici tuttu. Allahtan kreşler var. Yapacak birşey yoksa iyi bir kreş bulup verin.ailem boyle biseyi kabul etmez hic teklif etmedim bile kaynanam da gelir sadece yatar bana ekstra ia cikarir hic bakmaz bile kadin napiyo malesef iki yönden de sansim yok
Evet ben ev işine de yardım alıyorum 1100 veriyorum o şekilde. Ama ogle ataşı geLip ben uyutuyrm hala emiyo memede uyuyo cunku. Kamera ile de sürekli izliyorum. Hareket sensörlü oda değiştirse bildirim geliyor. Tavsiye ederim..kameramiz var su an. bakici bulsam en az 900 1000 istiyorlar büyük krese gitse o da 1000 lira benim maas kalmiyo. Iki kucuk cocuga da bakabilecek kadin bulmak da zor
8 ay derken?küçük için de bence oyun grubu gibi olur.
ve öğretmen olduğunu için senenin 8 ayı gidecekler
çok sikilmazlarda
16 ay çok küçük ya orada daha büyük çocuklar tarafından itilip kakılmasın sonra. derdini anlatamaz konuşamaz kendi başına yemek yiyemez. kreştekiler birebir nasıl ilgilenecekler. anne/kv ye ücret teklif edin bence. saatleriniz de azmış. ne var bunda. sadece bu sene deyin. ve ücret verin. seneye zaten kreşe uygun olur. benim oğlum 13 aylık düşünüyorum 3 ay sonra kreşe verir miyim diye de hayır olmaz yav. ufacık daha.
konu sahibi ogretmenmis8 ay derken?
Kesinlikle katılıyorum.Özellikle kışın sabahın sogugunda cocuklar la evden dışarı çıkmasi gibi zor bir şey yok. 3 yaşında okula gidilir ama sıkılabilir. Mümkünse bakici tütün zaten kısa süreli mis. Tabii guvenilig birini bulmak zor. O yüzden bence gururu bir kenara bırakıp annenize ve kv teklif edin. 1 ay 1 ay şeklinde sıralanabilir. Ben de ise başlayacağım o yüzden bakıcı arayışı icine giricem Allah yardımcınız olsun
4 ay tatil mi yapıyor?konu sahibi ogretmenmis
2 ay tatil yapiyoruz bide 15 tatil var4 ay tatil mi yapıyor?
evet kisin zor olur oglenci olurum en azindan sabah ayazı olmazÖzellikle kışın sabahın sogugunda cocuklar la evden dışarı çıkmasi gibi zor bir şey yok. 3 yaşında okula gidilir ama sıkılabilir. Mümkünse bakici tütün zaten kısa süreli mis. Tabii guvenilig birini bulmak zor. O yüzden bence gururu bir kenara bırakıp annenize ve kv teklif edin. 1 ay 1 ay şeklinde sıralanabilir. Ben de ise başlayacağım o yüzden bakıcı arayışı icine giricem Allah yardımcınız olsun
2 ay tatil yapiyoruz bide 15 tatil var