- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
Glsns, tarihten nereye kadar çalıştın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee, millet nerede, dün çok heyecanlılardı, kimse yok. Yarım saattir net başında bekliyorum.
Glsns, tarihten nereye kadar çalıştın?
merabalar...bn önlisans mezunuyum kursa gidiyorum ama daha tam olarak çalışmaya başlamış değilim Mayısta baslamayı düşünüyorum gece gündüz çalışmaya...en son 74 almıştım ve bana 88-90 gerekli en az
benim sorunum cografya onu bi türlü halledemiyorum..
umarım başarırız hepimiz....
merabalar...bn önlisans mezunuyum kursa gidiyorum ama daha tam olarak çalışmaya başlamış değilim mayısta baslamayı düşünüyorum gece gündüz çalışmaya...en son 74 almıştım ve bana 88-90 gerekli en az
Benim sorunum cografya onu bi türlü halledemiyorum..
Umarım başarırız hepimiz....
merabalar...bn önlisans mezunuyum kursa gidiyorum ama daha tam olarak çalışmaya başlamış değilim Mayısta baslamayı düşünüyorum gece gündüz çalışmaya...en son 74 almıştım ve bana 88-90 gerekli en az
benim sorunum cografya onu bi türlü halledemiyorum..
umarım başarırız hepimiz....
ben aynı zamanda evliyim, sabah ders çalışmak için bütün gece temizlik yaptım. (
ben de coğrafyayı iyi yapardım ama çalıştıkça daha çok yanlış çıkarır oldum
iyi de canım mayısta hangi konuyu bitirmeyi düşünüyorsun? şimdiden çalış da mayıstan sonra hep deneme çözersin. Bu sınavda en önemlisi zaten bol bol soru çözmek konudan ziyade. Katıl bize mayısa kalmaz konuları bitiririz. çok ciddiyim.
ohh sınavı eylül de olan biri geldi çok mutlu oldum benimde eylül de canım coğrafyayı hallettim ben çok az zamanda çok derinlemesine çalıştım 1 ay da bitti ama sabah 10 da kütüphaneye gidip 5 te çıktım coğrafya bitene kadar coğrafya oturdu mu belli başlar şeyleri unutmuyosun ama tarih öyle degil malesef benimde en az 90 almam lazım
evet canım şimdi de çalışıyorum da su ara konuları hallediyorum yani...hani bu afedersiniz "eşşek gibi çalışma" tabirine mayısta baslıcam diorum
bende de tam tersi işte tarihi bilmesemde soruyu çözebiliyorum yorum katıyorum bilgilerimi birleştiriyorum oluyo
ama cografyada menteşe yöresinden baska bişey bilmiyorum sınıfta dalga konusu oldum bu yüzden. kafama girmiyo ya napsam unutuyorum
evet canım şimdi de çalışıyorum da su ara konuları hallediyorum yani...hani bu afedersiniz "eşşek gibi çalışma" tabirine mayısta baslıcam diorum
bende de tam tersi işte tarihi bilmesemde soruyu çözebiliyorum yorum katıyorum bilgilerimi birleştiriyorum oluyo
ama cografyada menteşe yöresinden baska bişey bilmiyorum sınıfta dalga konusu oldum bu yüzden. kafama girmiyo ya napsam unutuyorum
coğrafya benim uzmanlık alanım tüm soruları cevaplarım arkadaşlar ama tarih benim bittiğim yer neyse ki şu videolarla yavaş yavaş oturtuyorum osmanlıyı bitirmeden soru çözmicem bi iyice pekişsin kafamda otursun sonra başlıcam soru çözmeye kuruluş bitti yükselmeyi şimdi bitirdim duraklama gerileme dağılma kaldı sonra ohhh dicem
jeotermaldır cnm çünkü su dan hidrolik enerji elde edilio bi dolu baraj var linyittenden üretiliyo linyit yatagıda fazla jeotermal bi tek denizli sarayköyde var diye biliyorum