Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kres mi bakici mi ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Ben de öğretmenim; evinize kamera taktırın. O kadar küçük çocuk kreşte yapamaz. Ayrıca birebir ilgilenilmesi gerekir. Büyük gider ve mutlu olur tabii.
kameramiz var su an. bakici bulsam en az 900 1000 istiyorlar büyük krese gitse o da 1000 lira benim maas kalmiyo. Iki kucuk cocuga da bakabilecek kadin bulmak da zor

Anneniz kvniz nasıl bakmaz böyle bir durumda aklım almıyor ya, eğer imaknınız varsa 1 sene daha ücretsi z izne ayrılabilseniz keşke, 16 aylık olan çok küçük ,kreş daha mantıklı ama çok küçükler

kac kere soyledim annem bi kere calismayiver dedi gecti hic uzerine alinmiyolar bile. Zaten konussa hic düşünmem veririm ablasi da yaninda olcak ablasi her seyi anlatir bana

kameramiz var su an. bakici bulsam en az 900 1000 istiyorlar büyük krese gitse o da 1000 lira benim maas kalmiyo. Iki kucuk cocuga da bakabilecek kadin bulmak da zor
Ama ikisi kreşe gidince de aynı ücreti ödeyeceksiniz? Siz kreş mi bakıcı mı diye sorunca ücretlere takılmadan yorum yaptım. İkisinin ücreti de aynı, ben de yıllarca ödedim biliyorum. Sorduğunuz soru ekonomik olan mı, ideal olan mı?

16 ay çok küçük ya orada daha büyük çocuklar tarafından itilip kakılmasın sonra. derdini anlatamaz konuşamaz kendi başına yemek yiyemez. kreştekiler birebir nasıl ilgilenecekler. anne/kv ye ücret teklif edin bence. saatleriniz de azmış. ne var bunda. sadece bu sene deyin. ve ücret verin. seneye zaten kreşe uygun olur. benim oğlum 13 aylık düşünüyorum 3 ay sonra kreşe verir miyim diye de hayır olmaz yav. ufacık daha.

sen bide benim psikolojimi düşün seminer doneminde okula gittim herkesin ilk cumlesi cocuklara kim bakicak annenler burda bir ay biri bir ay biri baksin diyolar. Ne cevap vereceğimi sasiriyorum tüm gun isim olsa asla calismayi düşünmem ama gunluk 3 4 saat icin 3300 maas az para degil

kresler iki cocuga indirim yapiyor bir de yarim gün ben götürüp birakicm servis yok 1400 1500 e bulduk cok

Kv hadi genelde bakmak istemeyen taraftir da anneniz ilginc geldi. Ben de oglum 18 aylikken calismaya baslayacaktim bakici ariyordum cunku kv ben size gelip bakamam bana getirirseniz bakarim demisti ama kis oldugu icin ben cocugu her sabah ayazda cikarmak istememistim. Anneme ise hic teklif etmemistim cunku aramiz 20 km kv ile aramiz ise 2 km. Ama annem ben torunumu yabanciya birakmam daha el kadar ben gelir bakarim dedi ve Allah bin kere razi olsun 1 senedir her sabah cikip 20 km yolu gelip ogluma bakiyor. Annemin isi oldugu günlerde de kv ye goturup birakiyorum.
Size gelince buyuk icin kres evet daha mantikli zaten ama kucuk için krese emin olamadim. Annenize veya kv nize sunu teklif etseniz. Ben bakici tutayim ama en az 2 ay da buldugum kisiye guvenene duzen oturana kadar siz de gelin bakici ile birlikte evde durun deseniz. Boyle belki daha rahat olur iciniz. Hem onlara da yuk olmamis olur.

kresler iki cocuga indirim yapiyor bir de yarim gün ben götürüp birakicm servis yok 1400 1500 e bulduk cok
Anlıyorum, sizin “hangisi gelişimleri için uygun” anlamında sorduğunuzu varsayarak bakıcı dedim. Olay maddiyatla ilgiliyse zaten bir şey yapamayız. Sorulması da bir şeyi değiştirmiyor gibi. Kolay gelsin.

2 yas alti kresler zaten eger ki iyi bir yer ise bir ogretnene cok az ogrenci dusecek sekilde oluyor ve kisisel bakim ihtiyaclaribi da ayni kisi karsiliyor.
Ben krese verirdim yerinizde olsam, cunku bakici da olsa arkadas ihtiyaci olacak artik, bir de kardesi ile aynni yere giderse cabuk alisacaktir.

Ne derseniz haklısınız, insan başkalarına verecek cvb bulamıyor

Kreşe gönderirseniz, ilk seneniz burnunuzdan gelir. Çünkü devamlı hasta olacaklar, özellikle küçüğü. Ve siz uğraşacaksınız. Küçükler henüz, bence 1 sene bakıcı düşünün. Seneye kreş düşünün, küçüğü o zaman daha hazır olacaktır.

Tanıyıp guvendiginiz bi komşu veya kuzen bakıcı için güzel bi seçenek bence ama tanıdık olmayınca bakıcıya emanet etmeyin derim.
kresi hastalık olarak kafaya takmayin her çocuk aynı olmaz sonuçta..
14-16 aylar çocuğun anneye en çok yapıştığı en çok ayrılmak istemediği aylar biraz zorluk çıkarabilir her iki secenekte de.

Bence 3 günlük bakıcı bulun. Küçük olan kreşe uyum sağlayamayabilir. Bir sene idare eder seneye gönül rahatlığıyla kreşe verirsiniz.

- cocuklar öyle böyle hastalaniyo, bu kadar korkmamak gerek.
-iyi bi kres buldukdan sonra kameraya gerek yok süpriz ziyaret yapa bilirsin. cocuk oraya girdiginde kendini paraladiginda anlarsin ztn birseylerin ter gittigini
- wc ye kamera takmiosun sanirim bakici sinir krizi gecirse ordada yapicani yapar. hem cocugu dövdü diyelim kameri var hemen yetise bilcen mi?
-en azindan kresde fazla bakici var
-en azindan baska oyun arkadasi var bütün gün eve hapsolmaz rutin bi hayati,
-istatistiklerde dio krese giden cocugun bir cok artisini

Buy
Büyük çocuk kreşe 1 hafta 10 gune uyum sağlar. Küçük içinde ailenizin evinde bakıcı tutarsanız annenizin gözetiminde bakar bakıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…