- Konu Sahibi meleksimam
sabah bitirdim İslamiyet öncesi Türk tarihini. şimdi kahvaltı sonra biraz test çözmeee![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada sizi kontrol ediyorum canım olsun o kadar![]()
Selam kızlar bende Felsefeyi bitirdim 3 aydır çalışıyorum ama hemen unutuyorum
ama yine de biraz ilerleme oldu matemetikten en fazla 5 yanlış türkçedende öyle coğrafya tarih orta derecede anayasa berbat ötesi bir haftadır anayasa üzerine yoğunlaştım 2 konum kaldı ama hala yanlışım çok çok çok![]()
saat 12de tartışacaz konuları İnşallah. bekleriz
Gelmeye çalışırım mutlaka benimde bu sene ikinci girişim olacak
![]()
sabah bitirdim İslamiyet öncesi Türk tarihini. şimdi kahvaltı sonra biraz test çözmeee![]()
bu sene kazanıcaz inş kızlar hiç merak etmeyinn![]()
geldimmm. kızlar dün kuruluş dönemini bitirdim önce video dan izledim konu anlatımını. daha sonra sizin dediğiniz gibi konunun resmini yaptım A4 kağıdına renkli kalemlerle astım. sonra zihin haritası yaptım artık tarihe o şekilde çalışıyorum. hem daha kolay oluyo çalışması tek kağıtta bütün konu oluyor![]()
Selam kızlar. Nerdesiniz? Uykusuzluktan ölüyorum.
neden kiiiii:44::44:
Bu gün benim sorum yok, ama yine de katılacağım size.bekliyorum. Hadi biraz hızlı. Zaman aleyhimize işliyor.
benim de sorum yok canım tarihin yanında eğitimden de mi konu yürütsek aynı anda:44:
ben sana bunu teklif edecektim bugün. çok iyi olur. şöyle yapalım. öğlenleri gkgy için, akşamları da eğitim için buluşalım. çünkü aramızda öğretmen olmayanlar da var, sıkılmasınlar. Hem sabah gkgy çalışırız, öğleden sonra da eğitim. Programlı olur. Ne dersin?
olur canım akşam 9-10 arası olur mu