Kpss sınavına 3 ay kala...

cevap: A bence doğru mu? Doğruysa açıklayayım, yanlışsa beni yorma... :))

ben o kadar uçamadım, paralelinde başka dersler de çalışıyorum. nasıl gidiyor peki?

vallahi iyi gidiyo gibi yani anlıyorum ama daha testlerini çözmedim o yüzden bi yorum yapamıyorum osmanlı nın gerilemesi ve dağılması kaldı bi tek. kuruluş yükselme duraklama kültür ve medeniyeti bitirdim sizde durumlar ne bakalım

2. hazırlanışım olduğundan her konudan az çok bilgim var. test çözüyorum daha çok. tarihte 2. üniteye başladım. eğitimden rehberlik-bireyi tanıma teknikleri bitti

konulara çalıştıktan sonra o konuyla ilgili test de çöz mutlaka, sonra kafanda konular karışır, emeğin boşa gider. öyle yüklenme, sana da yazık. Hakikaten uçuyorsun :))

ama vizelerim var 2 hafta sonra bu hafta osmanlı bitsin ki hafta sonu soruları çözeyim diyorum sonra ki haftaya vizelere çalışır geri tarihe devam ederim benim tuzum kuru 6 ayım var sizin uçmanız gerekiyor artık

ama vizelerim var 2 hafta sonra bu hafta osmanlı bitsin ki hafta sonu soruları çözeyim diyorum sonra ki haftaya vizelere çalışır geri tarihe devam ederim benim tuzum kuru 6 ayım var sizin uçmanız gerekiyor artık

temmuzdan sonra bizim sınav geçince deee ben de sana böyle deriiiim

siz naptnız çalışabildiniz mi? ben şimdi bi osmanlıyı geriletip derse geçiyorum geldiğimde yazarım size

gerilemeyi de bitirdimmm sıra geldi dağılmayaa hafta sonuna biter diyodum ama bu akşam bitiyo galibaa sonra ver elini testlerr hepsini bi okurum kalan zaman da da 1 hafta boyunca yat kalk test çözz

gerilemeyi de bitirdimmm sıra geldi dağılmayaa hafta sonuna biter diyodum ama bu akşam bitiyo galibaa sonra ver elini testlerr hepsini bi okurum kalan zaman da da 1 hafta boyunca yat kalk test çözz

maşallah maşallah... Inşallah test çözerken de böyle su gibi devam edersin canım. Darısı benim başıma...

Ya nerdesiniiiiizzz? Derse mi daldınız, yoksa vaz mı geçtiniz? Bu arada haberiniz olsun, 9 nisanda kpss başvuruları başlıyormuş. Hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…