- 9 Mayıs 2018
- 47
- 20
- 34
-
- Konu Sahibi kadermotifi
kameramiz var su an. bakici bulsam en az 900 1000 istiyorlar büyük krese gitse o da 1000 lira benim maas kalmiyo. Iki kucuk cocuga da bakabilecek kadin bulmak da zorBen de öğretmenim; evinize kamera taktırın. O kadar küçük çocuk kreşte yapamaz. Ayrıca birebir ilgilenilmesi gerekir. Büyük gider ve mutlu olur tabii.
kac kere soyledim annem bi kere calismayiver dedi gecti hic uzerine alinmiyolar bile. Zaten konussa hic düşünmem veririm ablasi da yaninda olcak ablasi her seyi anlatir banabuyuk kres yasına gelmıs artık sosyallesmek ıcın en uygun yasta onu tam gun krese verın, ufaklık ıcınde annenız veya kvdenızden rıca edın bır sene ıdare etsınler gerekırse donusumlu gelsınler yada evlerı yakında sız sabah bırakın ıs cıkısı alın kreş için ufak daha , alt baglaması sıkıntı olmaz ama kendını ıfade edememesı sıkıntı olur...
benım kızımda eylulde krese baslayacak 2 yasında su an o zaman tam 2,5 yasında olacak ama altı hala bezlı henuz wc egıtımı yok, sallanarak uyur genelde bunları hep bıldırdık krese gorusmelerde de kayıttan sonra bıze verdıklerı bılgı formuna da yazdım.. ama konusuyor herseyı anlıyor o nedenle sıkıntı yasayacagını sanmıyorum kreste ıcım rahat..
Ama ikisi kreşe gidince de aynı ücreti ödeyeceksiniz? Siz kreş mi bakıcı mı diye sorunca ücretlere takılmadan yorum yaptım. İkisinin ücreti de aynı, ben de yıllarca ödedim biliyorum. Sorduğunuz soru ekonomik olan mı, ideal olan mı?kameramiz var su an. bakici bulsam en az 900 1000 istiyorlar büyük krese gitse o da 1000 lira benim maas kalmiyo. Iki kucuk cocuga da bakabilecek kadin bulmak da zor
sen bide benim psikolojimi düşün seminer doneminde okula gittim herkesin ilk cumlesi cocuklara kim bakicak annenler burda bir ay biri bir ay biri baksin diyolar. Ne cevap vereceğimi sasiriyorum tüm gun isim olsa asla calismayi düşünmem ama gunluk 3 4 saat icin 3300 maas az para degilAnneniz kvniz nasıl bakmaz böyle bir durumda aklım almıyor ya, eğer imaknınız varsa 1 sene daha ücretsi z izne ayrılabilseniz keşke, 16 aylık olan çok küçük ,kreş daha mantıklı ama çok küçükler
kresler iki cocuga indirim yapiyor bir de yarim gün ben götürüp birakicm servis yok 1400 1500 e bulduk cokAma ikisi kreşe gidince de aynı ücreti ödeyeceksiniz? Siz kreş mi bakıcı mı diye sorunca ücretlere takılmadan yorum yaptım. İkisinin ücreti de aynı, ben de yıllarca ödedim biliyorum. Sorduğunuz soru ekonomik olan mı, ideal olan mı?
Anlıyorum, sizin “hangisi gelişimleri için uygun” anlamında sorduğunuzu varsayarak bakıcı dedim. Olay maddiyatla ilgiliyse zaten bir şey yapamayız. Sorulması da bir şeyi değiştirmiyor gibi. Kolay gelsin.kresler iki cocuga indirim yapiyor bir de yarim gün ben götürüp birakicm servis yok 1400 1500 e bulduk cok
kesinlikle. asisiz gecirilen hastaliklar tehlikeli boyutlara varabilir Allah korusun. kreslerde bulasici hastaliklar malumbide o var dimi her türlü hastalik kapabilir
Ne derseniz haklısınız, insan başkalarına verecek cvb bulamıyorsen bide benim psikolojimi düşün seminer doneminde okula gittim herkesin ilk cumlesi cocuklara kim bakicak annenler burda bir ay biri bir ay biri baksin diyolar. Ne cevap vereceğimi sasiriyorum tüm gun isim olsa asla calismayi düşünmem ama gunluk 3 4 saat icin 3300 maas az para degil
Bence kreşlerde 2 tane dezavantaj var.
- kreşe başlayan çocuk ilk yıl genelde sürekli hasta oluyor.
- kamera ile canlı izleme imkanı yok. Özellikle kendini ifade edemeyen çocuğa kötü muameleyi fark etmek neredeyse imkansız.
Büyük çocuk kreşe 1 hafta 10 gune uyum sağlar. Küçük içinde ailenizin evinde bakıcı tutarsanız annenizin gözetiminde bakar bakıcıSelam hanımlar
Uzun suredir bu konuyu düşünüyorum karar veremedim hala bana yardimci olursanız cok sevinirim.
Ben ogretmenim gecen yil ucretsiz izin aldim 3 ve 1 yasinda kizlarim var.Bu eylülde calismayi istiyorum büyük krese giderse cok sevinir oynar, kucuk 16 aylik olacak krese uyum saglar mi aglar mi?
Bu arada haftada 4 gun 4 saat calisicm belki 3 gün bile ayarlayabilirim dedi müdür. Aslinda annem de kaynanamda burdalar guya onlar icin tayin istemistim yillar önce ama hic uzerlerine bile alinmadilar, bi yandan da onlara kirginligim hic gecmiyo elbette bakmak zorunda degiller ama ben götürüp birakicm 1 yil sadece gunde 3 4 saat bakmak zor olmamali aylardir kres araştırıyorum bakici zaten bulmak cok zor bana akil.verin ne yapmaliyim