• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

bende bendee :1::1:
bazılarından şüpheli olsamda türkcenin cogu dogru eminim:sence bu puanımı olumlu yönde etkiler mi tatlımm ??....

türkçenin çoğu doğru olması çok önemli çünkü diğer yanlışlarımızdaki açığı kapıtır diye düşünüyorum-umarım coğrafya -vatandaşlık-tarihte çok yanlış yapmamışsızdır :17:

Bir kişinin kimsenin zorlaması olmadan memur olma hakkına-- SErbestlik diye yazmışlar bu soruda da baya düşündüm he :31: sonuç boş bıraktım pof ya türkçede 4 yanlışı geçmeyelim bare :26:

türkçenin çoğu doğru olması çok önemli çünkü diğer yanlışlarımızdaki açığı kapıtır diye düşünüyorum-umarım coğrafya -vatandaşlık-tarihte çok yanlış yapmamışsızdır :17:

benim tek umudumm türkçee..:1::1:

Bir kişinin kimsenin zorlaması olmadan memur olma hakkına-- SErbestlik diye yazmışlar bu soruda da baya düşündüm he :31: sonuç boş bıraktım pof ya türkçede 4 yanlışı geçmeyelim bare :26:

bende serbestlik yaptım tatlımm..
bu soruların cevaplarını kitaptan bulabilir miyiz acaba

kızlar kendıme cokkkk kızıyorum ...içim daraldı ıyıce...evlıyım cocukluyum..bebeğım henuz 6 aylık ve ben oturdum sınava hazırlandım..bır yandanda bebeğıme baktım..konularımı bıtırıdm.herşey guzeldı.umutluydumda .ama yetıştıremedım.sorular cok basıttı ama zamanım kalmamıştı.turkceyı cozdum matta gectım yarısında bır baktım zamanım cok azzz.genel kultur kalacak dedım hemen genel kultura ondan sonrada endışelendım nasıl okudum nasıl aptım ondan sonrasını bılmıyorum...baya bır basıt sınavdıda .90 alırdım ben ondan şimdi kaç gelecek?

SINAVIN IPTALI GUNDEMDEYMIŞ ACABA DOĞRUMU?

kızlar kendıme cokkkk kızıyorum ...içim daraldı ıyıce...evlıyım cocukluyum..bebeğım henuz 6 aylık ve ben oturdum sınava hazırlandım..bır yandanda bebeğıme baktım..konularımı bıtırıdm.herşey guzeldı.umutluydumda .ama yetıştıremedım.sorular cok basıttı ama zamanım kalmamıştı.turkceyı cozdum matta gectım yarısında bır baktım zamanım cok azzz.genel kultur kalacak dedım hemen genel kultura ondan sonrada endışelendım nasıl okudum nasıl aptım ondan sonrasını bılmıyorum...baya bır basıt sınavdıda .90 alırdım ben ondan şimdi kaç gelecek?

SINAVIN IPTALI GUNDEMDEYMIŞ ACABA DOĞRUMU?

ilk olarak son soruna yanıt vereyim sınav iptal olmaz canım olsa lisansların girdiği kpss de olurdu bence :50:
zaten bizden istenen 2 saatlik sürede soruları yanıtlamamız ya belki normalde yapabileceğimiz soruları sınavda zaman kaygısıyla ,telaşla yapamıyoruz,belki şimdi getirseler o soruları önümüze kolaylıkla yaparız :31: sınav o yüzden çok değişik bir şey ya insan her şeyi unutabiliyor ya da zaman yetmediği için hangi soruya baksam diye düşünürken zamanını bitiriyor.ben zamanım yetsin diye hiç bir soruda çok durmadım belki dursaydım o soruları yapardım ama bu kez de tüm sorulara bakamazdım.:31: ilk soruların cevaplanmasını beklememiz lazım ona göre iyi puan alıp almadığımızı göreceğiz canım.umarım emeğinin karşılığını alırsın-alırız :31:

HAYIRSI BAKALIM...bu puan hesaplamayı anlamadım ben senın bır bılgın varmı?soruların hepsını yapmış olman lazım gıbı oluyor boş hesaplamıyor?sence 70 uzerı için kacar net yapmak laızm bır bılgın varmı?

Kızlar bende gözetmendim bugün sınavda farkettiğim kadarıyla kimse yetiştiremeditürkçeyi bitirdiler mat çözmeye başladılr genelde yarm saat kala genel kültüre geçtiler benim salonda ve birçok kişi stresliydi yani gibi merak etmeyin

HAYIRSI BAKALIM...bu puan hesaplamayı anlamadım ben senın bır bılgın varmı?soruların hepsını yapmış olman lazım gıbı oluyor boş hesaplamıyor?sence 70 uzerı için kacar net yapmak laızm bır bılgın varmı?

o konuda bir fikrim yok canım ama netten araştırırsan bulursun bence öyle puan hesaplayan bir site:34:

Kızlar bende gözetmendim bugün sınavda farkettiğim kadarıyla kimse yetiştiremeditürkçeyi bitirdiler mat çözmeye başladılr genelde yarm saat kala genel kültüre geçtiler benim salonda ve birçok kişi stresliydi yani gibi merak etmeyin

o zaman sınav çoğumuzu zorlamış demek oluyor bu-belki puanlar düşebilir o zaman :44:

yapanlar yıne yaptı walla.o basıt sorular kacmazdı.neyse artık olmadı ygs başlayacağım hemen ..

evet canım çok haklısın..
bizde yaparız elbette;imkansız degill
:61:

işh..ben 70 üzeri gelırse hemen gardıyanlığa başvuracağım..gelmezse ygs başlayacağım..ondada hemşirelık istiyorum.mat ve turkçe tam fızık kımya bıyolojı calışacam.az bırşeyde tarıhe ve coğrafyaya bakarım.

Back