- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
demokraside hangi oy sistemi yokturu ne yaptın tatlım ?
Tam hatırlamıyorum onu ya boş bırakmış ta olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben açık oy yaptım bu sorunun cevabını emin değilim ama:S
baktım canım da emın olamıyorum...
SİZLER NASIL YAPTINIZ?KAÇ PUAN ALMANIZ GEREKIYOR?
selam kızlar, öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Bana da zaman yetmedi, sorular bana kolay geldi açıkçası ama ben yetersizdim pek çalışmadım malesef
Türkçeden kendime güveniyorum, mat. çok bakamadım süre yetmedi ama yaptıklarım doğrudur. işin kötüsü ben yanlış doğğruyu götürmüyor zannettiğimden süre bitmesine yakın baya salldım. onlar doğrularımı da götürürse diye düşünüyorm.
TL ile ilgiili soru vardı cvp neydi?
Tarihten Atatürkle ,ilgili bi soru vardı cvplarda yayılmacıık vardı onu işaretledim.
../.../2012 tarihinde hangi ülkelere gidilirken vizeye gerek kalmaz diye bi soru vardı o neydi?
Başka ne vardı ya ?
hayatımda geçirdiğim en berbat sınavdı sınav bittiğinden beri ağlıyorum yaa böyle bir soru şekli neydi onlar hala anlam veremiyorum tam 3.5 aydır uyumdan çocuklarımla doğru dürüst ilgilenmeden evden hayattan elimi çekerek çalıştım ben ve hiçbir denemeden 100 netin altına inmeden geldim bu güne ve sınava bir girdim bitişimi izledim resmen o nasıl bir coğrafya nasıl bir mat sorusu yani bu sınava girenler ortaöğretim bunu bilmiyordu komisyon acaba diye düşünmeden edemiyorum hala ben ki coğrafya bölümü 2. sınıf öğrencisiyim ve ben böyle aptal coğrafya sorularıyla hayatımda karşılaşmadım yani kısaca anlayacağınız bitti yaa bir dahada ortaöğretim olarak girmem sınava falan lisans soruları bile bundan kolaydı neyse Allah hakkımızda hayırlısını versin ne desek boşş
selam kızlar, öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Bana da zaman yetmedi, sorular bana kolay geldi açıkçası ama ben yetersizdim pek çalışmadım malesef
Türkçeden kendime güveniyorum, mat. çok bakamadım süre yetmedi ama yaptıklarım doğrudur. işin kötüsü ben yanlış doğğruyu götürmüyor zannettiğimden süre bitmesine yakın baya salldım. onlar doğrularımı da götürürse diye düşünüyorm.
TL ile ilgiili soru vardı cvp neydi?
Tarihten Atatürkle ,ilgili bi soru vardı cvplarda yayılmacıık vardı onu işaretledim.
../.../2012 tarihinde hangi ülkelere gidilirken vizeye gerek kalmaz diye bi soru vardı o neydi?
Başka ne vardı ya ?
kızlar bir soru vardıya ığdırda pamuk yetiştirmeyle ilgili o sorunun cevabını ben rize turunçgil yaptım başka sitelerde bolu fındık doğrudur diyo siz naptınız
kızlar tl sorusunun cevabı altın oranıymış bende yanlış yaptım a şıkkını işeretledim
Ben rizede turunçgil yaptım ama bilemiyorum :18:
kızlar tl sorusunun cevabı altın oranıymış bende yanlış yaptım a şıkkını işeretledim
Netteki cevaplara bakarsak zaten hepten yanlış bizim cevaplar sallıyorlar ve kendi doğrularını kesin diyorlar
cevabından emin olduğum soruları bile yanlış şıkkı söyleyip kesin diyorlar
sorular yayınlansın bakarız bende önlisans olarak girdim