• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

Aaayyy iyi akşamlar kızlar :( Matematiğime güveniyordum en çok ama o da çok zorladı :(

Doğru düzgün soru hatırlayamıyorum. Uyuyup uyanayım hatırlarımm :))

hayatımda geçirdiğim en berbat sınavdı sınav bittiğinden beri ağlıyorum yaa böyle bir soru şekli neydi onlar hala anlam veremiyorum tam 3.5 aydır uyumdan çocuklarımla doğru dürüst ilgilenmeden evden hayattan elimi çekerek çalıştım ben ve hiçbir denemeden 100 netin altına inmeden geldim bu güne ve sınava bir girdim bitişimi izledim resmen :43: o nasıl bir coğrafya nasıl bir mat sorusu yani bu sınava girenler ortaöğretim bunu bilmiyordu komisyon acaba diye düşünmeden edemiyorum hala ben ki coğrafya bölümü 2. sınıf öğrencisiyim ve ben böyle aptal coğrafya sorularıyla hayatımda karşılaşmadım:50::50: yani kısaca anlayacağınız bitti yaa bir dahada ortaöğretim olarak girmem sınava falan lisans soruları bile bundan kolaydı neyse Allah hakkımızda hayırlısını versin ne desek boşş

baktım canım da emın olamıyorum...

SİZLER NASIL YAPTINIZ?KAÇ PUAN ALMANIZ GEREKIYOR?

puandan çok kaç net yaptığımız önemli bence canım bir de rakiplerimizin ne kadar net yaptığı önemli.çünkü eğer çoğu kişi az net yaparsa puanlar düşer.o yüzden önemli olan yaptığımız netler :31:

selam kızlar, öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bana da zaman yetmedi, sorular bana kolay geldi açıkçası ama ben yetersizdim pek çalışmadım malesef :(
Türkçeden kendime güveniyorum, mat. çok bakamadım süre yetmedi ama yaptıklarım doğrudur. işin kötüsü ben yanlış doğğruyu götürmüyor zannettiğimden süre bitmesine yakın baya salldım. onlar doğrularımı da götürürse diye düşünüyorm.

TL ile ilgiili soru vardı cvp neydi?

Tarihten Atatürkle ,ilgili bi soru vardı cvplarda yayılmacıık vardı onu işaretledim.

../.../2012 tarihinde hangi ülkelere gidilirken vizeye gerek kalmaz diye bi soru vardı o neydi?

Başka ne vardı ya ?

TL İlgili cevabını hatırlamıyorum ama e şıkkı galiba cnım.
ben de yayılmacılık yaptım.

hayatımda geçirdiğim en berbat sınavdı sınav bittiğinden beri ağlıyorum yaa böyle bir soru şekli neydi onlar hala anlam veremiyorum tam 3.5 aydır uyumdan çocuklarımla doğru dürüst ilgilenmeden evden hayattan elimi çekerek çalıştım ben ve hiçbir denemeden 100 netin altına inmeden geldim bu güne ve sınava bir girdim bitişimi izledim resmen :43: o nasıl bir coğrafya nasıl bir mat sorusu yani bu sınava girenler ortaöğretim bunu bilmiyordu komisyon acaba diye düşünmeden edemiyorum hala ben ki coğrafya bölümü 2. sınıf öğrencisiyim ve ben böyle aptal coğrafya sorularıyla hayatımda karşılaşmadım:50::50: yani kısaca anlayacağınız bitti yaa bir dahada ortaöğretim olarak girmem sınava falan lisans soruları bile bundan kolaydı neyse Allah hakkımızda hayırlısını versin ne desek boşş

bence ortaöğretime uygun değildi sorular tek türkçe uygundu,kolaydı ama mat falan o kadar basit değildi,zaman kısıtlı olmasaydı belki uğraşarak yapardık ama zaten önemli olan o sürede yapabilmemiz:31:

selam kızlar, öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bana da zaman yetmedi, sorular bana kolay geldi açıkçası ama ben yetersizdim pek çalışmadım malesef :(
Türkçeden kendime güveniyorum, mat. çok bakamadım süre yetmedi ama yaptıklarım doğrudur. işin kötüsü ben yanlış doğğruyu götürmüyor zannettiğimden süre bitmesine yakın baya salldım. onlar doğrularımı da götürürse diye düşünüyorm.

TL ile ilgiili soru vardı cvp neydi?

Tarihten Atatürkle ,ilgili bi soru vardı cvplarda yayılmacıık vardı onu işaretledim.

../.../2012 tarihinde hangi ülkelere gidilirken vizeye gerek kalmaz diye bi soru vardı o neydi?

Başka ne vardı ya ?

vize sorusu için gürcistan demişler ben de öyle yaptım

kızlar bir soru vardıya ığdırda pamuk yetiştirmeyle ilgili o sorunun cevabını ben rize turunçgil yaptım başka sitelerde bolu fındık doğrudur diyo siz naptınız

Son düzenleme:
Türkçede aklımda kalan sorulardan biri Kemalpaşayla alakalı :) Kemalpaşayı tanıtmış. Çok şaşırdım okurken Kemalpaşada oturuyorum çünkü :1:

Ben rizede turunçgil yaptım ama bilemiyorum :18:

o soruya ben rize de turunçgillerin yetiştirilmesi diye işaretledim-bak netten ne buldum....evresine göre farklı iklim özelliği gösteren alanlardır.
yüzeyşekilleri veya rüzgar gibi etkenlere bağlı oalrak ortaya çıkar. ığdır'da pamuk, rize'de portakal yetişebilmesi, o çevrede hakim olan iklimin izin vermeyeceği ürünler olmasına rağmen dar alanda bu ürünler mikroklima etkisiyle yetişebilmektedir.

Netteki cevaplara bakarsak zaten hepten yanlış bizim cevaplar sallıyorlar ve kendi doğrularını kesin diyorlar
cevabından emin olduğum soruları bile yanlış şıkkı söyleyip kesin diyorlar
sorular yayınlansın bakarız bende önlisans olarak girdim

Netteki cevaplara bakarsak zaten hepten yanlış bizim cevaplar sallıyorlar ve kendi doğrularını kesin diyorlar
cevabından emin olduğum soruları bile yanlış şıkkı söyleyip kesin diyorlar
sorular yayınlansın bakarız bende önlisans olarak girdim

haklısın canım baksana herkez bişey diyor en güzeli bekleyip görmek:31:

Back