KREDİ ÇEKİP EV ALANLAR ?

2 yıl oldu işin içine ekspertiz girdi ve öle istediğin fiyat çıksın diye bankadan kredi alamıyorsunuz
şimdi emsal değere göre çok farklılık gösteriyor benim oturduğum semt çok lüks ama evin ekspertiz bedeli düşük çıktı
ve iki ayrı ihtiyaç kredisi çekmek zorunda kaldım şimdi üç bankaya ayrı ayrı kredi ödüyorum tabi bu işlere girerken iyi bir kredi izleniminiz olmalı bankada ve hiç bir bankaya kredi borcunuz olmasın ki biraz daha yüksek çekebilesiniz
 
anlaşmalı inşaat şirketi olunca onların anlastıgı bankadan çekebiliyorsunuz hepsini yani sizin istediğiniz banka olmuyor anlasmalı banka veriyor
 
Yorumlari okudum ve of be dedim..
Luksu gectim basini sokacak bir ev sahibi olmak icin bile neler cekiliyor.Bir de sansli olanlar var tabi daha dogrusu esini secerken once parasina bakan bir kesim.Instagramdan goruyoruz
 
Acıbademde 800 900e ev buluyorsaniz bana da haber verin :) ayrıca neden ordan baska yerde oturamam dediginizi merak ettim
 


Ben bekarım ailemle yaşıyorum 7 yıl önce konut kredisi ile ev aldık 10 yıllık kredi çekti babam.Aynı zamanlarda bir aile de binada bir eve kiracı olarak taşındı.Biz 1105 tl kredi taksiti ödüyoruz onlar 550 gibi kira ödüyorlar.Bizim kredinin bitmesine 3 yıl kaldı biz ev sahibi olduk onların ödediği kira boşa gitti.Bankacı gözüyle söylüyorum kira ödemektense krediyle ev sahibi olun derim.Konut kredileri devlet bankalarında şu an çok ucuz tam ev alma zamanı.
 
Masallah size tekrar
Bu sekilde hareket eden cok az var cevremizde ama herzaman siz karli cikarsiniz
Hayirli ugurlu olsun eviniz
Allah gule gule oturmayi nasip etsin her daim :)
 
Acıbademde 800 900e ev buluyorsaniz bana da haber verin :) ayrıca neden ordan baska yerde oturamam dediginizi merak ettim
Birkac ay once kuzenim aldi ya oradan biliyorum butun ailem es dost orada, istanbulu tanimam ben o yuzden oraya tasinsam kimsenin olmadigi bir semte gitmek istemem sanirim.
 
Ne güzel anlattınız. Ben de her çocuk nasibiyle gelir düşüncesindeyim tabiki ama işte insan düşünmeden edemiyor masraf çıkar diye. Haklısınız aslında. Allah bağışlasın ne güzel 2 tane çocuğunuz varmış. Allah bize de nasip eder inşallah :)
 
Araba Nasıl alınıyor. sadece sıfır mi satıyorlar.
Hayır canım. İstediğin model istediğin fiyata anlaşıyorsun. Yani eşim gitti görüştü 30 bin tl ye araba alacağım dedi. Aylık 1500 tl ödeme yaptı. Yaklaşık 4_5 ay ödeme yaptı onlar bize 30 binş verdi biz gittik arabamızı aldık geri kalan borcumuzu hala ödüyoruz 1500 tl olarak. O da inşallah Ağustosta bitecek. Yani öyle hemen kredi gibi anında parayı alamıyorsun ama en azından içerde 10 bin tl kadar birikince geri kalan 20 bini onlar verip sen istediğin arabanın fiyatını karşılayabiliyorsun.
 
Hepimiz kiracıyız tabi şu hayatta. Dediğiniz gibi diyorum ben de hep. Biz şu an ev almak istiyorsak ilerde çocuklarımızın geleceği için istiyoruz. Tabi çocuklarımıza bu hayatta en güzel hayatı sunmayı hepimiz isteriz ama elimizden gelen neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Vee en önemlisi de söylediğiniz gibi iyi bir insan olarak yetişmesi tabiki de :) düşüncelerinizden dolayı tebrik ediyorum iyi. Allah çocuklarınızı iyi bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.
 

amin :) hepimize nasip olsun inşallah
 

amin :) çocuk gerçekten çok değişik birşey. hayatta birçok şeyi öğrenmemişim diyorsunuz. sanki onunla yeni bir hayata doğuyorsunuz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . sizde evladınız olduktan sonra anlıyacaksınız gerçekten rızkıyla dünyaya geliyor.
 
Evet rızkıyla gelir inşallahh ama bakması çok zor Allah sabrını veriyor sanırım :) İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
 
ayy hadi yaa. bazı emlakçılar anlaşmalı olduğumuz bankalar var felan diyor ama tabi onlarda ayrı bir komisyon alıyorlardır.

biz anneme ev bakarken yaşadık. emlakçılar malesef öyle diyip kandırıyorlar. bizde biraz fazla istemiştik krediyi. bizimde 10 bin tl için kaldı bide üstüne eksper parası ödedik. sonra aynı ev başka emlakçıda daha uygundu hazır kredi onaylanmış eksper parası verilmişken ordan alalım dedik. bizi arayıp tehdit bile ettiler. velhasıl o emlakçı yüzünden beğendiğimiz evi alamamıştık anneme. tabi nasiptir bu işler. bizimki de projeden olduğu için zaten evlerin bedelleri yüksek gösterilmiş. bankayla anlaşmalı olduklarından hepsini kullandırttılar. biraz alınan yere de bağlı ama mümkün olduğu kadar emlakçıya bulaşmayın. şöyle bir durumda olabilir. arkadaşım yeni ev aldı. adam sıkışmış 260 bin tl ya satıyormuş ama gelen eksper evin değerini 450 bin tl olarak belirlemiş.
 
Bizde krediyle ev aldık canım. 10 yıl ödemeli. Ne çokk çokk iyi nede kötü sayılmaz , idare eder yapıda evimiz. Hem için atarak oturursun hem ödeme şeklinde kolaylık sağlarsın orta halli.bir ev aldığınızda.
Tabiki aylık bütçeniz maaşınız ne kadar bilmiyorum ama size kalmış bişey. Benim eşim esnaf , düzenli bir gelir yok bizde bu bazen bana ürkütücü bazende rahatlatıcı geliyor. Toplu yatırp 10 yıla koymadan bitirmeyi düşünüyoruz inşallah.
Allah kalbine göre versin canım...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…