• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

zaten ekimin sonunda falan açıklanır diyorlar-kurban bayramı sonrası yani.en son atama puanlarına baktım da yüksek baya.umarım puanlarımızda yükselme olur,çünkü sınav geçen senelere oranla daha zor canım:26:

Evet canım bende baktım en düşüğü 88 90 arası :S inşallah öyle olur çünkü genel kültür gerçekten zordu ya:S hele o coğrafya batırdı beni:S

Evet canım bende baktım en düşüğü 88 90 arası :S inşallah öyle olur çünkü genel kültür gerçekten zordu ya:S hele o coğrafya batırdı beni:S

tarihi türkçeyi zor bekliyordu çoğu kişi,aksine coğrafya zordu:19: benim de coğrafyam kötü :31:

meslek lise mezunları daha şanslı,sen ne mezunusun canım.SAĞLIK BAKANLIĞI POZİSYONLARI***İÇİN MERKEZİ***YERLEŞTİRMEDEKİ***EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLARa baktım 66 falan hatta 58 bile var kıskandım vala

meslek lise mezunları daha şanslı,sen ne mezunusun canım.SAĞLIK BAKANLIĞI POZİSYONLARI***İÇİN MERKEZİ***YERLEŞTİRMEDEKİ***EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLARa baktım 66 falan hatta 58 bile var kıskandım vala

düz lise malesef , o kadar pişmanım ki meslek okumadığım için :S testlerde türkçe çok kolaydı tarih eh işte orta hallice matematiğide bazıları kolay diyor bazıları zor coğrafya zordu zaten ..

düz lise malesef , o kadar pişmanım ki meslek okumadığım için :S testlerde türkçe çok kolaydı tarih eh işte orta hallice matematiğide bazıları kolay diyor bazıları zor coğrafya zordu zaten ..

ben de düz lise mezunuyum cnım ama kpss için meslek lisesi okusaymışım keşke.matematik de zaman isteyen sorular vardı,geometri lise düzeyi için çok zordu :19: ben daha kolay beklerdim sınavı bakalım sonuçlarımız nasıl olacak.bizim için en uygun memurluk zaten,ortaöğretimde çok seçilecek bölüm yokmuş:17: ben lisans içinde hazırlanmayı düşünüyorum ,ömrümüz sınavlarla geçicek:31:

Son düzenleme:
ben de düz lise mezunuyum cnım ama kpss için meslek lisesi okusaymışım keşke.matematik zaman isteyen sorular vardı,geometri lise düzeyi için çok zordu :19: ben daha kolay beklerdim sınavı bakalım sonuçlarımız nasıl olacak.bizim için en uygun memurluk zaten,ortaöğretimde çok seçilecek bölüm yokmuş:17: ben lisans içinde hazırlanmayı düşünüyorum ,ömrümüz sınavlarla geçicek:31:

Aynen öyle olucak , ben şuan zaten üniversiteye gidiyorum 2.sınıfa geçtim amacım hem okuyup hem çalışmaktı ama biraz zor görünüyor Allahtan umut kesilmez Rabbim hayırlısını versin bizlere hayat başlı başına bi sınav zaten :)

Aynen öyle olucak , ben şuan zaten üniversiteye gidiyorum 2.sınıfa geçtim amacım hem okuyup hem çalışmaktı ama biraz zor görünüyor Allahtan umut kesilmez Rabbim hayırlısını versin bizlere hayat başlı başına bi sınav zaten :)

evet öyle canım.ben de 4e geçtim bu sene,mezun olduğumda direk çalışırım diye düşünmüştüm:31: bakacağız artık,bıkmadan usanmadan çabalamamız lazım şartlar bunu gerektiriyor zaten:)

üni 2.sınıf olan arkadaşım 2 altdan dersi olduğu için kpss ye orta öğretim olarak girmiş,
şimdi o önlisans diplomasını alınca ataamalarda önlisans olarak tercih yapabilir mi?

üni 2.sınıf olan arkadaşım 2 altdan dersi olduğu için kpss ye orta öğretim olarak girmiş,
şimdi o önlisans diplomasını alınca ataamalarda önlisans olarak tercih yapabilir mi?

bence ortaöğretim sınavına girdiğin için önlisans olarak tercih yapamaz,anca ortaöğretim olarak tercih yapabilir

Back