• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

galiba türk dil kurumu ve türk tarih kurumu cevap.ama emin olamadım o yüzden yapmadım tarihte teşkilatla ilgili soru vardı asya hun'u işaretledim sen ne yaptın canım

onu hatırlayamadım tatlımm..
şu soru aklıma geldi; milletvekili olmadıgı halde dokunulmazlıgı olan ? o soruyu yaptın mı

onu hatırlayamadım tatlımm..
şu soru aklıma geldi; milletvekili olmadıgı halde dokunulmazlıgı olan ? o soruyu yaptın mı

ay bak onu da yapmadım bilgi soruları bilince kolay ama bilmeyince yorum yaparak bulamıyorsun :43: ölümden sonraki hayatın ispatı kagunların içine eşyaların konması yaptım bak en emin olduğum bu :1::1:

ay bak onu da yapmadım bilgi soruları bilince kolay ama bilmeyince yorum yaparak bulamıyorsun :43: ölümden sonraki hayatın ispatı kagunların içine eşyaların konması yaptım bak en emin olduğum bu :1::1:

hmmm:1: en basiti oydu sanırımm :1:

aynen o da zordu sonuçta ortaöğretim sınavı daha kolay olması lazım-herkes asfaltizm ne diye sormuş-o soruyu yaptın mı cnım

hayır bende onu yapmadım...
çalıştıgımız konularla zaten alakası pek yok cografya sorularının..
haliyle cografyada baya karısıkk

hayır bende onu yapmadım...
çalıştıgımız konularla zaten alakası pek yok cografya sorularının..
haliyle cografyada baya karısıkk

harbiden ya ne biçim soru tarzlarıydı öyle soruda ne sormak istemiş diye düşünerek baya zaman kaybı oldu:50:

atatürk'ün ekonomiyle ilgili yaptığın yenilikle ilgisi olmayan varlık dergisini yaptım

harbiden ya ne biçim soru tarzlarıydı öyle soruda ne sormak istemiş diye düşünerek baya zaman kaybı oldu:50:

evet aynen ya tatlımm..bazılarının ne demek istedigini anlamak güçtü..
birde izmirden yunanistana sırayla 3 körfez varmıs
:1:onu yaptınmı

evet aynen ya tatlımm..bazılarının ne demek istedigini anlamak güçtü..
birde izmirden yunanistana sırayla 3 körfez varmıs
:1:onu yaptınmı

ayy bakk onu da yapmadım coğrafya harbi kazık sorularla donaltılmış:/ össden farkı yoktu vala -coğrafya tarihten beterdi vala :50:Azınlıklara ayrıcalıklı haklar verilemez sorusunu erzurum ve sivas kongresi yaptım cnım sen ne yaptın-

moskova antlaşması ile ilgili bir soru vardı yanıt 1. inönü olacak bak bundan da eminim :9:

ayy bakk onu da yapmadım coğrafya harbi kazık sorularla donaltılmış:/ össden farkı yoktu vala -coğrafya tarihten beterdi vala :50:Azınlıklara ayrıcalıklı haklar verilemez sorusunu erzurum ve sivas kongresi yaptım cnım sen ne yaptın-

evett tarihle kıyaslanırsa daha zordu..
bende o soruyu yapmadım:50:
off galiba sonuclar pek iyi gelmeyecekk:2:

bazı enlem ve boylamlar verilmiş. Buna göre hangisinden havalanan uçak Türkiye'ye en çabuk iner gibi bi soruydu. 36-42 ile 26-45 'e en yakın gördüğün şıkkı işaretledim.

evett tarihle kıyaslanırsa daha zordu..
bende o soruyu yapmadım:50:
off galiba sonuclar pek iyi gelmeyecekk:2:

ay canım ümitini kesme sınav zorsa hepimize zor-yeter ki skandallar çıkmasın herkes hakkı neyse onu alsın -o zaman belki şansımız olur:31:

ay canım ümitini kesme sınav zorsa hepimize zor-yeter ki skandallar çıkmasın herkes hakkı neyse onu alsın -o zaman belki şansımız olur:31:

bakalımm artık skandal cıkacagını zannetmiyorum:1:
boş bıraktılarımız ve yanlış yaptıklarımız skandal oldu zateennn:43::43:

Back