• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

bilecik dogrumu tatlım ???..

netten baktım ama tam yanıt bulamadım ama Koza üretilen yerler, başta Bursa olmak üzere Bilecik diye yazıyor ya doğru olabilir canım tam soruyu hatırlamadığım için kesin bir şey diyemiyorum

o soruya ben rize de turunçgillerin yetiştirilmesi diye işaretledim-bak netten ne buldum....evresine göre farklı iklim özelliği gösteren alanlardır.
yüzeyşekilleri veya rüzgar gibi etkenlere bağlı oalrak ortaya çıkar. ığdır'da pamuk, rize'de portakal yetişebilmesi, o çevrede hakim olan iklimin izin vermeyeceği ürünler olmasına rağmen dar alanda bu ürünler mikroklima etkisiyle yetişebilmektedir.

:46:oo tebrikler sen dogru yapmıssın ozaman
benimde aklıma geldi ama işaretlemedim...tereddüt içinde kaldım:50:

Kızlar bu Sınava bugün girdim seneye de girebiliyo muyum?
Ben son diye duymuştum bu sene orta ogretİmlere

türkçe de yazım yanlışıyla ilgili soruda-büyük iskender işaretledim büyük harfle yazılması gerektiğini düşündüğüm için

netten baktım ama tam yanıt bulamadım ama Koza üretilen yerler, başta Bursa olmak üzere Bilecik diye yazıyor ya doğru olabilir canım tam soruyu hatırlamadığım için kesin bir şey diyemiyorum

soru biraz degişikti nerelerde koza oldugu degilde başka türlüydü canımm

:46:oo tebrikler sen dogru yapmıssın ozaman
benimde aklıma geldi ama işaretlemedim...tereddüt içinde kaldım:50:

ay canım sınav öyle bir şey ki insan emin olduğu şeyden bile şüpheleniyor-çok farklı bir şey ya çok iyi bildiğim bir soruyu galiba yanlış yaptım o kadar da çalışmıştım o soruya ama işte sınavda öyle olmuyor-umarım emeklerimizi karşılığını alırız :34:

Kızlar bu Sınava bugün girdim seneye de girebiliyo muyum?
Ben son diye duymuştum bu sene orta ogretİmlere

2 yılda bir oluyor diye biliyorum ,ama yanabilirim-ben üniversite 4 geçtim eğer mezun olursam artık istesem de ortaöğretim sınavına giremem zaten:D

3 yaNlis bı dogruyu götürüyor muydu ve bu orta öğretim icin son KPSS miydi

Atatürk iş bankasının bir bölümünü miras olarak hangi kuruma bağışlamıştır? diye soruda vardı boş bıraktım ben

milli egemelikle ilgili soruya da saltanıtın kaldırılması diye işaretledim

Back