Kpss sınavına 3 ay kala...

petrol doğalgaz haline geldikten sonra kullanılıyor ya enerji üretiminde. o yüzden petrol değil demek ki çünkü petrolün saf hali enerji üretiminde kullanılmıyor galiba

2 side ayrı diye biliyorum ben canım yani ayrı ayrı yatakları var diye hatırlıyorum petrolden enerji üretmek için rusya ya göndermek gerekmiyor demek ki

netten baktım da doğalgaz ayrı ya da petrolle beraber bulunabiliyormuş doğru anladıysam.

evet ama enerji üretmede saf petrol kullanılıyor mu ki

Günümüzde ham petrolden elektrik üretimi için yaygın olarak kullanılan üç teknoloji vardır: Konvansiyonel Buhar Türbin Teknolojisi, Gaz Türbin Teknolojisi ve Birleşik Çevrim Teknolojileri. CO2 emisyonu yaratan bütün bu teknolojiler dışında eskiden beri bilinmekte olan distilasyon teknolojisi ile ham petrolden doğrudan elektrik üretmek mümkündür. Öyle ki bu teknoloji ile üretim parametreleri ham petrol özelliklerine göre uyarlanabilir ve kontrol edilebilirmiş canımm

teşekkür ederiiim

canım ben bu sene çözdüğüm sorulardan takıldıklarımı, önemli bulduklarımı kestim bir dosyaya koyuyorum sınava yakın bakarım diye. bende soru çok yani belli bir saat belirlemek yerine girebildiğimiz zaman yazsak soruları falan. sınavla, sistemle, atamalarla duyduğumuz haberleri falan da

Ben de rehberliğe yarın başlayacaktım. Aslında önce eğitimi bitirip sonra gygk çalışacaktım, buraya uyum sağlamak için tarih de başladım, iyi de oldu. Benim rehberlik sorunlu, benden önce madem başlamışsın, yarından itibaren sana yapışırım. Nasıl anlıyor musun?

tamam canım, ben de ara ara girerim, paslaşırız. Bu arada bugün tartıştığınız coğrafya sorusunu çok güzel anlatmışsınınz. Sağolun.

bende de rehberlikle program gel. sorunlu. o yüzden ağırlık verdim biraz onlara. ya anlıyorum şimdi de sorularda karışıyor

kpss sınav tarihi ne zaman tam olarak

Kızlar, kpsskafe.com diye bir sayfa var, müthiş. Ders notlrı, videoları, denemleri... Ne ararsanız var. Ama ben en çok günün sorusu kısmını seviyorum. Her gün bir soru soruyorlar, ay sonunda kim en çok bilmişse ona kitap hediye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…