• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

bakalımm artık skandal cıkacagını zannetmiyorum:1:
boş bıraktılarımız ve yanlış yaptıklarımız skandal oldu zateennn:43::43:

:1::1: onlar ilk skandallar zaten(kazık sorular,anlaşılmayan sorular,boş bırakılan sorular vrs)umarım bu kadarıyla sınırlı kalır:1:ben en iyisi uyumaya gideyim cnm :1: aklıma geldikçe yazarım sonra:34:

yer altı kaynaklarının çeşitli olmasında etkisi yoktur diye soru vardı- buzullaşma ile ilgili şıkkı işaretledim

yer altı kaynaklarının çeşitli olmasında etkisi yoktur diye soru vardı- buzullaşma ile ilgili şıkkı işaretledim

evett..bende onu işaretledim dogru diimii
keske sınav sorularını görebilecegimiz bir yer olsaydı;aklımıza gelmiyor artıkkk

Aşağıdakilerden hangisi seçimlerin ilkelerinden değildir?
bu soruda var...bunda da cok tereddütte kaldım
insallah dogrudur

evett..bende onu işaretledim dogru diimii
keske sınav sorularını görebilecegimiz bir yer olsaydı;aklımıza gelmiyor artıkkk

evet yaa ben netten araştırdım ama ancak millet aklında kalan soruları yazmış ve cevapları içinde herkes ayrı yanıt vermiş ya :44: bence doğru canım buzulla ilgili olan şıktır.türkçe de ise eksitili cümleler olan şık vardı ben onu işaretledim

türkiye de yerleşmede neyin etkisi yoktur sorusu için enlemi işaretledim ama kafa karıştırıcıydı o soru ya:17:

demokratik seçimle ilgili olan mı canım açık oy mu ne diye yazmışlardı sanki canım

evet tatlım eşit oy ve acık oy arasında kaldım ben..
yani ilk önce aslında açık oy yapmıstım sonra kafam karıştı degiştirdim:5:
acık oy mu dogru olan ?

demokratik seçimle ilgili olan mı canım açık oy mu ne diye yazmışlardı sanki canım

acık oy mu dogru olan ?

acık oy mu dogru olan ?

ay cnım üzülme ben öyle gördüm ama bazıları yanılıyor olabilir.mesela eve gelirken minibüste altın madalya alan gamze bulut dediler ben de üzülmüştüm eve geldim gamze bulut gümüş madalya almış işaretlediğim doğruymuş:16: yani gerçekten cevaplar açıklamadan belli olmaz. bak yerleşmede neyin etkisi yoktur türkiye de diye soru için biri bunu yazmış-enlem bence.Çünkü enlemin etkisi olsa nüfus güneyde yoğunlaşır anacak İstanbul çok nüfuslu.Nüfus dağınık olduğundan cevabı enlem.:

ay cnım üzülme ben öyle gördüm ama bazıları yanılıyor olabilir.mesela eve gelirken minibüste altın madalya alan gamze bulut dediler ben de üzülmüştüm eve geldim gamze bulut gümüş madalya almış işaretlediğim doğruymuş:16: yani gerçekten cevaplar açıklamadan belli olmaz. bak yerleşmede neyin etkisi yoktur türkiye de diye soru için biri bunu yazmış-enlem bence.Çünkü enlemin etkisi olsa nüfus güneyde yoğunlaşır anacak İstanbul çok nüfuslu.Nüfus dağınık olduğundan cevabı enlem.:

hmm haklısın..cevapları bulamıyoruz da mecburen herkes bişey diyor amaa....

hmm haklısın..cevapları bulamıyoruz da mecburen herkes bişey diyor amaa....

keşke başkaları yazsa ona göre az çok tahmin yürütürdük canım:31: şu mezra sorusu için kimisi hakkari demiş kimisi konya demiş ama ben yozgat yaptım :18:

keşke başkaları yazsa ona göre az çok tahmin yürütürdük canım:31: şu mezra sorusu için kimisi hakkari demiş kimisi konya demiş ama ben yozgat yaptım :18:

evettt burda da bizden baska kimse yokkk:1:
sorularda öyle sorular ki cevapları bile yokk:1:

bu arada bende konya yaptım ; ama...

evettt burda da bizden baska kimse yokkk:1:
sorularda öyle sorular ki cevapları bile yokk:1:

bu arada bende konya yaptım ; ama...

:1::1: sınav sorularının cevapları açıklanan kadar kafa yürütürüz beraber:9: tımar sisteminin bozulması---ateşli silahlarla ilgili şıkkı işaretledim sen ne yaptın

Son düzenleme:
yasama dokunulmazlıgı-- meclis dışından gelen bakanlar diye yazmışlar

atatürkle ilgili bir soru da yayılmacı şıkkı vardı onu yaptım.

tbmm istanbulun işgaline karşı açılmıştır.
Devlet denetleme kurulu kime bağlı -- Cumhurbaskalnlık
17.yy ıslahatlarda etkilenmeyen -- BATILILASMA
diye yazmışlar

Back