- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
türkiye, 1941 yılında düzenlenen coğrafya kongresinde 7 coğrafi bölgeye ayrılmıştır.
Bu ayrımda aşağıdakilerden hangisinin etkisi olmamıştır?
A)yeraltı zenginlikleri
b)yerşekilleri
c)bölgenin konumu
d)nüfus özellikleri
e)bitki örtüsü
ben daha 17. 18. Yüzyıldayımm siz nereye uçtunuzzz
ben daha 17. 18. yüzyıldayımm siz nereye uçtunuzzz
cevap: A bence doğru mu? Doğruysa açıklayayım, yanlışsa beni yorma... :))
coğrafya sorusu canım bu
ben o kadar uçamadım, paralelinde başka dersler de çalışıyorum.nasıl gidiyor peki?
vallahi iyi gidiyo gibi yani anlıyorum ama daha testlerini çözmedim o yüzden bi yorum yapamıyorumosmanlı nın gerilemesi ve dağılması kaldı bi tek. kuruluş yükselme duraklama kültür ve medeniyeti bitirdim sizde durumlar ne bakalım
2. de olcak inş canım
vallahi iyi gidiyo gibi yani anlıyorum ama daha testlerini çözmedim o yüzden bi yorum yapamıyorumOsmanlı nın gerilemesi ve dağılması kaldı bi tek. Kuruluş yükselme duraklama kültür ve medeniyeti bitirdim Sizde durumlar ne bakalım
konulara çalıştıktan sonra o konuyla ilgili test de çöz mutlaka, sonra kafanda konular karışır, emeğin boşa gider.öyle yüklenme, sana da yazık. Hakikaten uçuyorsun :))
ama vizelerim var 2 hafta sonra bu hafta osmanlı bitsin ki hafta sonu soruları çözeyim diyorum sonra ki haftaya vizelere çalışır geri tarihe devam ederimbenim tuzum kuru 6 ayım var sizin uçmanız gerekiyor artık
ben temmuzaa kadar konuları bitirmemiş olursam dersiniizz
siz naptnız çalışabildiniz mi? ben şimdi bi osmanlıyı geriletip derse geçiyorum geldiğimde yazarım size
gerilemeyi de bitirdimmm sıra geldi dağılmayaa hafta sonuna biter diyodum ama bu akşam bitiyo galibaa sonra ver elini testlerr hepsini bi okurum kalan zaman da da 1 hafta boyunca yat kalk test çözz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?