• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KREDİ ÇEKİP EV ALANLAR ?

Bizde krediyle ev aldık canım. 10 yıl ödemeli. Ne çokk çokk iyi nede kötü sayılmaz , idare eder yapıda evimiz. Hem için atarak oturursun hem ödeme şeklinde kolaylık sağlarsın orta halli.bir ev aldığınızda.
Tabiki aylık bütçeniz maaşınız ne kadar bilmiyorum ama size kalmış bişey. Benim eşim esnaf , düzenli bir gelir yok bizde bu bazen bana ürkütücü bazende rahatlatıcı geliyor. Toplu yatırp 10 yıla koymadan bitirmeyi düşünüyoruz inşallah.
Allah kalbine göre versin canım...
İnşallah Allah hepimizin kalbine göre versin. Siz de aldığınız evde huzurla oturun inşallah. darısı bize. Biz de durumumuza göre bişey bakacaz artık.

biz anneme ev bakarken yaşadık. emlakçılar malesef öyle diyip kandırıyorlar. bizde biraz fazla istemiştik krediyi. bizimde 10 bin tl için kaldı bide üstüne eksper parası ödedik. sonra aynı ev başka emlakçıda daha uygundu hazır kredi onaylanmış eksper parası verilmişken ordan alalım dedik. bizi arayıp tehdit bile ettiler. velhasıl o emlakçı yüzünden beğendiğimiz evi alamamıştık anneme. tabi nasiptir bu işler. bizimki de projeden olduğu için zaten evlerin bedelleri yüksek gösterilmiş. bankayla anlaşmalı olduklarından hepsini kullandırttılar. biraz alınan yere de bağlı ama mümkün olduğu kadar emlakçıya bulaşmayın. şöyle bir durumda olabilir. arkadaşım yeni ev aldı. adam sıkışmış 260 bin tl ya satıyormuş ama gelen eksper evin değerini 450 bin tl olarak belirlemiş.
Valla artık ne yapacağımı bilmiyorum. Ben de emlakçıya bulaşmak istemiyorum ama beğendiğim evlerin hepsi de emlakçıdan. Açıkcası iyice karamsar oldum bu konuda. Doğru düzgün bir ev alalım derken iyice batmak istemiyorum.

Valla artık ne yapacağımı bilmiyorum. Ben de emlakçıya bulaşmak istemiyorum ama beğendiğim evlerin hepsi de emlakçıdan. Açıkcası iyice karamsar oldum bu konuda. Doğru düzgün bir ev alalım derken iyice batmak istemiyorum.

Allah yardımcı olur :) niyetine girmişsiniz. beğendiğiniz muhitteki evi emlakçıyı aramadan önce binadakilere sorarsanız sahibine ulaşma ihtimaliniz yüksek olur. ama emlakçıyla gidilip bakılınca dönüşü olmuyor. tabi onlarında istisnaları illaki vardır. hepsi kötü deildir ama yinede dikkatli olmakta fayda var.

Back
X