- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
- Konu Sahibi meleksimam
-
petrol doğalgaz haline geldikten sonra kullanılıyor ya enerji üretiminde. o yüzden petrol değil demek ki çünkü petrolün saf hali enerji üretiminde kullanılmıyor galiba
petrol yatagı çok fazla türkiye de kızlar biz sadece petrolü işleyemediğimiz için rusya dan falan alıyoruz yoksa var yani
netten baktım da doğalgaz ayrı ya da petrolle beraber bulunabiliyormuş doğru anladıysam.
evet ama enerji üretmede saf petrol kullanılıyor mu ki
Günümüzde ham petrolden elektrik üretimi için yaygın olarak kullanılan üç teknoloji vardır: Konvansiyonel Buhar Türbin Teknolojisi, Gaz Türbin Teknolojisi ve Birleşik Çevrim Teknolojileri. CO2 emisyonu yaratan bütün bu teknolojiler dışında eskiden beri bilinmekte olan distilasyon teknolojisi ile ham petrolden doğrudan elektrik üretmek mümkündür. Öyle ki bu teknoloji ile üretim parametreleri ham petrol özelliklerine göre uyarlanabilir ve kontrol edilebilirmiş canımm
su yada linyit diyip sallıcam ve yanlıs cıkcak
kimse yok kiii
canım geç kaldım, kusura bakma lütfen... Naptın, ne çalıştın?
canım ben bu sene çözdüğüm sorulardan takıldıklarımı, önemli bulduklarımı kestim bir dosyaya koyuyorum sınava yakın bakarım diye. Bende soru çok yaniBelli bir saat belirlemek yerine girebildiğimiz zaman yazsak soruları falan. Sınavla, sistemle, atamalarla duyduğumuz haberleri falan da
Ben de rehberliğe yarın başlayacaktım. Aslında önce eğitimi bitirip sonra gygk çalışacaktım, buraya uyum sağlamak için tarih de başladım, iyi de oldu. Benim rehberlik sorunlu, benden önce madem başlamışsın, yarından itibaren sana yapışırım. Nasıl anlıyor musun?
Ben de rehberliğe yarın başlayacaktım. Aslında önce eğitimi bitirip sonra gygk çalışacaktım, buraya uyum sağlamak için tarih de başladım, iyi de oldu. Benim rehberlik sorunlu, benden önce madem başlamışsın, yarından itibaren sana yapışırım. Nasıl anlıyor musun?
tamam canım, ben de ara ara girerim, paslaşırız. Bu arada bugün tartıştığınız coğrafya sorusunu çok güzel anlatmışsınınz. Sağolun.
kpss sınav tarihi ne zaman tam olarak
kpss sınav tarihi ne zaman tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?